- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç düşünmemiştim yani çok uzun oluyo diye ama bilmiyorum kırmadan nasıl halledersin canım ..canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaatatlım gidince senide bilgilendircem
tartışmadık zaten ama diretti bende diretsem tartışma çıkacaktı belli ben uzatmadım. Diyorum zaten mantıklı bi sebep söle diye. Diyor evleniyorsun işte öbürü kızlık soyadın o oarada kalcak evlenince benimkini alacaksın bu 2*2=4 gibi bişi diyor. mantıklı bi açıklama yok yani. tamamen saçma bi gurur bence
zaman herşeyin ilacı tatlım.. Allah hayırlısını versin ama benim hissettiğim düzeldiği yönündeKızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr
Kızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr
Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi
Kadın herseye karısmak bizim uzerimizde eli olsun istiyor. Nisanlim onun bizde bende hic etkisi olmaz die seni dinlerim onu dinlemem diyor ama kadin islar sen bana soyle ben yaparim ben ederim. Bisey olun sen bana nie demedin ben onu ayarlardim vs gibi laflari oldugu icin bende uyuz okuo oyuzde soyledimCanim yanlis yapmissin ailesine neden bu sekil yansttin güzelim ailesine baristigini söylemiş keske onlara bu sekil konusmasaydin
Pişman olmuş baya baya canımKızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr
Kadın herseye karısmak bizim uzerimizde eli olsun istiyor. Nisanlim onun bizde bende hic etkisi olmaz die seni dinlerim onu dinlemem diyor ama kadin islar sen bana soyle ben yaparim ben ederim. Bisey olun sen bana nie demedin ben onu ayarlardim vs gibi laflari oldugu icin bende uyuz okuo oyuzde soyledim
Keşke annesine istemiyorum falan demeseydin yani ne biliyim ben olsam ve nişanlım anneme böyle bişey dese ben hiç istemiyorum o zaman derdim ama gayet iyi bi şekilde aramış seni canımDünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi
Keşke annesine istemiyorum falan demeseydin yani ne biliyim ben olsam ve nişanlım anneme böyle bişey dese ben hiç istemiyorum o zaman derdim ama gayet iyi bi şekilde aramış seni canım
Maaşı vermediler mi canım dahaBizde borcumuzu odeyemedik okadar mutsuzumki![]()
Maaşı vermediler mi canım daha
Üzülme nasılsa vercekler canım o zaman direk yatırırsınızVermediler kuzucum diyemiyomda gunu geldi geciyor diye üzülüyor oda biliyor odeme 10 gun gecti yakinda odeyin diye ararlar![]()
Üzülme nasılsa vercekler canım o zaman direk yatırırsınız