2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorum :KK12: Hayır bir de hayatına müdahale derecesine bakar mısın, biz ev aldık bişey yapamayız pek düğünde, şaka gibi. O evlenirken bize mi sordu borcunuz var mı diye? Düğünü kendileri yaptılar tamam ama ben de böyle söyledim zaten, kendimiz yapıcaz dedim. Her neyse annemler bu evlilik mevzusunu kabul ettiklerinden beri ailecek bana tavırlılar. Her şeyime koşturuyor gibi görünüyorlar ama benim için değil bunu biliyorum. Hepsi annem için. Bİr kere olsun arayıp tebrik etmediler, aylardır hiç konuşmadık, ama nişanda masamın nasıl süsleneceğine benim karar vermem gerekirken yine ipleri ellerine almaya çalışıyorlar ve annem de izin veriyor fıttırıyorum :KK35:Tamam belki iyi niyetli görülebilir ama benim nişanımda bile son sözü ben niye söyleyemiyorum? Ayrıca o kuzenimi aylar önce instagramdan ekledim, aktif olmasına kardeşimin fotoğraflarına yorum yapmasına rağmen kabul etmedi, ben de isteği geri çektim. He bir de hamile ve ben de bir kez olsun aramadım:63: Senin konun üzerinden ben de derdimi anlatmış oldum ama yalnız değilmişiz bu konuda. Akrabalar birbirlerinin evlilik olaylarına sevineceklerine bu şekilde niye davranırlar bilemiyorum. Yaşım erkenmiş miş.. 5.5 yıllık ilişkiyi ne yapmamı bekliyorlardı ki.. Bir de sevgilim benden 5 yaş büyük, ikimizin de işi gücü var, ben zaten bir başıma yaşıyorum başka şehirde.. Engel neydi bilemedim. Ailemle arama girme sebeplerini hiç çözemedim.
canım o akrabaları zaten hiçç memnun edemezsin. aynı tarz bir teyze ve kızı bendede var. ben istemeye gelecekler dedim bianda sevgilisi olmayan kızın sevgilisi çıktı meydana apar topar isteme oldu o önce davrandığı için ben ertelemek zorunda kaldım.nişanı bayramda düşünüyorum herkes rahat gelebilsin farklı şehirlerdeyiz dedim demez olaydım kızın nişanı hemen bayrama ayarlandı. bunlar yetmezmiş gibi istemem geldiler nişanlımın ailesiyle tartışma çıkardılar.bunlara ramen sesimi çıkarmadım evlerine döndükten sonra instagramdan silindim :P oyüzden çekemeyen anten taksın hesabı :)

Kizlar sizleri dertlerimle bogumak istemem ama cok kotuu haldeyim hak etmedigim bi laf duydum nisanlimdan ve cok yiprandim uyuyamadim resmen ya hazemdemedim :(
kendi kendime yutmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kalbim aciyor araftayim gerçekten bilemiyorum

Kizlar sizleri dertlerimle bogumak istemem ama cok kotuu haldeyim hak etmedigim bi laf duydum nisanlimdan ve cok yiprandim uyuyamadim resmen ya hazemdemedim :KK43:
kendi kendime yutmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kalbim aciyor araftayim gerçekten bilemiyorum
noldu canım hayırdır :(

Kizlar sizleri dertlerimle bogumak istemem ama cok kotuu haldeyim hak etmedigim bi laf duydum nisanlimdan ve cok yiprandim uyuyamadim resmen ya hazemdemedim :KK43:
Hayırdır canım noldu

Günaydıııınnnn güzel gelinleeeerrrrr :)

Günaydın canım :)

Hayırdır noldu ?

Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınız bugün ,ben çook mutluyumm :)

Hayırdır canım noldu

Ya soyle anlatyim ben onu aradim calisiyordu acmadi az caldrdim sofor kendisi

sonra bi baktim yarim saat oldu donmedi bende bidaha aradim baktim biriyle konusuyor diyor bende ssinirlendim yani ben aradigimi gore gore ilk beni nie aramiyor die

sonra hemen aradi kimle konusuyorsun arkdsmla dedi ukalaca sinirlendim ama uyuyormus is arkadasi uaydrmak uzun uzun aramis ona uyandim dedi ama bianda kavga buyudu bana afir laflar söyledi bende dayanamadim karslk verdim ve bana cok kotu bise dedi dil yarasi gecmiyor kizlar kavga bianda ole buyudu ki iki sitem yapicaktm neden aramdin die ama ole buyuduki :(

Günaydın canım :)

Hayırdır noldu ?

Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınız bugün ,ben çook mutluyumm :)

Hayrli cumalar kuzum seni mutlu eden heo sürsün ve sen hep.mutlu ol ;) iyi diyelim iyi olalim kuzum

sonra bi baktim yarim saat oldu donmedi bende bidaha aradim baktim biriyle konusuyor diyor bende ssinirlendim yani ben aradigimi gore gore ilk beni nie aramiyor die

sonra hemen aradi kimle konusuyorsun arkdsmla dedi ukalaca sinirlendim ama uyuyormus is arkadasi uaydrmak uzun uzun aramis ona uyandim dedi ama bianda kavga buyudu bana afir laflar söyledi bende dayanamadim karslk verdim ve bana cok kotu bise dedi dil yarasi gecmiyor kizlar kavga bianda ole buyudu ki iki sitem yapicaktm neden aramdin die ama ole buyuduki :KK43:

Keşke kapasaydın sende tmm uzatmayalım diye, sende cevap verince uzamış erkekler durur mu hiç .. üzüldüm :(

sonra hemen aradi kimle konusuyorsun arkdsmla dedi ukalaca sinirlendim ama uyuyormus is arkadasi uaydrmak uzun uzun aramis ona uyandim dedi ama bianda kavga buyudu bana afir laflar söyledi bende dayanamadim karslk verdim ve bana cok kotu bise dedi dil yarasi gecmiyor kizlar kavga bianda ole buyudu ki iki sitem yapicaktm neden aramdin die ama ole buyuduki :KK43:
Böyle zamanlarda genelde dinlemem ben kapatırım yani ne ben onu kırıyım ne de o kırsın yani

Ayyyy fesatlık resmen valla insanlar böyle şeylerden zevk alıyo bide yani Allah ıslah etsin onunda çocuğu olucak yarın öbür gün görürüm ben onu
Eminim o çocuk da huy olarak bana benzer :KK48:
canım o akrabaları zaten hiçç memnun edemezsin. aynı tarz bir teyze ve kızı bendede var. ben istemeye gelecekler dedim bianda sevgilisi olmayan kızın sevgilisi çıktı meydana apar topar isteme oldu o önce davrandığı için ben ertelemek zorunda kaldım.nişanı bayramda düşünüyorum herkes rahat gelebilsin farklı şehirlerdeyiz dedim demez olaydım kızın nişanı hemen bayrama ayarlandı. bunlar yetmezmiş gibi istemem geldiler nişanlımın ailesiyle tartışma çıkardılar.bunlara ramen sesimi çıkarmadım evlerine döndükten sonra instagramdan silindim :p oyüzden çekemeyen anten taksın hesabı :)
Tek üzüldüğüm gerçekten kardeş gibiydik, ama aşırı müdahale benim karakterimde ters tepiyor böyle :/
Keşke kapasaydın sende tmm uzatmayalım diye, sende cevap verince uzamış erkekler durur mu hiç .. üzüldüm :KK43:
Frenleri yok ki !

Canım anlıyorum seni, hatta bu aradın aramadın mevzuları yüzünden benim bu kadar üzerime gelinirken aynı şeyi yaptığımda aşırı ağır tepkiler aldım. Bir süre sonra inan umursamayı bırakıyorsun, hatta ben artık niye aramıyor bile demem. Ararım konuşuruz, o aramaz ses etmem. Ama kalkıp bana sen benle ilgilenmiyorsun triplerine girmeye başladı bu defa da. Be adam kendin soğuttun beni böyle üzerine düşmekten.. Çok geç anlıyorlar bazı şeyleri, ama sen kendin için bir yerden sonra ister istemez bunu kafana takmayı bırakıyorsun, o zaman o üzerine düşüyor. Gönül ister ki kaçan kovalanır mantığıyla niye gidelim aramızda bu kadar yakınlık varken, ama gerçek bu işte aramadığında kıymete biniyorsun..

noldu kuzum hayırdır üzme kendini hiç bişey senden kıymetli değil

Back
X