- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorumHayır bir de hayatına müdahale derecesine bakar mısın, biz ev aldık bişey yapamayız pek düğünde, şaka gibi. O evlenirken bize mi sordu borcunuz var mı diye? Düğünü kendileri yaptılar tamam ama ben de böyle söyledim zaten, kendimiz yapıcaz dedim. Her neyse annemler bu evlilik mevzusunu kabul ettiklerinden beri ailecek bana tavırlılar. Her şeyime koşturuyor gibi görünüyorlar ama benim için değil bunu biliyorum. Hepsi annem için. Bİr kere olsun arayıp tebrik etmediler, aylardır hiç konuşmadık, ama nişanda masamın nasıl süsleneceğine benim karar vermem gerekirken yine ipleri ellerine almaya çalışıyorlar ve annem de izin veriyor fıttırıyorum
Tamam belki iyi niyetli görülebilir ama benim nişanımda bile son sözü ben niye söyleyemiyorum? Ayrıca o kuzenimi aylar önce instagramdan ekledim, aktif olmasına kardeşimin fotoğraflarına yorum yapmasına rağmen kabul etmedi, ben de isteği geri çektim. He bir de hamile ve ben de bir kez olsun aramadım
Senin konun üzerinden ben de derdimi anlatmış oldum ama yalnız değilmişiz bu konuda. Akrabalar birbirlerinin evlilik olaylarına sevineceklerine bu şekilde niye davranırlar bilemiyorum. Yaşım erkenmiş miş.. 5.5 yıllık ilişkiyi ne yapmamı bekliyorlardı ki.. Bir de sevgilim benden 5 yaş büyük, ikimizin de işi gücü var, ben zaten bir başıma yaşıyorum başka şehirde.. Engel neydi bilemedim. Ailemle arama girme sebeplerini hiç çözemedim.
Hiç ta
Aman boşver hiç takma canım ya sıkma kendini bosuna annemle benim aramda 19 yaş var mesela![]()
Bu senin hayatın senin kararların, ailen razı gelmiş kime ne? Sadece güzel günleri zehir etmeye çalışıyorlar işte.bizimkiler evlenemediler ondan.ama kendi tercihleri yüzünden oldu.herkese bi bahane buldular kusursuz birini beklediler.artık yaşlarına uygun birini bulamıyolar.biri 35 biri 32 yaşında.büyük olanın bnm yaşlarımdayken bi sevgilisi vardı astsubay diye bıraktı.zengin olucaktı.sonra evde kalıcam diye kendinden kaç yaş büyük bi adamla evlendi sırf çocuk için.o da olmadı iktidarsızmış adam boşandı.küçük olanda yakışıklı olsun zengin olsun fakiri ben napıyım diyo.annesi dayanamamış benim sözlendiğimi arayıp söylemiş küçük olana.anne yakışıklı olsun yeter gerisini ben idare ederim uzun boylu olsun sadece demiş.büyük olan zaten ben artık evlenemem diyomuş.psikolojisi çok fena bozulmuş.benimle ablamlardan daha çok oturup konuşurlardı şimdi bi tek beni takip etmiyo sanırım.eksikliğini hissediceğim biri değil ama hiçbişey yokken böyle yapması canımı sıktı.
ben okulu bıraktım 4.senemde.şimdi tekrar sınava giricem.güzel bi bölüm olsa başlasam,okulu bitirip işe girmem belki 5 sene sürücek.sözlümle aramda 5 yaş fark var aynen sizin gibi.takıcağı bileziklere kadar herşeyini ayarlamış.annesi evlensin diye gözünün içine bakıyo.benden hiçbi beklentisi yok sadece evlenmek.seviyorum güveniyorum evleniceğim kişi o diyebiliyorum.o kadar sene bekletemezdim onuda.okulla birlikte düğün işleri de hem zor olur hemde ailem istemezdi okul bitmeden.ki benim evde huzurum kaçtı.ablamın ikizleri var çalıştığı için annemle ben bakıyoruz.markete gidicek vaktim olmuyo.aile apartmanı zaten sürekli misafir ve ev çok kalabalık.durum böyleyken beklemek mantıklı gelmiyo bana.neyi bekliyorum neden bekliyorum.çünkü ben şuan evli ve çocuklu gibiyim zaten.evlendiğimde daha sosyal olucağıma daha mutlu olucağıma eminim.
Insan cok üzülür yaaa en mutlu günlerinde bunlarla ugrasmaktan dolayi
sana ne diyorlar kuzum![]()
En büyük sorun o zaten canım. Sen o zaman babana söyliceksin. İstemediğin bi yerde de yapma düğününüGünaydın canım, ya babamın deidği yeri bende beğensem sorun yok ama bende beğenmedimki. okadar para verdikten sonra birsürü yer var. bana sen nereyi istiyorsun diye sormuyor illa kendi istediği olsun diye inatlaşıyor. beğenmedim desem dicek öbür taraf sana söletio. Nişandada aynısını yaptı, valla ne benim ailem ne nişanlımın ailesi ikimizin ne isteidğini önemsemiyor.Biz kimsenin gönlü kırılmasın içine sinsin diyoruz ama yok olan bize oluyor biz birbirimize giriyoruz![]()
Bu senin hayatın senin kararların, ailen razı gelmiş kime ne? Sadece güzel günleri zehir etmeye çalışıyorlar işte.
off off sıkıntısız gidebilsek bide ben tayimle değil geçici görevlendirme ile gitmeye çalışacağımbende de aynı durum var bu tayin olayı sorunlu alıp alamayacağımda belli değil. Kimisi oluyor diyo kimi olmuyor
Ne tür bi psikopat senin sevigilin...Sen rahatsız oldugunu sölediğin halde neden diretiyor ki sağdan soldan kız eklemeye..Ben bu erkekleri anlamıyorum ne yapmak istiyorlar! Ve bu erkeklere tahammül eden taviz veren kızları hiç anlamıyorumHoff kızlar biz yine tartışıyoruz sevgilimle. Yok yere sorun çıkarmaya bayılıyor. Facebookta eklediği kızlara kafam çok takılıyordu. Alakasız insanları ekleyip duruyor rahatsızım desem de beni kayle almıyordu. Şifremi vereyim bak diyor ve ben de istemiyorum çünkü biliyorum psikopata bağlarım. Dedim bundan sonra kimi ekledin kimi beğendin kiminle konuştun takılmıyorum. Ne yaparsan yap istediğin gibi. Bu benim istediğim değil ki diyor. Ne istiyorsun o zaman rahatsızlıklarımı söylemem bir sonuç vermiyor aynen devam ediyorsun, delireyim mi onu mu istiyorsun diyorum gidip bana laf etmeye kalkıyor. Git kimle konuşursan konuş diye bana bağladı. Beni mi konuşuyoruz bunu yapan sensin diyorum ama yok ! Canı sürekli tartışmak istiyor sonra da huzur bırakmıyorsun diyor. Yemin ediyorum deliricem artık. Huzur bırakmayan o.. Her sabah aynı şeyler.. Üzülmüyorum artık sadece çok sinirleniyorum tahammülsüz öfkeli bir insan oldum çıktım![]()
Bnmde en kötü ihtimalle gecici görevnlendirme..Senin kurumun ne canım.off off sıkıntısız gidebilsek bide ben tayimle değil geçici görevlendirme ile gitmeye çalışacağım
Ben sağlık bakanlığına bağlıyım canımBnmde en kötü ihtimalle gecici görevnlendirme..Senin kurumun ne canım.
ya ağlama bırak bosver..Hiç tepki verme umursama..Bakalım ne yapıcak amacı neymiş.Sen kendini yıpratmasana sorun sende değil ki off..Tahammül edemiyorum artık ya içim gide gide ağlıyorum resmenNefret ediyorum ağlamaktan, tutmaya çalıştıkça da daha beter geliyor .. Stres topu lazım banaa hıncımı çıkarayım
![]()
Hayırlıısı olsun ya,hallolur inşallah hepimizin iş durumları..Cok büyük sıkıntı iş belli olmadan ne ev tutulabiliyor ne eşya alınabiliyor..Bide benim 3 ay kaldı düğüneBen sağlık bakanlığına bağlıyım canım
Ya aslında tam olarak anlatamadım. Sağdan soldan derken tanımadığı değil ama çok da lazım insanlar değiller. O gün tanışmış ekliyor. Aman asılayım muhabbet edelim gibi bir durum değil yani. Ben normalde takılmam böyle aldatma gibi bir durum zaten yok ama o bu tarz şeylere aşırı takılan biri, ben böyle yapsam kıyametleri kopartır. Mademki böyle bir şeye karşı o niye yapıyor ben buna sinirleniyorum. Bu yüzden bana demediği kalmazken kendisi marifetmiş gibi yapıyor. Nişana 1 hafta kalmış, yaptığımız tartışmalara bak... Olmaz böyle evlilik falan.. Kendi melek, ermiş gibi ya maşallah, sürekli beni eleştiriyor.Ne tür bi psikopat senin sevigilin...Sen rahatsız oldugunu sölediğin halde neden diretiyor ki sağdan soldan kız eklemeye..Ben bu erkekleri anlamıyorum ne yapmak istiyorlar! Ve bu erkeklere tahammül eden taviz veren kızları hiç anlamıyorum![]()
Sen yaptığında kıyametleri koparıyorsa o da yapmamalı..Bunu ona anlat güzelce.Senin üstüne yıkması saçma işte canım hem suclu hem güçlü.Ya aslında tam olarak anlatamadım. Sağdan soldan derken tanımadığı değil ama çok da lazım insanlar değiller. O gün tanışmış ekliyor. Aman asılayım muhabbet edelim gibi bir durum değil yani. Ben normalde takılmam böyle aldatma gibi bir durum zaten yok ama o bu tarz şeylere aşırı takılan biri, ben böyle yapsam kıyametleri kopartır. Mademki böyle bir şeye karşı o niye yapıyor ben buna sinirleniyorum. Bu yüzden bana demediği kalmazken kendisi marifetmiş gibi yapıyor. Nişana 1 hafta kalmış, yaptığımız tartışmalara bak... Olmaz böyle evlilik falan.. Kendi melek, ermiş gibi ya maşallah, sürekli beni eleştiriyor.
ayy senin çok az kalmış ben eylül gibi düşünüyorum gidemezsem de artık ayrı ayrı olacağız napaılım ama evleneceğim ona rağmen sıkıldım çünkü :)Hayırlıısı olsun ya,hallolur inşallah hepimizin iş durumları..Cok büyük sıkıntı iş belli olmadan ne ev tutulabiliyor ne eşya alınabiliyor..Bide benim 3 ay kaldı düğüne![]()