- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hadi ya güle güle kullan canım sendeeBeyazından benimde var..Çok şık ve kibarrr ikiside![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya güle güle kullan canım sendeeBeyazından benimde var..Çok şık ve kibarrr ikiside![]()
size birşey sorucam kızlar. bu coco cumdaki banyo paspaları çok hoşuma gidiyor ama ev belli değil banyo belli değil ya. annem diyor şimdiden alma belli olsun renk falan uygun birşey alırsın siz ne düşünürsünüz?
Gel beraber yapalım..Ay vallaha kızlar ne güzel ya bende alışveriş yapmak istiyorumm![]()
şimdi böyle parça parça alınca göze gözükmüyor ama sonra alma zamanı gelince nasıl alıcaz bakalımAynen bende çoğu şeyi erteliyorum ev daha yok bile çünkü :) herşeyi eve göre alıcam , o yüzden beklemedeyim şuanlık :)
Ah ah benim yasayacagım şehir bile belli değilAynen bende çoğu şeyi erteliyorum ev daha yok bile çünkü :) herşeyi eve göre alıcam , o yüzden beklemedeyim şuanlık :)
Gel beraber yapalım..![]()
Ben de geleyim mi aranıza kızlar?![]()
şimdi böyle parça parça alınca göze gözükmüyor ama sonra alma zamanı gelince nasıl alıcaz bakalım![]()
Ah ah benim yasayacagım şehir bile belli değilDua edin halinize bebekler:)
Ben de geleyim mi aranıza kızlar?![]()
şimdi böyle parça parça alınca göze gözükmüyor ama sonra alma zamanı gelince nasıl alıcaz bakalım![]()
Ah ah benim yasayacagım şehir bile belli değilDua edin halinize bebekler:)
herkes paylaşıo madem bende paylaşım bende dün bunu aldım
http://www.esse.com.tr/arama/essenso-tone-caydanlik-kucuk_0_73696?arama=çaydanlık
Hem haftasonu hem maaş haftası olunca böyle oluyo:=)
Burdalarrrr![]()
gel tabi canımm herkese açık kapımızzzBen de geleyim mi aranıza kızlar?![]()
Alışveriş konusunda yüksek lisansım yeni bitti..Doktoroya başlıcam :) bana güvenebilirsin canımkoşarak geliyorum :)
Geldin bile , hoşgeldin :) Kendini biraz tanıtır mısın? :)
Liste tuttuk mu hiç bişey olmaz canım :)
Üzülme canım kısmet bakalım herşeyin hayırlısı olsun :)
Hoşgelddiiinnn :)
Siz yavaş yavaşda olsa alıyorsunuz ben mahvoldum
Belirsizlikler çok can sıkıcı(
Alışveriş konusunda yüksek lisansım yeni bitti..Doktoroya başlıcam :) bana güvenebilirsin canım
Evet belirsizlik berbat ve düğününe 3 ay kalmısken daha berbat..Tayinimi bekliyorum olup olmayacagıda muallak..![]()
gel tabi canımm herkese açık kapımızzz![]()
Senin daha zamanın varmıs canım..Hersey gönlümüze göre olsun inşallah..Bende ancak 3 ay kala birşeylere başlarım, daha doğrusu ramazandan sonra.. ohoooooooo
e ozmaan hoşgeldin :)Ben de geleyim mi aranıza kızlar?![]()
Hoşgelddiiinnn :)
Siz yavaş yavaşda olsa alıyorsunuz ben mahvoldum
canım para biriktirmeye çalış sen para olduktan sonra hepsi çok kolay
Belirsizlikler çok can sıkıcı(