Benim içimde kocakarı var galibaGüzelmiş canım ama bana hitap etmiyor çok :) Ama ağır ve klasik misafirler için uygun bence
Yok canım o değil benim dediğim bilim kurgu dur ismini bulayım sanaUmudunu Kaybetme filmini söylüyorsun sanırım canım izledim ben onu :) teşekkürler
Dünya: Yeni bir başlangıç canım adıUmudunu Kaybetme filmini söylüyorsun sanırım canım izledim ben onu :) teşekkürler
Umarım yeni öğretmenler gelir, bu dönem bile çok sıkıntı çektik, dersleri bölüştük hep.. Ücretli öğretmen bile bulamadık, imamlar girdi derslere..Günaydın canım , ee ne olucak peki şimdi ?
Merhaba canım hoşgeldin
Müdür de yeni müdür oldu pek bişi bilmiyor, şimdi her görevi bana verir. Köy okulunda öğretmen olmak zor..canım tecrübeli olacaksın herkes sana bişeyelri danışcak biyandan iyide biyandan kötü
Canım goldmaster daha önce kullandın mı ben kullanmadım hiç bilemedim kalitesini almadıysan biraz daha araştırabilirsin canım
Araştırdm canım. Haftasonuda magazasına gittim zaten:)Canım goldmaster daha önce kullandın mı ben kullanmadım hiç bilemedim kalitesini almadıysan biraz daha araştırabilirsin canım
Benim içimde kocakarı var galibaAma zevk işte ben böyle seviyorum..saol canım benim..
Dünya: Yeni bir başlangıç canım adı
Araştırdm canım. Haftasonuda magazasına gittim zaten:)
Ben kullanmadım ama halamda var..
Ayrıca benim bir tane daha 12 kişilk yemek takımım var zaten karacadan. Ben bunun desenine bayıldım:)
Aldım gitti
Veee mutlu bir haber benden gelsin..Tayinim oldu diyemiorm henüz
Ama bugün itibari ile kurumumun iş güvenliği uzmanı olarak atandım..Allah kazasız belasız mesailer versin inşallah..Allah utandırmasın , aminn:)
Hadi yaEstağfurullah canım öyle demek istemedim
İzledim canım onu da :) Başka bir önerin var mı?
Diktiriyorum canım kiralama fiyatı bu
Oyy kuzu ya ben direkt çıktım kimse yoktur diye ya abiyecilerde kabarıklar oluyor mu emin olamadım? Bİ de kiralama yaparlar mı acaba?
Ay inşallah canım yaa çoğu yer bizde kiralama yok diyip dduruyor bıktım vallaYaparlar tabi neden olmasin tatlım
gelinliğinde hayirli olsun fistik
Güle güle kullan o zaman canımm. Ben kütahya porselen almıştım başka bişey bakmaya gidip alakasız bişey beğenmiştimAraştırdm canım. Haftasonuda magazasına gittim zaten:)
Ben kullanmadım ama halamda var..
Ayrıca benim bir tane daha 12 kişilk yemek takımım var zaten karacadan. Ben bunun desenine bayıldım:)
Aldım gitti
Ay inşallah canım yaa çoğu yer bizde kiralama yok diyip dduruyor bıktım vallaamin bebeğim darısı başınıza hepinizin
" Uyumsuz " severmisin ?Estağfurullah canım öyle demek istemedim
İzledim canım onu da :) Başka bir önerin var mı?
" Uyumsuz " severmisin ?
haftasonu görmüşttüm mağazda bende kararsız kalmıştım güle güle kullan tatlımmmKizlar yine bir is cikisi cococum ziyareti sonucu ganimetlerin :)
Ay inşallah canım yaa çoğu yer bizde kiralama yok diyip dduruyor bıktım vallaamin bebeğim darısı başınıza hepinizin
Kuzu fiyatına kalırsa bende alırdım dediğin gibi çok az bi fark var arada ama alanlar genelde pişman oluyor işte nereye koyucam olayı birde ben şu an annemin gelinliğini hayatta giymezdim benim çocuklarımda giymez diye düşünüyorum ama şu olurdu baya büyük bi evim olsa koyacak yer hiç dert olmasa çocuklarımı geç kendim için bile alırdım onun anısı yetersatın almayı düşünmedin mi cnm? bende onu nereye koyacam,kiralarım diyordum ama arada 200-250 tl bi fark oynadığını görünce alayım bari çocuklarıma hatıra kalır dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?