- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Burda da yağmur var böyle günlerde hep uyuyasım gelirrValla hemen akşam olsun , havada yağmurlu içim karardı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda da yağmur var böyle günlerde hep uyuyasım gelirrValla hemen akşam olsun , havada yağmurlu içim karardı :)
Ne güzelllll yaagünaydın kızlar :) burası yine güneşli hava çok güzel.
Nerelerdesin canımm yoğunsun heraldegünaydın kızlar hiç giremyiorum bu aralar yazmayı bırakın konuşmalarınıza bile bakamıyorum özledim sizi![]()
günaydın kızlar hiç giremyiorum bu aralar yazmayı bırakın konuşmalarınıza bile bakamıyorum özledim sizi![]()
Günaydın kızlarrr :) :) Yine iş , yine iş![]()
Burda da yağmur var böyle günlerde hep uyuyasım gelirr![]()
Aynennnn en sevdiğimmmŞu an aklımdan geçen sadece uyumak, karanlık oda olucak ohhh misssssss![]()
Canım susuzluk başını ağrıtır normalde. O sudan dolayı değildir:)Günaydın herkese..Dün 2.5 litre su içerek hayatımın rekorunu kırdım galiba zayıflamak için..Sabah sabah baş agrısından ölüyorum..Çorba içtim açlıktandır diye..Daha da su içmem![]()
Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))
Günaydın herkese..Dün 2.5 litre su içerek hayatımın rekorunu kırdım galiba zayıflamak için..Sabah sabah baş agrısından ölüyorum..Çorba içtim açlıktandır diye..Daha da su içmem![]()
Bende sıkıntı var ya herşeyim tersCanım susuzluk başını ağrıtır normalde. O sudan dolayı değildir:)
Su dan ağırmamıştır canım o spor falan yaptın mı ?Günaydın herkese..Dün 2.5 litre su içerek hayatımın rekorunu kırdım galiba zayıflamak için..Sabah sabah baş agrısından ölüyorum..Çorba içtim açlıktandır diye..Daha da su içmem![]()
Masaallah güzel bi rüya görmüşssün canım feraha kavusuyosun insallah :)Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))
yavru kuşşş ordan oku, üfle bişi yap, başım çok ağrıyorrrr![]()
Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))
Yok canım ya öğle tatilinde yürüdüm sadece ama cok yavas tempo maksat zaman gecsin diye yani..Su dan ağırmamıştır canım o spor falan yaptın mı ?
Çekilecek gibi değil ya hap alıcam zaten az daha gecmezse..Bende bu aralar su içmeyi unutuyorum, ama başım çok ağrıyor..migren geliyorum diyor![]()
Migren de olabilir evet çok illet bişey hap al bari canımYok canım ya öğle tatilinde yürüdüm sadece ama cok yavas tempo maksat zaman gecsin diye yani..
Çekilecek gibi değil ya hap alıcam zaten az daha gecmezse..
Canımmm benim yanında olsam öperdim alnından geçirirdim hemencik
Hayırlısı inşallah :)
Migren de olabilir evet çok illet bişey hap al bari canım