2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gunaydin kizlar. Hepinize cevap vericektm ama alintilarm silindi ya
Nasilsiniz kizlr?
Ay aklimda kalanlara cvp vereym
İkiz cocuk cok tatli ama malesef herkese nasip olmuyor benimd imkansiz gibi iki taraftada hic yok. Ama ablamla benim aram 1 yas. Yani o uc aylikken annem bana hamile kalmis cidden cok zor buyutmusler bizi. Ama o kdr guzel biseyki herseyim o benim
YEKTA61 canim bence nisanlin farketmis hatasini. Bence son bi sans ver ve bunun son şansı olduğunu ona söyle.. seni kaybedebileceğini anlasın..

kızlar ben de 55 kiloyum fakat 50 hatta 48 olmak istiyorum çünkü takıntılıyım. ve malesef belim kalın kendimi hiç beğenmiyorum

Orya kuzu nerelerdeydin kötü bişey yoktur umarım hoşgeldin

evet canım çok tatlı oluyo.bizimde mümkün değil ama tüp bebekle oldu.ablamdan alınan yumurtaların ikisi sağlıklı çıktı.ikisi de konuldu,tuttu. tesadüfen biri kız biri erkek oldu.büyütmekte bi o kadar zor ama o kadar tatlı oluyolarki bebekler her zorluğa değer :)

Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha

hayırlı olsun canım bundan sonra hep mutlu olun.her ilişkide oluyo tartışmalar ama bi daha böyle kırıcı bi tartışmanız olmaz inşallah.çok sevindim. :)

ayy çok tatlı maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. ben hep tek çocuk istiyordum ama annem öyle deme sonra istersin olmaz diyor. Allah biliyor içimdekini ama hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.. ben zaten bu gidişle evlenir evlenmez yapıcam o kadar istiyorumkiiii

Kuzu belki herkesin ikizi olamaz ama bende yaslarinin araligini naslse 1 yas yapicam ikiz gihi olucaklae İNŞALLAH
İnşallah canım öyle ayarladığımız gibi olsa keşke
Kuzum oneymis ben boks yapiom suan onuda yapym
Boks mu yapıyorsn canım?
Canım @hayatbos un söylediklerine katılıyorum, bi tanıdığım bana birşey söylemişti bu konuyla ilgil değil ama dşüncelerini ayırt etme noktasında çok mantıklı bak şimdi, bir nefsinin istediği var bir kalbinin hissettiği var bir de aklının yönlendirdiği var. Bunları ayırt edebilirsen aslında doğru kararı verirsin. HATTA KIZLAR HEPİNİZE DE YOL OLSUN BU. Şimdi aklının yönlendirdiği, mantıklı gelen şey sonradan mantıksız gelebilir çünkü akla neyi koyarsan doğru tartar ama sonradan yanılmışım diyebilirsin çünkü akıl tek başına yol göstermesi gereken birşey değildir. Bugün mantıklı gelen şey yarın mantıksız gelebilir. Bu yüzden mantık evlilikleri de mutlu olmaz belki mantıklı yaşarlar çiftler ama duygudan yoksun anlamsız bir evlik olur. Diğeri nefsin istediği yani canın ne istiyorsa o sana tatlı gelir sana onu kabul ettirmeye çalışır. Bu da gözleri kör eder sadece canının istediğine yönlendirir seni ki çok büyük çoğunlukla yanlış seçimlere götürür. İşte burda asıl yol gösterici olarak öne alabileceğimiz tek şey KALPtir. Çünkü kalp seni yanıltmaz, çünkü Allah doğru şeyi kalbe koyar yanlış fikirleri koymaz, mesela atıyorum serseri, olgunlaşmamış, katil, dolandırıcı neyse böyle kötü özellikleri olan birine aşık olduk diyelim nefs evlenmemizi ister kandırır kendini işte evlenince düzelir ben düzeltirim onu, işte iyi insanlara dokunmuyoru kötülerden çalıyor gibi mantıklı açıklamalar buldurmaya çalışır ama içten içe (yani kalpte) aslında hiç doğru olmadığını sürekli hissederiz. Yani kalbinin istediği değil burda demek istediğim KALBİNİN HİSSETTİĞİ doğru olan, ne doğuyorsa senin elinin düşüncenin dışında kalbine etkin olmadan kalbin ne hissediyorsa onu baz almak lazım. Çok uzattım canım ama canının istediği değil, onunla evlendiğini hayal ettiğinde kalbin rahatlıyor mu rahatlamıyor mu buna bak inan bana en doğru yolu o gösterir çünkü onda leke olmuyor direkt Allahın sana yol gösterici aracı oluyor.

sen destek ol canım elinden geldiğince.herşey düzelir endişelenme üzülme.sen çalışıyomusun peki.çalışıp destek olmayı düşüyo musun.borçlar bitene kadar en azından.

Kuzum.dugune 5 ay kaldi burda is imkanim yok evlenince hemen ise gircem napsse ve el birligyle halldecez artık bi umit beya esyyai babasi alirsa super olcak

Günaydınlarrrrrrr güzelliklerrrrr

Selam kızlar:) kayınvalidemdeyiz o yüzden çok giremiyorum. Çok ilginç bi şekilde bana çok iyi davranıyo bakalım kaç gün sürecek:)

Maşşah de kuzucum :)

Vaaaaaaaayyyyyyyyyy demek öyleeeeee

İnan seni öyle iyi anlıyorum ki bazen bunu düşünmekten, borç içinde boğulacağımızı düşünmekten depresyona giriyorum

Hoşgeldin diyetciler arasına :)

Bende geldiimm .p
Diyet değilde spor yapacam sadece canlar *.*

günaydın kızlarr

Günaydın Canım :)
Sigara mııı

Biz evlensekte bu topigi kapatmayalim kizlar valla ben ciksamda sizlere nomu yazarim watsaptan gorusuruz size cok alistim sizi gormeden dert ortagm oldunzzz

Bende senin gibi düşünüyorum ya, ayrılamam sizdeeeeeeennnnnn

Ay kızlar ne yazmışım günaydın demeden Hepinizee karlarla kaplı bir günaydınn.

Günaydın tatlım

endless love canim nisanlnin durumu nasil iyimi

Canım çok saol 12 de ameliyata girdi haber yok henüz

Hoşgelsin canım özlettin kendini, nasılsın ?

Kizlar islerine daldi yoklar bende uyuyimmm yine gelrm öpüyorum sizi calisan arkdslarada hayrli isler olsunnn

Bende işden kafamı kaldıramadım ancak okuyup bitirdim :)

Aleyküm selam canım

Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha

Ay bugün aldığım en iyi haber çok sevindim canım inşallah bir daha kavga etmezsiniz,
yazdıklarını okudum bence bir daha ailelere yansıtma böyle tartışmalarınızı

Selamm ortalarda yoktun ne zamandırr
Hadi kuzu hayırlısı olsun inşallah mutlu olun bundan sonra. Nişanlılığın da tadını çıkarın artık

Kuzum.dugune 5 ay kaldi burda is imkanim yok evlenince hemen ise gircem napsse ve el birligyle halldecez artık bi umit beya esyyai babasi alirsa super olcak
canım nişanlının ailesinin durumu nasıl kusura bakma önceden yazdıysan göremedim.. yani bu tarz şeyler hiç otururlup konuşulmadı mı ?? işte bunları biz alırız bunları siz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…