ALLAH kavustursun canim
Aaa oylemiymis Canm super o vakit :) benm askere daha demedikleri ICIN biz tahmin yurutuyoruz :) cok sevndim inanki :) memleketin super yerlerindesuniz ne guZel :)
Kuzu sana ozelden firma adini atarim izlersin. Gun icindwnvideo cekimleri oluyor. Hikaye haline getiriliyor.düğün hikayesi ne canım.
Of ne sacmalamislar. Retouch denilen islemi biz 1000,fotoya fln yapiyoruz.. Ve ek para olarak sunmuoruz. Gun icinde gunduzden itibaren surekli iki fotografcimiz foto cekimi ve video cekimlerini yapiyor. 5000 filan poz teslim ediyoruz 1000 adetini fln retouchlu yapiyoruz. 50 fln komik rakamlar yani.. Ama bizim fiyatlarimiz cok cok fazla kaliyor cunku cok profosyonel bi ekibimiz var..@hayatbos canım benim nişan zamanı aldığım bir teklifin içeriğini gönderiyim sana. bunlar 2014 fiyatı.
1. BRONZ Paketimizde, belirlenen dış mekanda 1 saatlik fotoğraf çekimi(fotograf cekim adeti sınırlaması yoktur) + seçilen 30 tanesini retouch & photoshop yapıyoruz ve o günü yine kaliteli olarak DVD ile dijital olarak teslim ediyoruz. Fiyat = 500 tl dir.
2. İNCİ Paketimizde, belirlenen dış mekanda 1-2 saat arası fotoğraf çekimi (fotograf cekim adeti sınırlaması yoktur), 12 sini orta boy baskı(15x21) yapıyoruz. Orta boy klasik aile albümü içinde teslim ediyoruz. Seçilen 35 fotoğrafı da retouch & photoshop yapıyoruz. Fiyat= 600 tl dir. Bu pakette klasik albüm yerine 1 adet 30.50 boyutunda panaromik albüm düşünürseniz fiyat= 750 tl dir. 1 adet 35.65 boyutunda panaromik albümlü ise 800 tl dir.
3. GÜMÜŞ Paketimizde 1-2 saat arası fotograf cekimi( fotograf cekim adeti sınırlaması yoktur) + 40 tanesinin retouch & photoshoplanması + 1 adet 35*65 cm panoramik albüm ve 2 adet aile albümü veriyoruz . Ayrıca 1 adet büyük boy poster verilir. Fiyat =900 tl
4. ALTIN paketimizde, Gelinin kuafor ve belirlediğimiz dıs mekan cekimlerini kapsamaktadır. ( fotograf cekim adeti sınırlaması yoktur). Belirlenen fotoğraflardan 50 tanesine retouch&photoshop yapılır . Fotograflar o gün içerisinde cd dijital olarak teslim edilir . 1 adet 35*65 cm panoramik albüm, 2 adet aile ve 1 adet cep albümü ve bir fotografı büyük boy poster yaptırıyoruz. Fiyat= 1300 tl dir.
5. PIRLANTA paketimizde, Gelinin kuafor, evden alınması, hazırlık asaması, dıs mekan cekimlerini kapsamaktadır. ( fotograf cekim adeti sınırlaması yoktur). Belirlenen fotoğraflardan 50 tanesine retouch&photoshop yapılır . Fotograflar o gün içerisinde cd dijital olarak teslim edilir . 1 adet 35*65 cm panoramik albüm, 2 adet aile ve 1 adet cep albümü ve bir fotografı büyük boy poster yaptırıyoruz. Fiyat= 1500 tl dir.
5. ELMAS paketimizde, gelinin kuafor, evden alınması, hazırlık asaması, dıs mekan cekimi ve 1 saatlik düğün salonu veya kutlama mekanında ( nikah, aile, ilk dans vb )çekimlerini kapsamaktadır. Belirlenen fotograflardan 50 tanesine retouch&photoshop yapılır. Fotograflar kaliteli olarak o günü dvd de teslim edilir. 1 adet 35*65 cm panoramik albüm, 2 adet aile ve 1 adet cep albümü ve bir fotografı büyük boy poster yaptırıyoruz. Fiyat= 2000 tl
Kuzu sana ozelden firma adini atarim izlersin. Gun icindwnvideo cekimleri oluyor. Hikaye haline getiriliyor.
Of ne sacmalamislar. Retouch denilen islemi biz 1000,fotoya fln yapiyoruz.. Ve ek para olarak sunmuoruz. Gun icinde gunduzden itibaren surekli iki fotografcimiz foto cekimi ve video cekimlerini yapiyor. 5000 filan poz teslim ediyoruz 1000 adetini fln retouchlu yapiyoruz. 50 fln komik rakamlar yani.. Ama bizim fiyatlarimiz cok cok fazla kaliyor cunku cok profosyonel bi ekibimiz var..
Nişanlım subay mesai sisteminde çalışyor resmen rahat dışarı çıkıyor ama çok yoruluyor böyle şeyleri de biliyor tabi :=) size de müjde olsun :)
Böyle anlatınca çok uzun oluyor ama güzel tabii :)
Ankaradayım kuzu ama her ile gidiyoruz biz. Sana firma adini ozelden soyliym :)Canım sen hangi ildesin nerde çalışıyorsun :)
Kuzu sana ozelden firma adini atarim izlersin. Gun icindwnvideo cekimleri oluyor. Hikaye haline getiriliyor.
Of ne sacmalamislar. Retouch denilen islemi biz 1000,fotoya fln yapiyoruz.. Ve ek para olarak sunmuoruz. Gun icinde gunduzden itibaren surekli iki fotografcimiz foto cekimi ve video cekimlerini yapiyor. 5000 filan poz teslim ediyoruz 1000 adetini fln retouchlu yapiyoruz. 50 fln komik rakamlar yani.. Ama bizim fiyatlarimiz cok cok fazla kaliyor cunku cok profosyonel bi ekibimiz var..
Sevdicegime diyimde sevinsin tatlim cok sağol ne sevba girdin bilemezsin:))) resminde gozume carpti cok hoss romantik :))
Ankaradayım kuzu ama her ile gidiyoruz biz. Sana firma adini ozelden soyliym :)
Dur söyleme canım ben sizin içind tekrar sorayım sana haber vereyim
nişanda çekimde çekmişlerdi bende çok beğeniyorumsaolll canım
tamam canım Adanaya da geliyormusunuz fiyatlarıda yazarmısın
tamam canım bekliyorum.birde düğünü nerde yapmayı planlıyosunuzKuzu sana ozelden firma adini atarim izlersin. Gun icindwnvideo cekimleri oluyor. Hikaye haline getiriliyor.
Tamam canim beklyirm haberini:) cok hosmus bayildim ama:)
Canım valla hiç utanma :) bayan çalışıyosa zaten onlar alışmış oluyo:) kargoda dalida diye bi site var ordan almıştım orda yazmıyodu:)Kizlar bisi sorcam.ben ole gecelikmis fantazo şeyleri magazadan almaya utaniyorum netten alym.diom ama ozmnda kargoda urunun ne oldugu yazio onada utaniom yazmayan yokmudur
canım sizdeki fiyatlar ne hizmet süper öteis bence :)Ankaradayım kuzu ama her ile gidiyoruz biz. Sana firma adini ozelden soyliym :)
tikkka nasıl gecelikler iç çamaşırıda almışmıydın bedenleri nasıl oldu ?Canım ben sorun yaşamadım, aynı ürünler geldi eksiksiz ama uzun sürdü benimki 3 ay..
Geldi geldi, çok beğendim. Canım valla balayı yerleri hakkında bilgim sıfır.. Biz yurtdışı istiyoruz, İtalya.. Hiç araştırmadım ama..
Rengi çok kibar çok hoş canım.. :)
Canım standart bedendi aldıklarım hep.. Memnun kaldım ben, güzeller.. :)tikkka nasıl gecelikler iç çamaşırıda almışmıydın bedenleri nasıl oldu ?
Selamlaaaaar :)
Canimm evet oyleymm ayrica kurgu tasarim fln :) gorsel iletisimciymmMerhaba canm yszismalarini gordumde fotografcimisiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?