2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaa :KK43: tatlım gidince senide bilgilendircem
Hiç düşünmemiştim yani çok uzun oluyo diye ama bilmiyorum kırmadan nasıl halledersin canım ..

tartışmadık zaten ama diretti bende diretsem tartışma çıkacaktı belli ben uzatmadım. Diyorum zaten mantıklı bi sebep söle diye. Diyor evleniyorsun işte öbürü kızlık soyadın o oarada kalcak evlenince benimkini alacaksın bu 2*2=4 gibi bişi diyor. mantıklı bi açıklama yok yani. tamamen saçma bi gurur bence

Aynen kuzum gurur yapiyolar :(

Kızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr

Kızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr
zaman herşeyin ilacı tatlım.. Allah hayırlısını versin ama benim hissettiğim düzeldiği yönünde

Bak tatlim karismak gibi olmasinda bizde buyuk bi kavga etmistik bana senin bazi davranislarindab sogudum filan demisti kavga sirasinda benimde canim oyle yanmisti ki sonradan ozur diledi sinir halinde söyledim dedi gercek olsa zaten evlenmek istemezdi budan 4 5 ay önce olmustu olay bende tirp attim sorna baktim yone duzeldi adimlar atti baristik hamd olsun anlicagin insalar kavgalarda ne yazikki en yakini kiriyor cani acisn die bu cümleler kuruyor sonra bin pisman oluyor SENDE BU COCUGU SEVIYOSAN BAK ADIM ATMIS YOLA DEVAM ET AMA DIYGULARINI BIZ BILEMEYIZ KALBINIK SESINI DINLE ;) Ben kimsecikler seviosa ayrilmasin isterim INŞALLAH cok mutlu olursunuz INŞALLAH erkekler artik bizi uzmezler bende cok kirgnm ama baristik işte bunlari burnundan getrcem ama simdi uzakta gelsin bi :KK11:
dedgm gibi ama seviosan ayrilama küs trip at ama ayrilma

Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi

Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi

Canim yanlis yapmissin ailesine neden bu sekil yansttin güzelim ailesine baristigini söylemiş keske onlara bu sekil konusmasaydin

Canim yanlis yapmissin ailesine neden bu sekil yansttin güzelim ailesine baristigini söylemiş keske onlara bu sekil konusmasaydin
Kadın herseye karısmak bizim uzerimizde eli olsun istiyor. Nisanlim onun bizde bende hic etkisi olmaz die seni dinlerim onu dinlemem diyor ama kadin islar sen bana soyle ben yaparim ben ederim. Bisey olun sen bana nie demedin ben onu ayarlardim vs gibi laflari oldugu icin bende uyuz okuo oyuzde soyledim

Pişman olmuş baya baya canım

Kadın herseye karısmak bizim uzerimizde eli olsun istiyor. Nisanlim onun bizde bende hic etkisi olmaz die seni dinlerim onu dinlemem diyor ama kadin islar sen bana soyle ben yaparim ben ederim. Bisey olun sen bana nie demedin ben onu ayarlardim vs gibi laflari oldugu icin bende uyuz okuo oyuzde soyledim

Ben icerigini bilemem ama ben nisanlimla kanli bıçaklı oldugum zmn cok kavgalı oldugumda bile asla kayinvaldeme soylemedim :( çünkü bi kere bu hatayi yaptım agzm yandi asla ve asla bidaha soyelemm kuzum benim kv beni o zmnlar cor kirmisti nedym aman hayat gerçekten zor ele karisinca anliyoruz

Keşke annesine istemiyorum falan demeseydin yani ne biliyim ben olsam ve nişanlım anneme böyle bişey dese ben hiç istemiyorum o zaman derdim ama gayet iyi bi şekilde aramış seni canım

Ayin 7sine kadar mmasi almasi gerekiyodu vermediler taa ocak 1de vermislerdi :(

Evllik cok guzel bisey hamd olsun ama gerçekten evlenmeden buyuyorsun onun ailesi hic bisi yapmıyor benim ailem kiz tarafina duseni alasini yaptı ALLAH ailemden raziolsun basimdan eksik etmesin

okadar icim yaniyorki onun ailesi bi igne almadi evime ya gururum kiriliyor ya bide biz benim bulundgm sehirden aldik nisanlim bana yolluyor ben odemye gidiyorum yani gecikince crkinerek gidiyorum babasi olucak ta hic borcu harci sormuyo nede yardim edio icim yanio ya erkeğe dusen görevi nisnalim gece 1lere ladar çalışıp yapmaya calisio maasida vermiolar napicaz bilmiyorum ALLAHIM A sgniyorum en azndan beyaz esylari alirlar umarim babasi olacak :(

Back
X