2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa oylemiymis Canm super o vakit :) benm askere daha demedikleri ICIN biz tahmin yurutuyoruz :) cok sevndim inanki :) memleketin super yerlerindesuniz ne guZel :)

Nişanlım subay mesai sisteminde çalışyor resmen rahat dışarı çıkıyor ama çok yoruluyor böyle şeyleri de biliyor tabi :=) size de müjde olsun :)
Böyle anlatınca çok uzun oluyor ama güzel tabii :)

düğün hikayesi ne canım.
Kuzu sana ozelden firma adini atarim izlersin. Gun icindwnvideo cekimleri oluyor. Hikaye haline getiriliyor.
Of ne sacmalamislar. Retouch denilen islemi biz 1000,fotoya fln yapiyoruz.. Ve ek para olarak sunmuoruz. Gun icinde gunduzden itibaren surekli iki fotografcimiz foto cekimi ve video cekimlerini yapiyor. 5000 filan poz teslim ediyoruz 1000 adetini fln retouchlu yapiyoruz. 50 fln komik rakamlar yani.. Ama bizim fiyatlarimiz cok cok fazla kaliyor cunku cok profosyonel bi ekibimiz var..

Canım sen hangi ildesin nerde çalışıyorsun :)

Sevdicegime diyimde sevinsin tatlim cok sağol ne sevba girdin bilemezsin:))) resminde gozume carpti cok hoss romantik :))

Merhaba canm yszismalarini gordumde fotografcimisiniz acaba?

Sevdicegime diyimde sevinsin tatlim cok sağol ne sevba girdin bilemezsin:))) resminde gozume carpti cok hoss romantik :))

Dur söyleme canım ben sizin içind tekrar sorayım sana haber vereyim
nişanda çekimde çekmişlerdi bende çok beğeniyorum saolll canım

Ankaradayım kuzu ama her ile gidiyoruz biz. Sana firma adini ozelden soyliym :)

tamam canım Adanaya da geliyormusunuz fiyatlarıda yazarmısın

Dur söyleme canım ben sizin içind tekrar sorayım sana haber vereyim
nişanda çekimde çekmişlerdi bende çok beğeniyorum saolll canım

tamam canım Adanaya da geliyormusunuz fiyatlarıda yazarmısın

Tamam canim beklyirm haberini:) cok hosmus bayildim ama:)

tamam canım bekliyorum.birde düğünü nerde yapmayı planlıyosunuz

Kizlar bisi sorcam.ben ole gecelikmis fantazo şeyleri magazadan almaya utaniyorum netten alym.diom ama ozmnda kargoda urunun ne oldugu yazio onada utaniom yazmayan yokmudur
Canım valla hiç utanma :) bayan çalışıyosa zaten onlar alışmış oluyo:) kargoda dalida diye bi site var ordan almıştım orda yazmıyodu:)

FusRam kötü haber vermek istemezdim ama ay heveslendirdim seni de üzgünüm
çok özür dilerim yaaa, onların uçak biletini askeriye aldığı için aynı tarih olur dedi, tabi tabur komutanına bağlı bir durum çıkarken imza atıyormuş

tikkka nasıl gecelikler iç çamaşırıda almışmıydın bedenleri nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…