• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın herkese..Dün 2.5 litre su içerek hayatımın rekorunu kırdım galiba zayıflamak için..Sabah sabah baş agrısından ölüyorum..Çorba içtim açlıktandır diye..Daha da su içmem:KK12:
Canım susuzluk başını ağrıtır normalde. O sudan dolayı değildir:)

Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))

Günaydın canım, hayırlara vesile olsun rüyan..:KK68: İnşallah herşey dilediğin gibi geçer..

Günaydın herkese..Dün 2.5 litre su içerek hayatımın rekorunu kırdım galiba zayıflamak için..Sabah sabah baş agrısından ölüyorum..Çorba içtim açlıktandır diye..Daha da su içmem:KK12:

Bende bu aralar su içmeyi unutuyorum, ama başım çok ağrıyor..migren geliyorum diyor :KK14:

Su dan ağırmamıştır canım o spor falan yaptın mı ?

Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))
Masaallah güzel bi rüya görmüşssün canım feraha kavusuyosun insallah :)

yavru kuşşş ordan oku, üfle bişi yap, başım çok ağrıyorrrr:KK43:

Canımmm benim yanında olsam öperdim alnından geçirirdim hemencik :KK15::KK15:

Hayırlısı inşallah :)

Back
X