- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
canım çok sevindim inş bir daha böyle sorunlar yaşamazsınız hatta hiç birimiz yaşamayız. aşk olsun herkesteKizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
harika haberKizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
@Orya kuzu nerelerdeydin kötü bişey yoktur umarım hoşgeldin
Selam millet
canım sıkındı demişsin ya kuzucum o yüzden endişelendimHoşbuldum canım yok kötü bişey ne olucak :) :)
A.s canım
canım sıkındı demişsin ya kuzucum o yüzden endişelendim
A.s hoşgeldinn :)Selam millet
Çok sevindim :) Allah tekrarını yaşatmasın canm :)Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
sevindim canım o zamanHe yok genel olarak canıım :) belli bir sebebi yok yani merak etme
Gunaydin kizlar. Hepinize cevap vericektm ama alintilarm silindi ya
Nasilsiniz kizlr?
Ay aklimda kalanlara cvp vereym
İkiz cocuk cok tatli ama malesef herkese nasip olmuyor benimd imkansiz gibi iki taraftada hic yok.Ama ablamla benim aram 1 yas. Yani o uc aylikken annem bana hamile kalmis cidden cok zor buyutmusler bizi. Ama o kdr guzel biseyki herseyim o benim
YEKTA61 canim bence nisanlin farketmis hatasini. Bence son bi sans ver ve bunun son şansı olduğunu ona söyle.. seni kaybedebileceğini anlasın..
kızlar ben de 55 kiloyum fakat 50 hatta 48 olmak istiyorum çünkü takıntılıyım. ve malesef belim kalın kendimi hiç beğenmiyorum
Orya kuzu nerelerdeydin kötü bişey yoktur umarım hoşgeldin
Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
ayy çok tatlı maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. ben hep tek çocuk istiyordum ama annem öyle deme sonra istersin olmaz diyor. Allah biliyor içimdekini ama hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.. ben zaten bu gidişle evlenir evlenmez yapıcamevet canım çok tatlı oluyo.bizimde mümkün değil ama tüp bebekle oldu.ablamdan alınan yumurtaların ikisi sağlıklı çıktı.ikisi de konuldu,tuttu. tesadüfen biri kız biri erkek oldu.büyütmekte bi o kadar zor ama o kadar tatlı oluyolarki bebekler her zorluğa değer :)
İnşallah canım öyle ayarladığımız gibi olsa keşkeKuzu belki herkesin ikizi olamaz ama bende yaslarinin araligini naslse 1 yas yapicam ikiz gihi olucaklae İNŞALLAH
Boks mu yapıyorsn canım?Kuzum oneymis ben boks yapiom suan onuda yapym
Canım @hayatbos un söylediklerine katılıyorum, bi tanıdığım bana birşey söylemişti bu konuyla ilgil değil ama dşüncelerini ayırt etme noktasında çok mantıklı bak şimdi, bir nefsinin istediği var bir kalbinin hissettiği var bir de aklının yönlendirdiği var. Bunları ayırt edebilirsen aslında doğru kararı verirsin. HATTA KIZLAR HEPİNİZE DE YOL OLSUN BU. Şimdi aklının yönlendirdiği, mantıklı gelen şey sonradan mantıksız gelebilir çünkü akla neyi koyarsan doğru tartar ama sonradan yanılmışım diyebilirsin çünkü akıl tek başına yol göstermesi gereken birşey değildir. Bugün mantıklı gelen şey yarın mantıksız gelebilir. Bu yüzden mantık evlilikleri de mutlu olmaz belki mantıklı yaşarlar çiftler ama duygudan yoksun anlamsız bir evlik olur. Diğeri nefsin istediği yani canın ne istiyorsa o sana tatlı gelir sana onu kabul ettirmeye çalışır. Bu da gözleri kör eder sadece canının istediğine yönlendirir seni ki çok büyük çoğunlukla yanlış seçimlere götürür. İşte burda asıl yol gösterici olarak öne alabileceğimiz tek şey KALPtir. Çünkü kalp seni yanıltmaz, çünkü Allah doğru şeyi kalbe koyar yanlış fikirleri koymaz, mesela atıyorum serseri, olgunlaşmamış, katil, dolandırıcı neyse böyle kötü özellikleri olan birine aşık olduk diyelim nefs evlenmemizi ister kandırır kendini işte evlenince düzelir ben düzeltirim onu, işte iyi insanlara dokunmuyoru kötülerden çalıyor gibi mantıklı açıklamalar buldurmaya çalışır ama içten içe (yani kalpte) aslında hiç doğru olmadığını sürekli hissederiz. Yani kalbinin istediği değil burda demek istediğim KALBİNİN HİSSETTİĞİ doğru olan, ne doğuyorsa senin elinin düşüncenin dışında kalbine etkin olmadan kalbin ne hissediyorsa onu baz almak lazım. Çok uzattım canım ama canının istediği değil, onunla evlendiğini hayal ettiğinde kalbin rahatlıyor mu rahatlamıyor mu buna bak inan bana en doğru yolu o gösterir çünkü onda leke olmuyor direkt Allahın sana yol gösterici aracı oluyor.Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi
sen destek ol canım elinden geldiğince.herşey düzelir endişelenme üzülme.sen çalışıyomusun peki.çalışıp destek olmayı düşüyo musun.borçlar bitene kadar en azından.
Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
Selam kızlar:) kayınvalidemdeyiz o yüzden çok giremiyorum. Çok ilginç bi şekilde bana çok iyi davranıyo bakalım kaç gün sürecek:)
Evli hatun aleykumselammaşallah diyelim nazar değmesin ama beklentin düşük olsun yine de kayınvalidelerin değişken olduğunu hepimiz biliyoruz kuzucum ben evlensem var ya kocayı bulmuşum tanımam bi daha sizi (şaka tabi )
Evllik cok guzel bisey hamd olsun ama gerçekten evlenmeden buyuyorsun onun ailesi hic bisi yapmıyor benim ailem kiz tarafina duseni alasini yaptı ALLAH ailemden raziolsun basimdan eksik etmesin
okadar icim yaniyorki onun ailesi bi igne almadi evime ya gururum kiriliyor ya bide biz benim bulundgm sehirden aldik nisanlim bana yolluyor ben odemye gidiyorum yani gecikince crkinerek gidiyorum babasi olucak ta hic borcu harci sormuyo nede yardim edio icim yanio ya erkeğe dusen görevi nisnalim gece 1lere ladar çalışıp yapmaya calisio maasida vermiolar napicaz bilmiyorum ALLAHIM A sgniyorum en azndan beyaz esylari alirlar umarim babasi olacak
Hoşgeldin diyetciler arasına :)
günaydın kızlarr
Biz evlensekte bu topigi kapatmayalim kizlar valla ben ciksamda sizlere nomu yazarim watsaptan gorusuruzsize cok alistim sizi gormeden dert ortagm oldunzzz
Ay kızlar ne yazmışım günaydın demedenHepinizee karlarla kaplı bir günaydınn.
endless love canim nisanlnin durumu nasil iyimi
Kızlar günaydııınnBayaadır yoktum pek keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim burası buz gibi Allahtan çalıştığım yerde klima var sıcacık ofis , umarım herşey yolundadır herkese güzel haftalar diliyorum
Kizlar islerine daldi yoklar bende uyuyimmm yine gelrm öpüyorum sizi calisan arkdslarada hayrli isler olsunnn
Selam millet
Selamm ortalarda yoktun ne zamandırrSelam millet
Hadi kuzu hayırlısı olsun inşallah mutlu olun bundan sonra. Nişanlılığın da tadını çıkarın artıkKizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
canım nişanlının ailesinin durumu nasıl kusura bakma önceden yazdıysan göremedim.. yani bu tarz şeyler hiç otururlup konuşulmadı mı ?? işte bunları biz alırız bunları siz gibi..Kuzum.dugune 5 ay kaldi burda is imkanim yok evlenince hemen ise gircem napsse ve el birligyle halldecez artık bi umit beya esyyai babasi alirsa super olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?