- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
güzel gelincikler nasılsınız tatil olduğu için evdeyim giremiyorum özledim sizlerineler kaçırrdım ?
Iyiyiz kuzum lafliyoruz hosgeldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel gelincikler nasılsınız tatil olduğu için evdeyim giremiyorum özledim sizlerineler kaçırrdım ?
bence bu güzel tatlım
çok ıyı yakızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan![]()
Ciddimi yaaa nasil anladinnn ablan oldugunu helal olsun snaa![]()
o kadar ayrıntı verince hemen anladım.o zaman yeni evliydi.diğer ablam hakkında bizimkiler hakkında neler olduysa yazmış aynen.biraz okuyunca şimşekler çaktı bende.ablam bu dedim.![]()
Birinci bence canımHangisi guzel kizlar sizce su yesili olan mi yoksa kahve renkli olan miii![]()
Cok tesekur ederim fikrlernz benm icn cok degerli bende kararsz kaldimsu yeşilin in bide pamuk şeker pembesi var
Canm bence birinci olan rengide guzel ama model olarak bu guzel :)
kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan![]()
Pembeler de cok hos oluyor. Eş adayin pembeyi ister mi
bende su yeşili ve pembeyi beğendim.pembeyi daha çok beğendim ama.
kızlar ev baktık şimdi biraz.sadece bi tanesini beğendik ama tereddüt ediyoruz.birazda atıştık.muhtemelen orayı alıcaz.
Nie atistnznekadar pahalı mi evler kuzum
ayyy çok güzel maşallahCuma gunu istemem var kuzum cumarteside nisanim
mutfak dolapları yüzünden.hiçbişeyi beğenmiyorum çıldırttım gerçekten.142 bine alıcaz.çok pahalı değil yaşadığım ile göre.burda evler merkeze göre daha uygun.ama içinde de masraf var o sorun işte.biz komple elden geçirmeyi düşünüyoduk.
Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)
kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.