Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım annem içli köfte yapmıştı benim buzluğa atmıştık o gün çıkarıp kaynattık hazır oldu hemen :)
Su böreği siparişi verdim, başka da birşey gelmiyor aklıma..he bide zeytinyağlı yaprak sarma var..
Evet canımLove01 Biz ablamda ne vermiştik ya düşüneyim .. Pasta vardı (dilim) , kuru pasta (pastane tanıdık çok güzel yapmıştı tuzlu olanlarından) bir de uzun galeteler var ya susamlı veya sade onlardan ama böyle büyük geniş galetelerden değil :) :) Su böreği güzel canım , pasta da olucak , hediyelikler , sarma .. yeterli gibime geliyo
İçli köfte çok ağır gelir misafirlere bir de zahmet,emek isteyen bir tarif güzel de olması lazım (yapanınız vardır belki ama) :) yine de bence olmasın derim
![]()
Hayırlı olsun canımm darısı tüm gelinciklereee aminnnkızlar evi aldık :))) içime de sindi.:)
Bizdede genelde sarma ve su böreği kesin olur canım ama mesela iki tane salata gibi şey olmasa birinin yerine kurabiye veya poğaça yapabilirsin mesela havuclu patateslinin yerinde. Bizde öyle yapılır genelde geleneksel bişey de olabilir tabi biz kete yaparız hepBak cicim,
* Zeytinyağlı yaprak sarma
*Peynirli su böreği
*Nişan pastası
*Mercimek köftesi
*Havuçlu,patatesli salata
Bunlar büyük ihtimal yapılacak olanlar..Zaten bizde içli köfte yapabilen hatun kişi yok, ama ben pek severim :)
Var canım ya, pasta dışında da birşeyler yapılıyor![]()
Evet canımLove01 Biz ablamda ne vermiştik ya düşüneyim .. Pasta vardı (dilim) , kuru pasta (pastane tanıdık çok güzel yapmıştı tuzlu olanlarından) bir de uzun galeteler var ya susamlı veya sade onlardan ama böyle büyük geniş galetelerden değil :) :) Su böreği güzel canım , pasta da olucak , hediyelikler , sarma .. yeterli gibime geliyo
İçli köfte çok ağır gelir misafirlere bir de zahmet,emek isteyen bir tarif güzel de olması lazım (yapanınız vardır belki ama) :) yine de bence olmasın derim
![]()
bir dilim su böreği ikiye bölünecek mi ?
bizde de yaş pasta dısında ablam cok güzel kurabiyeler yapacak,eger daha başka bişi servis edilecekse,annemin düşündüğü birşey olduysa haberim yok :)
Kız annem içli köfte yapmayı bilmez ki![]()
Bizdede genelde sarma ve su böreği kesin olur canım ama mesela iki tane salata gibi şey olmasa birinin yerine kurabiye veya poğaça yapabilirsin mesela havuclu patateslinin yerinde. Bizde öyle yapılır genelde geleneksel bişey de olabilir tabi biz kete yaparız hep
Geleneksel bişey oluyodur belkiBiri mercimek köftesi, diğeri patates püresi gibi birşey oluyorAma yanına ilave olarak minik poğaça da olabilir
Biz karedenizliyiz, bilen bilir her çeşit, zehirlemeyen tüm sebzeleri yerizGeleneksel lahana çorbası yapalım bizde
![]()
Geleneksel bişey oluyodur belkidiye söyledim biz erzurumluyuz mesela biz de kınada söz de hep kete olur kesin
Tuzlu kurabiye falan yapsanız bir gece önceden? Onlar bekleyince daha iyi oluyor hemNişan menüsü oluşturmadım ben ya![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım. Ah biz de o günleri görebilecek miyiz acabakızlar evi aldık :))) içime de sindi.:)
Tuzlu kurabiye falan yapsanız bir gece önceden? Onlar bekleyince daha iyi oluyor hem
Hayırlı uğurlu olsun canım. Ah biz de o günleri görebilecek miyiz acaba
Oo iki gün üst üste telaşe. Hiç bulaşma canım o zaman evde yapıcaz diye.Bir gün önceden de istemeye geleceklerYani cuma isteme, cumartesi nişan
![]()
Oo iki gün üst üste telaşe. Hiç bulaşma canım o zaman evde yapıcaz diye.
Bak cicim,
* Zeytinyağlı yaprak sarma
*Peynirli su böreği
*Nişan pastası
*Mercimek köftesi
*Havuçlu,patatesli salata
Bunlar büyük ihtimal yapılacak olanlar..Zaten bizde içli köfte yapabilen hatun kişi yok, ama ben pek severim :)
bir dilim su böreği ikiye bölünecek mi ?![]()
Biz isteme nişan her şeyi tek günde çıkarıyoruz valla çakallık etmişimElimizden geleni evde yaparız, diğerleri içinde hazır alıcaz mecburen yapacak başka birşey yok gibi
Bir gün önceden de istemeye geleceklerYani cuma isteme, cumartesi nişan
![]()