2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

size birşey sorucam kızlar. bu coco cumdaki banyo paspaları çok hoşuma gidiyor ama ev belli değil banyo belli değil ya. annem diyor şimdiden alma belli olsun renk falan uygun birşey alırsın siz ne düşünürsünüz?

Aynen bende çoğu şeyi erteliyorum ev daha yok bile çünkü :) herşeyi eve göre alıcam , o yüzden beklemedeyim şuanlık :)

Aynen bende çoğu şeyi erteliyorum ev daha yok bile çünkü :) herşeyi eve göre alıcam , o yüzden beklemedeyim şuanlık :)
şimdi böyle parça parça alınca göze gözükmüyor ama sonra alma zamanı gelince nasıl alıcaz bakalım :P

Ben de geleyim mi aranıza kızlar?:KK50:

Geldin bile , hoşgeldin :) Kendini biraz tanıtır mısın? :)

şimdi böyle parça parça alınca göze gözükmüyor ama sonra alma zamanı gelince nasıl alıcaz bakalım :p

Liste tuttuk mu hiç bişey olmaz canım :)

Ah ah benim yasayacagım şehir bile belli değil:KK43: Dua edin halinize bebekler:)

Üzülme canım kısmet bakalım herşeyin hayırlısı olsun :)

koşarak geliyorum :)
Alışveriş konusunda yüksek lisansım yeni bitti..Doktoroya başlıcam :) bana güvenebilirsin canım:KK45:
Evet belirsizlik berbat ve düğününe 3 ay kalmısken daha berbat..Tayinimi bekliyorum olup olmayacagıda muallak..:KK51:

Geldin bile , hoşgeldin :) Kendini biraz tanıtır mısın? :)

Liste tuttuk mu hiç bişey olmaz canım :)

Üzülme canım kısmet bakalım herşeyin hayırlısı olsun :)

Teşekkür ederim.
30 yaşındayım şuan çalışmıyorum.
Sevgili olma tarihimiz 18.07.2012
Nişan 27.07.2013
Nikah 25.04.2015
İzmirliyim başka aklıma bişey gelmedi :KK49:

Hoşgelddiiinnn :)

Siz yavaş yavaşda olsa alıyorsunuz ben mahvoldum :KK43:

Belirsizlikler çok can sıkıcı :KK43:(

Hoşbuldum teşekkür ederim En Büyük TÜRKİYE

Alışveriş konusunda yüksek lisansım yeni bitti..Doktoroya başlıcam :) bana güvenebilirsin canım:KK45:
Evet belirsizlik berbat ve düğününe 3 ay kalmısken daha berbat..Tayinimi bekliyorum olup olmayacagıda muallak..:KK51:

Bende ancak 3 ay kala birşeylere başlarım, daha doğrusu ramazandan sonra.. ohoooooooo

Back
X