- 25 Aralık 2013
- 5.500
- 4.545
- 448
Kızlarr isimlerinizi yazdım ama bana yazmayan varsa yazsın:)
bende isterimmm canımmm :)) ismim Füsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canım yazıyorum:)bende isterimmm canımmm :)) ismim Füsun :))
Tamm canım yazıyorum:)
Seni anca nişan fotolarında mı görücezzzz yani canımsBen kendim istemedim :)
Anladım canım bizim ikimizd de yok instagrm falan :) :)
Ne meraklılar dedikoduya, kendi oğullarını üzeceklerini de mi düşünmüyorlar anlamıyorumkızlar bugun kayın valıdem aradı gecen eltımın olayını actı gene sınır krızı gecırdım nişanlımı aradım ve artık yuzugu gönderecem kıme ıstuyolarsa ona taksınlar bu kadar dedı koduya dayanamıyorum dıye anlattım gereken konusmayı yapmış sanırım uzunca bır sure kafam rahat
Yok canım ne internet ne de hiçbir yerde. Sezon indirimi var ya tükenmişHadi yaa başka mağazalara baktırsaydın canım
Bilemiyorum neden bu kadar olduğunu gerçekten yani sonuçta oğlu seni seviyo evleniceksiniz neyi zorluyosun dimiidaha onu savunuyor bna ya geçmiş karsıma baskası demiş
kafayı yemişler benımle artık eltımle konusmuş işte benım hakkımda duydunu soylemiş o kız oyle anlatmasa bu nerden bilecekmiş oyurmuş aglamiş illa benle konusacak miş bende konusmak istemiyorum dedim
Seni anca nişan fotolarında mı görücezzzz yani canıms
Ayyy ben gülücük yapıyorum el alışkanlığı bu çıkıyooo haz etmiyorum daBen kendim istemedim :)
Anladım canım bizim ikimizd de yok instagrm falan :) :)
Hadii yaa olsun canm diğer elbisen de güzel benceNe meraklılar dedikoduya, kendi oğullarını üzeceklerini de mi düşünmüyorlar anlamıyorum
Yok canım ne internet ne de hiçbir yerde. Sezon indirimi var ya tükenmiş
Ayyy ben gülücük yapıyorum el alışkanlığı bu çıkıyooo haz etmiyorum da
düşünmüyo hiç hemde sureklı dedıkodu . nişanlım bir kac defa konusacak oldu amn dur dedim annen benım yuzume kotu olma dedim ama artık tahammul edecek hak kalmadıNe meraklılar dedikoduya, kendi oğullarını üzeceklerini de mi düşünmüyorlar anlamıyorum
Yok canım ne internet ne de hiçbir yerde. Sezon indirimi var ya tükenmiş
Ne canım ? :)
bu canım
merhabaaa hanımlar:)
Yok kuzum burcu demi yazıyorum:)Benim ismimi yazdn mı *.*
Merhaba canmss nerdesin ne zamandrr
Yok kuzum burcu demi yazıyorum:)
Heyecan doruktaSen nasılsınn
Cok sukur bende iyiyim. Bugun erkek arkadasimin sozde takacagi kravatiyla yuzuklerimize kravat aldim. Birde istemede kimligi getirmek icin kucuk bir tepsi aldim:)
Yok kuzum burcu demi yazıyorum:)
Cok sukur bende iyiyim. Bugun erkek arkadasimin sozde takacagi kravatiyla yuzuklerimize kravat aldim. Birde istemede kimligi getirmek icin kucuk bir tepsi aldim:)