• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan :rolleyes:
çok ıyı ya:rolleyes:

Canm bence birinci olan rengide guzel ama model olarak bu guzel :)

kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan :rolleyes:

İnanamyorumm ya cok iyiymis :)))
Benim nişanlım da biliyor burayı *.*

ca20548844d0a9eddd02a03c4275144c.webp

Kizlar sanriim herkes su yesili olani begenmis kahveninde istedgm renge donusturebiliyorum kizlae model.olarakta mi yesil olan sizce buarada cok sagolunnnn canlarim ;)

kızlar ev baktık şimdi biraz.sadece bi tanesini beğendik ama tereddüt ediyoruz.birazda atıştık.muhtemelen orayı alıcaz.

Nie atistnz :KK43: nekadar pahalı mi evler kuzum

mutfak dolapları yüzünden.hiçbişeyi beğenmiyorum çıldırttım gerçekten.142 bine alıcaz.çok pahalı değil yaşadığım ile göre.burda evler merkeze göre daha uygun.ama içinde de masraf var o sorun işte.biz komple elden geçirmeyi düşünüyoduk.

mutfak dolapları yüzünden.hiçbişeyi beğenmiyorum çıldırttım gerçekten.142 bine alıcaz.çok pahalı değil yaşadığım ile göre.burda evler merkeze göre daha uygun.ama içinde de masraf var o sorun işte.biz komple elden geçirmeyi düşünüyoduk.

Anladim canim hayrli ugurlu olsun öncelikle zmanla yaptrrsn kuzum dert etme al evide ;)

Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)

Aaa a hiç duymamıştım :)

Bence bu renk ama kahverengi takımının mavi tonu olabilir daha rahat görünüyo çünkü :)

Şansa bak yaa :) benimde ablam burada haberimiz var ama birbirimizden :)

Back
X