Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elmayı ya da rendesini sürüyomuşssun ben öyle duymuştum valla hayatımda bi kere yandım iki yaşında ellerimi sobaya yapıştırmıstım da ondan sonra herşeyden uzak dururum. İz falan kalcak şekildemi peki en etkili yöntem domuzyağı diyede duymuştum ama dini açıdan doğru olup olmadığı tartışılırNe yapılıyormuş ki elmayla, kendini çok kez yakmış biri olarak ilk kez duydum
Anaaa en sevdiğim nişanlandık evlencez ama yazsanaa benimkinide çabuk geçer belkiİşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
Bitince resim de isteriz :)Günaydın hatunlarr nasılsiniz. Bugün kurabiyelerimi yapcaz insaAllah :)
Bana da yumurta ve zeytinyağı sürmüşlerdi küçükken de yine bi kaynar su vakası yaşamıştım. Ama tabi yanıktan 1 hafta sonra yapınca pek bir işe yaramamıştı izi kaldı. Bunlar umuyorum ki geçer, buhar yanığı çok pis oluyor. Kötü olan 3 gün sonra nişanım var, yüzük parmağımın yanındaki parmak şiş buruşuk çirkin bişey oluverdi. Ay 3 gün kalmış ilk defa dillendirdimElmayı ya da rendesini sürüyomuşssun ben öyle duymuştum valla hayatımda bi kere yandım iki yaşında ellerimi sobaya yapıştırmıstım da ondan sonra herşeyden uzak dururum. İz falan kalcak şekildemi peki en etkili yöntem domuzyağı diyede duymuştum ama dini açıdan doğru olup olmadığı tartışılır
Sürüyecem canım ayağımı yere sürerek oynıcam:)
benim ismimin yazdıgı yeri iyice sürü![]()
Silerim ben 2düğün var:) hiç birinizi bırakmıcam evlendircem sizi:)Belki o silinirSilinmezse de sil canım sen onu nolucak azıcık hile yapalım
![]()
Kuzum isim neydi:)Anaaa en sevdiğim nişanlandık evlencez ama yazsanaa benimkinide çabuk geçer belki![]()
Günaydınlaarrr kızlaarr :)
Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attımAcıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya
![]()
İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
günaydın kızlar..o kdr çok uykum war ki,gözlerimi kapamak bikaç gün hiç açmamak istiyorumgünlerdir koşturmacadan canım cıktı,yarın akşamda nişanım için memlekete gidiyorum kısmetse,3 günde orda koşturmaca olacak,sanırım gelecek hafta mortingen vaziyette gezerim ortalarda
![]()
Günaydın hatunlarr nasılsiniz. Bugün kurabiyelerimi yapcaz insaAllah :)
Anaaa en sevdiğim nişanlandık evlencez ama yazsanaa benimkinide çabuk geçer belki![]()
Aynenn yaa bi bu yazı bide gelin çiçeğini yakalamakwalla bizde düğün tarihi aldık,cumartesi nişanlanıcaz kısmetse ama bende istiyorum yazsın adımı yaaaevlendikten sonra da yazsınlar benim adımı mümkünse,çok eğlenceli geliyor bana
![]()
Aynenn yaa bi bu yazı bide gelin çiçeğini yakalamak![]()
Ayyy ben daha hiç yakalayamadım yazın bi düğünde tam böyle kurdelasında tuttum yanımdaki irice hatun omuz attı resmen yalan olduLove01 Ben arkadaşımın gelin çiçeğini yakalamıştım attığında
![]()
sonra da elimle çiçekle oynadım :) O sırada sevdiceğim askerdeydi geldi doğum günümde de sözüm oldu
hoş sevdiceğim bilerek ayarlamış doğum günümü beklemiş ama çiçekte de keramet var bence
![]()
Ayyy ben daha hiç yakalayamadım yazın bi düğünde tam böyle kurdelasında tuttum yanımdaki irice hatun omuz attı resmen yalan olduşoka girdim resmen
ihhihhiİşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
Yok kız çok fenaydıı yaa yere kapaklanmadığıma şükrettim valla al canım al sen evlen dedimben kaptırmaam dişliyim
![]()
Sakar insanım ben evde çeşitli yanık vakalarından kalma her türlü yanık kremi mevcutAma acısını dindirmiyor ne yazık ki
Yok kız çok fenaydıı yaa yere kapaklanmadığıma şükrettim valla al canım al sen evlen dedimnişanlım kızı öldürürdün sen noldu dedi ama kız bana bi kaç beden büyüktü valla bileydim seni çağırırdım kuzumm sen tecrübelisinde
Benim ismimi yazdn mı *.*
Merhaba canmss nerdesin ne zamandrr
Aman dikkat et canımen kısa zamanda geçer inşallah acısı da
Heheheh dimiii keşke :) bir kere attı arkdaşm ışığa takıldı diğerinde de ben kaptım arkamdan kız tutmuş kurdelesini delii mi ne sapı bende kurdeleyi tutsan nolucak bi çektim sonra zaten oyun havası çalmaya başladı gittim arkadaşımla karşılıklı göbüş attık![]()
Çok oynıcam silecem hepsini:)Günaydınn :) :)
Dikkat et canım yanık merhemi yokmuydu
Ayyy inşallah benimki silinir![]()
O isimleri sildirmeden gelme
Günaydın canıım hoşgeldin bişi olmaz herşey hallolucak güzelce hayırlısı olsuun![]()
Günaydın canım ben iyiyim çok şükür :) Hadi bakalım inşallahh resimlerini eklersin bittiğinde![]()
Çok oynıcam silecem hepsini:)
Geliyomuş. Hiç gel demedim. Nişanlımda bişe demedi ama geliyomuş. Benim sinirlerimi bozduğuyla kaldıbugün kına mı war? geliyor mu kaynanan?