Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorum

Hayır bir de hayatına müdahale derecesine bakar mısın, biz ev aldık bişey yapamayız pek düğünde, şaka gibi. O evlenirken bize mi sordu borcunuz var mı diye? Düğünü kendileri yaptılar tamam ama ben de böyle söyledim zaten, kendimiz yapıcaz dedim. Her neyse annemler bu evlilik mevzusunu kabul ettiklerinden beri ailecek bana tavırlılar. Her şeyime koşturuyor gibi görünüyorlar ama benim için değil bunu biliyorum. Hepsi annem için. Bİr kere olsun arayıp tebrik etmediler, aylardır hiç konuşmadık, ama nişanda masamın nasıl süsleneceğine benim karar vermem gerekirken yine ipleri ellerine almaya çalışıyorlar ve annem de izin veriyor fıttırıyorum

Tamam belki iyi niyetli görülebilir ama benim nişanımda bile son sözü ben niye söyleyemiyorum? Ayrıca o kuzenimi aylar önce instagramdan ekledim, aktif olmasına kardeşimin fotoğraflarına yorum yapmasına rağmen kabul etmedi, ben de isteği geri çektim. He bir de hamile ve ben de bir kez olsun aramadım

Senin konun üzerinden ben de derdimi anlatmış oldum ama yalnız değilmişiz bu konuda. Akrabalar birbirlerinin evlilik olaylarına sevineceklerine bu şekilde niye davranırlar bilemiyorum. Yaşım erkenmiş miş.. 5.5 yıllık ilişkiyi ne yapmamı bekliyorlardı ki.. Bir de sevgilim benden 5 yaş büyük, ikimizin de işi gücü var, ben zaten bir başıma yaşıyorum başka şehirde.. Engel neydi bilemedim. Ailemle arama girme sebeplerini hiç çözemedim.