Bencede güzel güzel gelinlerimiz olsun topiğimizdeeedarısı bizlere :) @math27 ayağını iyice sürü giderken :)
ne zamn kaç puanla atandın kuzumm? erkek arkadaşım için soruyorum seneye oda sınava girecek inşaallahBelediye tatlım..
Vay be.. Sırayla burdan isimlerimiz gecicek :)
Herşeyin en güzeli seninle olsun @math27 :)
Darısı başımıza
Darısı başımızaaa
Diktiriyorum canım kiralama fiyatı buGelinligini 1600 tl mi aldimm kuzum
Oyy kuzu ya ben direkt çıktım kimse yoktur diye ya abiyecilerde kabarıklar oluyor mu emin olamadım? Bİ de kiralama yaparlar mı acaba?Canim onu magaza geze geze bulman gerekabiyecilerde vardir ne renk düşünüyorsun? onlar biraz pahali ama vok güzel kkuzum
ben uyanigim
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun diyecemde henüz görmedinizÇok sevindim canım hayırlı olsun
Günaydın canıım
Günaydın canım :)
Günaydııınoohh ne güzelll
Günaydın canım
Günaydın kızlarr :) :)
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun diyecemde henüz görmediniz
Eki Görüntüle 1381369 Kızlar bu takım nasıl.. Benim kare takımım var böyle altın rengi işlemeli..Ama onu kardeşim cok begendi. Bende kardeşime hediye etmeyi düşünüyorum kendime yenisini alıp..Ayrıca kare tabakta sevmedimBu bana cok kibar geldi..
Canım bişey izliyor musun bilmiyorum ama will smithle oğlunun bi filmi var bilim kurgu baya süper onu tavsiye ederim ama ismini unuttum böyle aratırsan çıkarKızlarrr napıyosunuz :) Güzel film tavsiyesi olan var mı pek işim yok izliyim bariBilim-kurgu , macera , polisiye falan olabilir :) Aşklı meşkli olmasın sonra sevdiceğimi özlüyorum
Canım bişey izliyor musun bilmiyorum ama will smithle oğlunun bi filmi var bilim kurgu baya süper onu tavsiye ederim ama ismini unuttum böyle aratırsan çıkar
bende geldım bende geldııım :)
http://www.goldmaster.com.tr/fine-porselen-yemek-takimlari/yt-560-yemek-takimi/2539/detayTam ayrıntılı görünmüyo canım linkini atsan baksak , bende kare çok istiyorum onuda bulup atabilir misin?Hangi markanın takımı bir de :)
sen benı tanıyosunnnn :)Hoşgeldin :) Kendini tanıtır mısın biraz ?
cok güzellerrr,güle güle kullan canımKizlar yine bir is cikisi cococum ziyareti sonucu ganimetlerin :)
sen benı tanıyosunnnn :)
Kizlar yine bir is cikisi cococum ziyareti sonucu ganimetlerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?