• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar ben kararsz kaldm birqz daha salon takimimi düşüncem fkrlernz icn cok tesekkur ederim:KK76: aldgmda sizede soylerim:KK49:

Su böreği siparişi verdim, başka da birşey gelmiyor aklıma..he bide zeytinyağlı yaprak sarma var..

Evet canım Love01 Love01 Biz ablamda ne vermiştik ya düşüneyim .. Pasta vardı (dilim) , kuru pasta (pastane tanıdık çok güzel yapmıştı tuzlu olanlarından) bir de uzun galeteler var ya susamlı veya sade onlardan ama böyle büyük geniş galetelerden değil :) :) Su böreği güzel canım , pasta da olucak , hediyelikler , sarma .. yeterli gibime geliyo ;) İçli köfte çok ağır gelir misafirlere bir de zahmet,emek isteyen bir tarif güzel de olması lazım (yapanınız vardır belki ama) :) yine de bence olmasın derim ;)

Evet canım Love01 Love01 Biz ablamda ne vermiştik ya düşüneyim .. Pasta vardı (dilim) , kuru pasta (pastane tanıdık çok güzel yapmıştı tuzlu olanlarından) bir de uzun galeteler var ya susamlı veya sade onlardan ama böyle büyük geniş galetelerden değil :) :) Su böreği güzel canım , pasta da olucak , hediyelikler , sarma .. yeterli gibime geliyo :KK66: İçli köfte çok ağır gelir misafirlere bir de zahmet,emek isteyen bir tarif güzel de olması lazım (yapanınız vardır belki ama) :) yine de bence olmasın derim :KK66:

Bak cicim,
* Zeytinyağlı yaprak sarma
*Peynirli su böreği
*Nişan pastası
*Mercimek köftesi
*Havuçlu,patatesli salata

Bunlar büyük ihtimal yapılacak olanlar..Zaten bizde içli köfte yapabilen hatun kişi yok, ama ben pek severim :)

Bak cicim,
*Peynirli su böreği
*Nişan pastası
*Mercimek köftesi

Bunlar büyük ihtimal yapılacak olanlar..Zaten bizde içli köfte yapabilen hatun kişi yok, ama ben pek severim :)
Bizdede genelde sarma ve su böreği kesin olur canım ama mesela iki tane salata gibi şey olmasa birinin yerine kurabiye veya poğaça yapabilirsin mesela havuclu patateslinin yerinde. Bizde öyle yapılır genelde geleneksel bişey de olabilir tabi biz kete yaparız hep

Var canım ya, pasta dışında da birşeyler yapılıyor :confused::confused:

bir dilim su böreği ikiye bölünecek mi ? :KK70:

Evet canım Love01 Love01 Biz ablamda ne vermiştik ya düşüneyim .. Pasta vardı (dilim) , kuru pasta (pastane tanıdık çok güzel yapmıştı tuzlu olanlarından) bir de uzun galeteler var ya susamlı veya sade onlardan ama böyle büyük geniş galetelerden değil :) :) Su böreği güzel canım , pasta da olucak , hediyelikler , sarma .. yeterli gibime geliyo :KK66: İçli köfte çok ağır gelir misafirlere bir de zahmet,emek isteyen bir tarif güzel de olması lazım (yapanınız vardır belki ama) :) yine de bence olmasın derim :KK66:

bizde de yaş pasta dısında ablam cok güzel kurabiyeler yapacak,eger daha başka bişi servis edilecekse,annemin düşündüğü birşey olduysa haberim yok :)

bizde de yaş pasta dısında ablam cok güzel kurabiyeler yapacak,eger daha başka bişi servis edilecekse,annemin düşündüğü birşey olduysa haberim yok :)

İki dilim bile değil, 4 eşit parçaya bölüp dağıtıcammm:KK53::KK45::KK45: Hak geçmesin kimseye :KK73::KK73:
Sen düşünme zaten hatun, ablan ve annen halleder :KK66:

Bizdede genelde sarma ve su böreği kesin olur canım ama mesela iki tane salata gibi şey olmasa birinin yerine kurabiye veya poğaça yapabilirsin mesela havuclu patateslinin yerinde. Bizde öyle yapılır genelde geleneksel bişey de olabilir tabi biz kete yaparız hep

Biri mercimek köftesi, diğeri patates püresi gibi birşey oluyor :confused: Ama yanına ilave olarak minik poğaça da olabilir :kk77:

Biz karedenizliyiz, bilen bilir her çeşit, zehirlemeyen tüm sebzeleri yeriz :KK53::KK45: Geleneksel lahana çorbası yapalım bizde:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Biri mercimek köftesi, diğeri patates püresi gibi birşey oluyor :confused: Ama yanına ilave olarak minik poğaça da olabilir :kk77:

Biz karedenizliyiz, bilen bilir her çeşit, zehirlemeyen tüm sebzeleri yeriz :KK53::KK45: Geleneksel lahana çorbası yapalım bizde:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geleneksel bişey oluyodur belkiHoppa diye söyledim biz erzurumluyuz mesela biz de kınada söz de hep kete olur kesin

Bak cicim,
*Peynirli su böreği
*Nişan pastası
*Mercimek köftesi

Ohh oh bunlarsa yeterlii ;) ;)

Ne ikisi kızzz 4 e bölüncek :D :D :D

Back
X