2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın herkese :)
kızlar sabah tartıldım 60 kilo olmuşum.:KK57: hemen başladım diyete.sabah bi dilim kadar ekmekle menemen yedim.öğlende sebze yemeği yerim ekmeksiz.akşama kadar tutabilirim inşallah kendimi.

kızlar sabah tartıldım 60 kilo olmuşum.:KK57: hemen başladım diyete.sabah bi dilim kadar ekmekle menemen yedim.öğlende sebze yemeği yerim ekmeksiz.akşama kadar tutabilirim inşallah kendimi.

Ben gelngmde 55 istiom olamamm biliom :(

Ben icerigini bilemem ama ben nisanlimla kanli bıçaklı oldugum zmn cok kavgalı oldugumda bile asla kayinvaldeme soylemedim :KK43: çünkü bi kere bu hatayi yaptım agzm yandi asla ve asla bidaha soyelemm kuzum benim kv beni o zmnlar cor kirmisti nedym aman hayat gerçekten zor ele karisinca anliyoruz

Keşke annesine istemiyorum falan demeseydin yani ne biliyim ben olsam ve nişanlım anneme böyle bişey dese ben hiç istemiyorum o zaman derdim ama gayet iyi bi şekilde aramış seni canım

Arar die dusunmemistim beklemiyordum.

Evllik cok guzel bisey hamd olsun ama gerçekten evlenmeden buyuyorsun onun ailesi hic bisi yapmıyor benim ailem kiz tarafina duseni alasini yaptı ALLAH ailemden raziolsun basimdan eksik etmesin

okadar icim yaniyorki onun ailesi bi igne almadi evime ya gururum kiriliyor ya bide biz benim bulundgm sehirden aldik nisanlim bana yolluyor ben odemye gidiyorum yani gecikince crkinerek gidiyorum babasi olucak ta hic borcu harci sormuyo nede yardim edio icim yanio ya erkeğe dusen görevi nisnalim gece 1lere ladar çalışıp yapmaya calisio maasida vermiolar napicaz bilmiyorum ALLAHIM A sgniyorum en azndan beyaz esylari alirlar umarim babasi olacak :KK43:

ah canım benim sıkma sen canını.ödenir gider sen dua et.nişanlın zaten elinden geleni yapıyomuş.Allah yardım eder alırsınız herşeyi.

Evllik cok guzel bisey hamd olsun ama gerçekten evlenmeden buyuyorsun onun ailesi hic bisi yapmıyor benim ailem kiz tarafina duseni alasini yaptı ALLAH ailemden raziolsun basimdan eksik etmesin

okadar icim yaniyorki onun ailesi bi igne almadi evime ya gururum kiriliyor ya bide biz benim bulundgm sehirden aldik nisanlim bana yolluyor ben odemye gidiyorum yani gecikince crkinerek gidiyorum babasi olucak ta hic borcu harci sormuyo nede yardim edio icim yanio ya erkeğe dusen görevi nisnalim gece 1lere ladar çalışıp yapmaya calisio maasida vermiolar napicaz bilmiyorum ALLAHIM A sgniyorum en azndan beyaz esylari alirlar umarim babasi olacak :KK43:

Kuzum benim kiyamam sana ben . Rabbim evleneceklere yardim eder uzulme sen. Hem ilerde hic minnetin olmaz onlaraa. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun yuva kurmak zor bu zamanda

Günaydın canım. Yedigin ekmege dikkat et birdr bol su tuket

Sıkıntı yapma hiç kendine çok şükür çalışıyo nişanlın biraz sıkıntı çekersiniz ama ne kadar sürecekki hem sen de iş bulup çalıştıgında sıkıntı falan da olmaz

Sıkıntı yapma hiç kendine çok şükür çalışıyo nişanlın biraz sıkıntı çekersiniz ama ne kadar sürecekki hem sen de iş bulup çalıştıgında sıkıntı falan da olmaz

Aynen kuzum bende ise girerim muhasbecym bende askeri ücret alrm sanrm ilk baslarda en azndan bakalim cok saol fistigim

Kuzum benim kiyamam sana ben . Rabbim evleneceklere yardim eder uzulme sen. Hem ilerde hic minnetin olmaz onlaraa. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun yuva kurmak zor bu zamanda

Günaydın canım. Yedigin ekmege dikkat et birdr bol su tuket

AMIN INSALLAH caniminici guzel dualarin icin yuregine saglik cok sagol
INSALLAH sende barisip cok mutlu olursunuz yuvanizda

hersey para kuzum valla evlnmek zormus ALLAHIm hepmizn yardmcisi olsunn

Bulursun kuzum ya beyaz esyacimi yok bi suru sinirlenmissin iyikide almamissin hersey nasp
Öyle tabii canımm.. Hallederiz inşallah yakın zamanda..

Ahh canım benim valla bu konuda yanlız değilsin..
Ama bizde durumlar karşılıklı .. İki tarafran da bize hiçbir katkı yok. Abartmıyorum hiçbirşey yok..
Ama nişanlım çok çalışkandır. Biz 7 senedir birlikteyiz ve hayallerimize kavuşalım diye mesailerin hepsini bana yazın demiş. Habire çalışıyo yanii bişeyler yapabilmek için.
Ve aldığımız alacağımız ne varsa herşey bizden sorulacak.
Ama boşver gördük kü kendi kendimize yetiyoruz. Çok sıkışıcaz şu 7 aylık süreçte ama sonucunda o evin içine borçsuz girdikten sonra geççip gider.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiiç kolay değil..

Öyle tabii canımm.. Hallederiz inşallah yakın zamanda..

Ahh canım benim valla bu konuda yanlız değilsin..
Ama bizde durumlar karşılıklı .. İki tarafran da bize hiçtkı yok. Abartmıyorum hiçbirşey yok..
Ama nişanlım çok çalışkandır. Biz 7 senedir birlikteyiz ve hayallerimize kavuşalım diye mesailerin hepsini bana yazın demiş. Habire çalışıyo yanii bişeyler yapabilmek için.
Ve aldığımız alacağımız ne varsa herşey bizden sorulacak.
Ama boşver gördük kü kendi kendimize yetiyoruz. Çok sıkışıcaz şu 7 aylık süreçte ama sonucunda o evin içine borçsuz girdikten sonra geççip gider.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiiç kolay değil..

Bizde 8 yillik olduk kuzum en büyük sevdklermn sagligndan sonra ona kavusmak evlenmek en büyük duam ayni yastikta yaslanmak INSALLAH ALLAHIM hepmizi nazarlardan belalardan korusun:nazar:
En onemlisi sevgi kuzum bu dertler gelip gecici haklsn kuzumda ben calismiyorum keske bende iae grseydm ama burda is olanagm yok hersey nisanlimn ustundee
ALLAH eslermze yardim etsn tatlim seninkide ne gizel cabaliyor MASALLAH :nazar:

Cok sagolasin destegn icn tatlim

Hayrlisyla mutlu sona ulasicaz kuzum brndr nisanlilik uzun surdu okuldu asklerlikti derken uzuyor
Valla bizde askerlik okul vs değil de hep maddi durumdan uzayacak :/
Bende diyetteyyim sence 3 ayda kac kilo verilir yaaa :)
Ohoo baya kilo verirsin minimum 6 diyorum. Ama kafana koyman lazım. Sürekli aynaya bak mesela beni o motive etti. Böyle görünmek istemiyorum dedim.
Migren illeti var bende akşam hafif geçiştirince başım ağrıyor hafif geçiştirmezsem kilo alıyorum ne yapayım sence? :KK43: Benim sevmediğim kız sanırım başroldü sarışın zayıf uzun boylu falan neyse uyuz oluyordum fragmanlarda ona. O dönem bende hollyoaksu izliyordum ama ne kadar saçma bi diziydi ya hiçbir çekicilği yoktu yine de sarmıştım ona :KK69: aynen sabah 6da kalkıp bende tekrarını izlerdim hollyoaksun :KK69:
Canım bak ne yaptığımı anlatayım sana şimdi. Ben de işten eve geç saatte gidiyorum doğal olarak çok acıkıyorum. Normalde 5-6dan sonra bişey yemeyin diyorlar ama mecbur yiyorum eve 8de gidiyorum çünkü. Bir kere şekeri bıraktım ki bu benim için çok zordu. Tatlıyı da kestim. Tatlı ihtiyacımda biraz bitter çikolata ya da form çikolatalı büsküvi yedim. Abur cubur yok. Beyaz ekmek yok. Kızartma yok. Pilav ve makarna mümkün olduğunca yok. 6 öğün yemek yedim ve saatleri hep düzenliydi. Geç yemiş olmam o yüzden çok da kötü etkilemedi sanırım.

Sabahları 8.30da kahvaltı yaptım. Tam buğday ekmeği yedim 1 ya da iki dilim, haşlanmış yumurta, istediğin kadar domates salatalık maydanoz, küçük peynir, 5-6 zeytin.

10.30da ara öğün. 3-4 ceviz bir avuç kuru üzüm gibi bu tarz öğünler yaptım kendime. Meyve ya da 1 bardak süt de olabilir.

2de öğle yemeği. Porsiyonları küçülttüm. Pilav mümkün olduğunca az ve yersem ekmek tüketmedim.

16.30 ara öğün. Meyve, yoğurt ya da pirinç patlağı yedim.

Akşam yemeği 20.30 hafif yemekler yedim, sebze gibi. Ekmek tüketmemeye çalıştım ama bazen kahvaltı gibi bi öğün hazırladım.

Sonra spor yaptım, spordan sonra yine ara öğün var. Ben bunlarda ceviz yedim ya da form bisküvilerden biraz atıştırdım.

Bir de Fitwell diye bir program var kalori hesabı yapmana ve ne kadar su içtiğini takip etmene yardımcı. Günde en az 8 bardak içmek de çok önemli. Bir de ben günde 2 bardak yeşil çay tükettim. Yani aslında diyet listesi uygulamadım ama daha sağlıklı beslendim. Sonucuna değiyor.
Tamamen yok olmasından korkuyorum :KK70: tamam ben başlayım yavaştan ona da çokta zor yaa :KK17:
Yok olur mu hiçç aksine ortaya çıkar.
benimde diyete girmem lazım.ne güzel kilo vermiştim,57 olmuştum.şimdi tekrar kilo almaya başladım.bu hızla devam edersem verdiğim 5-6 kiloyu geri alıcam.off of neden bu kadar iştahlıyım ki ben.:KK43: squat da yapmak istiyorum ama kilo verirken yapmak popoyu zayıflatırsa diye korkuyorum.56 kiloya düşüp kilomu koruyarak squat yapmak istiyorum.yarın diyete girmeye çalışcam bakalım.
Zayıflaması imkansız aksine daha düzgün olur merak etmee. İştahın içinde sık sık az az yemen işe yarar. Atıştırmalıkların abur cubur olmasın yeter :)
Kızçeler 20 squat yaptım öldüm resmen yatana kadar 30 daha yapıcam :KK43: aslında ara vermemem gerekiyor ama bunca ayın hamlığının üstüne ilk defa squat yapıyorum cidden çok zormuş
Kız sen baştan çok zorlamışsın yavaş yavaş başla ertesi gün yürüyemezsin :KK48: Sonrasında kaslarını esnetmeyi unutma ertesi gün tutuluyosun yoksa.
Günaydın kızçeler :)
Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktı :KK43: ben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor :KK43: birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.
Hayırlısı olsun canım. O konuda hepimiz muzdaribiz anladığım kadarıyla :(
Kızlar buarada aksam nisanlım aradı konusmak istedi tekrar özur diledi barisalim lutfen seni seviyorum. Soyledigim seyler kizginliklaydı bidaha sana kotu soz kullanmicam vs. Bende senle simdi barissak 2 hafta sora tekrar kavga ederiz yine dusman oluruz dedim. Oda kavga ederiz ama ders cikaririz etmemek icin ugrasiriz dedi. Benim bitirmek gibi niyetim vs yoktu felan dedim .Bende korkuyorum ben istemiykrum guvenim gitti dedim. En son eger beni seviyorsan devam etmek istersen ben burdayim dedi oyle kapattim. Gece sancili bi sekilde uyandim kalbim aciyodu. Korktum duygularımla dusuncelerim savasiyor beynim hic susmuyor kendimi cok yorgun hissediyordum hala da oyle sadece kalbimin acisi gecti biraz. O sıra mesj attim boyle boyle diye eziliyorum bunun altinda . Sora dalmisim yine yrm saat sora mesj atmis uyanikmisin die bende biraz once yazdim uyumusum pesine nasilsin bende yorgunum uyu biraz daha yazdi bende uyuyabilsem uyuycam yazdim bukadr
Canım adım atmış bence seviyorsan geri adım atma sen de. Anlıyorum bi bıkkınlığın var ama telafi etmesine izin vermezsen daha zor.
Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi
Keşke ailesine yansıtmasaydın. İleride barıştığında bunlar hep başına kakılır sen zorluk çekersin. Ne kendi ailene ne de onunkine bişeyler netleşmeden yansıtmak doğru gelmiyor bana.
Kadın herseye karısmak bizim uzerimizde eli olsun istiyor. Nisanlim onun bizde bende hic etkisi olmaz die seni dinlerim onu dinlemem diyor ama kadin islar sen bana soyle ben yaparim ben ederim. Bisey olun sen bana nie demedin ben onu ayarlardim vs gibi laflari oldugu icin bende uyuz okuo oyuzde soyledim
Canım işte sen her şeyi söyleyerek bunlara daha çok fırsat vermiş olursun. Ne olursa olsun ayrılsanız bile bunlar bizim aramızda diye tavrını koyman gerekirdi :(
Bizde borcumuzu odeyemedik okadar mutsuzumki :KK43:
Allah yardımcınız olsun canım ya :(

Yemek aralarında atıştır bir şeyler o zaman tok kalırsın tutarsın. Çok su içince de tok hissediyor insan kendini hem yağ yakmaya yardımcı.
Ben gelngmde 55 istiom olamamm biliom :KK43:
Olursun canım niye olamayasın iste yeter kiEn Büyük KK

Bizde 8 yillik olduk kuzum en büyük sevdklermn sagligndan sonra ona kavusmak evlenmek en büyük duam ayni yastikta yaslanmak INSALLAH ALLAHIM hepmizi nazarlardan belalardan korusun:nazar:
En onemlisi sevgi kuzum bu dertler gelip gecici haklsn kuzumda ben calismiyorum keske bende iae grseydm ama burda is olanagm yok hersey nisanlimn ustundee
ALLAH eslermze yardim etsn tatlim seninkide ne gizel cabaliyor MASALLAH :nazar:

Cok sagolasin destegn icn tatlim
İnşallah sen de bulursun da güzel bir iş destekçi olursun sıkma canını ..
Herşey güzel olacak diyeliiim öyle olsun :)

Valla bizde askerlik okul vs değil de hep maddi durumdan uzayacak :/

Ohoo baya kilo verirsin minimum 6 diyorum. Ama kafana koyman lazım. Sürekli aynaya bak mesela beni o motive etti. Böyle görünmek istemiyorum dedim.

Canım bak ne yaptığımı anlatayım sana şimdi. Ben de işten eve geç saatte gidiyorum doğal olarak çok acıkıyorum. Normalde 5-6dan sonra bişey yemeyin diyorlar ama mecbur yiyorum eve 8de gidiyorum çünkü. Bir kere şekeri bıraktım ki bu benim için çok zordu. Tatlıyı da kestim. Tatlı ihtiyacımda biraz bitter çikolata ya da form çikolatalı büsküvi yedim. Abur cubur yok. Beyaz ekmek yok. Kızartma yok. Pilav ve makarna mümkün olduğunca yok. 6 öğün yemek yedim ve saatleri hep düzenliydi. Geç yemiş olmam o yüzden çok da kötü etkilemedi sanırım.

Sabahları 8.30da kahvaltı yaptım. Tam buğday ekmeği yedim 1 ya da iki dilim, haşlanmış yumurta, istediğin kadar domates salatalık maydanoz, küçük peynir, 5-6 zeytin.

10.30da ara öğün. 3-4 ceviz bir avuç kuru üzüm gibi bu tarz öğünler yaptım kendime. Meyve ya da 1 bardak süt de olabilir.

2de öğle yemeği. Porsiyonları küçülttüm. Pilav mümkün olduğunca az ve yersem ekmek tüketmedim.

16.30 ara öğün. Meyve, yoğurt ya da pirinç patlağı yedim.

Akşam yemeği 20.30 hafif yemekler yedim, sebze gibi. Ekmek tüketmemeye çalıştım ama bazen kahvaltı gibi bi öğün hazırladım.

Sonra spor yaptım, spordan sonra yine ara öğün var. Ben bunlarda ceviz yedim ya da form bisküvilerden biraz atıştırdım.

Bir de Fitwell diye bir program var kalori hesabı yapmana ve ne kadar su içtiğini takip etmene yardımcı. Günde en az 8 bardak içmek de çok önemli. Bir de ben günde 2 bardak yeşil çay tükettim. Yani aslında diyet listesi uygulamadım ama daha sağlıklı beslendim. Sonucuna değiyor.

Yok olur mu hiçç aksine ortaya çıkar.

Zayıflaması imkansız aksine daha düzgün olur merak etmee. İştahın içinde sık sık az az yemen işe yarar. Atıştırmalıkların abur cubur olmasın yeter :)

Kız sen baştan çok zorlamışsın yavaş yavaş başla ertesi gün yürüyemezsin :KK48: Sonrasında kaslarını esnetmeyi unutma ertesi gün tutuluyosun yoksa.

Hayırlısı olsun canım. O konuda hepimiz muzdaribiz anladığım kadarıyla :KK43:

Canım adım atmış bence seviyorsan geri adım atma sen de. Anlıyorum bi bıkkınlığın var ama telafi etmesine izin vermezsen daha zor.

Keşke ailesine yansıtmasaydın. İleride barıştığında bunlar hep başına kakılır sen zorluk çekersin. Ne kendi ailene ne de onunkine bişeyler netleşmeden yansıtmak doğru gelmiyor bana.

Canım işte sen her şeyi söyleyerek bunlara daha çok fırsat vermiş olursun. Ne olursa olsun ayrılsanız bile bunlar bizim aramızda diye tavrını koyman gerekirdi :KK43:

Allah yardımcınız olsun canım ya :KK43:

Yemek aralarında atıştır bir şeyler o zaman tok kalırsın tutarsın. Çok su içince de tok hissediyor insan kendini hem yağ yakmaya yardımcı.

Olursun canım niye olamayasın iste yeter kiEn Büyük KK

Super herseyi cevaplamssn cok tatlisn hersey icn cok sagol kuzum bende rejime devam.ediom bakalim.sonuc ne olcak ;) INŞALLAH iyi dileklerin icn cok sagol:KK54:

Back
X