2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar bu sorunlu elbiseyi aldigim yer bana fatura fis vermemisti. Ablam da ben bunlari sikayet edicem dedi. Bugin zabitayla kadinin dukkanina gitmis. Tabi kadinin beti benzi atmis. Ayipli urun vermissin parayi oduyor musun odemiyor musin demis. O da 50tl terzi masrafi yaptim ben demis. Ablamda tamam o zaman 100tl odiceksin demis almis parayi elbiseyi de geri vermis. Zabita orda vergi fatura islerini kontrol ediyormus ablam cikmis.

Bir de bende sizi sikayet edicem bende numaraniz var diyormus. Iki gun boyunca arayamadigi numaramiz hani. Ben yaptim begenmedi elbiseyi dicekmis. Hicbisey iddia edemez bence. Cunku bana taahhut ettigi elbiseyi vermedi. 2beden degil 3beden verdi ve elbisenin dantelinde delikler vardi.

aayy çok iyi vallaha ablan çok iyi yapmış canıımm oohhh

güle güle kullan..Bol bol cay demle bizede ikram et:)
Bugün paylaşma kotamı doldurdum utanıorm artk...Halbuki kargo günüdür pazartesi elbiselerim geldi ama yarına paylascam:))
hihihi :P utanma ya paylaşşş :D hatasonu olunca herkes alışverş yapmış ne güzel :)

Eklentiler

• T00400QIQ5005_1_org_zoom.webp
    T00400QIQ5005_1_org_zoom.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 41
  • T00400NIXE004_1_org_zoom.webp
    T00400NIXE004_1_org_zoom.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
  • T00400KYIS004_1_org_zoom.webp
    T00400KYIS004_1_org_zoom.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 43
size birşey sorucam kızlar. bu coco cumdaki banyo paspaları çok hoşuma gidiyor ama ev belli değil banyo belli değil ya. annem diyor şimdiden alma belli olsun renk falan uygun birşey alırsın siz ne düşünürsünüz?

size birşey sorucam kızlar. bu coco cumdaki banyo paspaları çok hoşuma gidiyor ama ev belli değil banyo belli değil ya. annem diyor şimdiden alma belli olsun renk falan uygun birşey alırsın siz ne düşünürsünüz?
Ayyy valla benimde belli deil ama ne biliyim aldım dayanamadımm ben :D

Krem ve beyaz aldım ben..Heryere uyar ve ortamı ferah gösterir diye..Tabi en doğrusu eve göre almak olur.Tam istediğin uyumu o zaman yakalarsın.

bende senin aldıklarından istiyorum işte napsam bilemedim acaba beyaz yada krem alsam her şeye uyumlu olur heralde
Olabilir canım ben banyoyu kendim yaparsam beyaz tonlarında düşünüorum ondan aldım bunları ama hazır olursada napalım gri yi kullanırım :D çok güzeller biz eve almıştık yumuşacıklar

Back
X