2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Katiliyorum kalp yol gostericidir

kardesiminin boks torbasi var tatlim bende antraman yapiyorum bi terliyorum sana anlatamam valla sanki dustan cikmis giib oluyorum super bi spor

Ne güzel yazmışsınn :)

O kadar güzel anlatmışsın ki çok doğru gerçekten canım

ALLAH acil sifalar versin benimde nisanlim aksrde kil.donmesinden amaliyat olmuştu insan cok endiseleniyor

canım nişanlının ailesinin durumu nasıl kusura bakma önceden yazdıysan göremedim.. yani bu tarz şeyler hiç otururlup konuşulmadı mı ?? işte bunları biz alırız bunları siz gibi..

Kuzum babasi memmur bi takim kredi borclari var biticek ti guya mayisa ama tik yok krredi cekicez fln demislerdi ama her yükü nisanlima yuklediler hop isn icnden syrildilar bi ev tutulsun bakalim en azndan beya esylari alsn bakicam umarim beni sasrtir

Ah borclar vah borclar desene kuzum ALLAH yardmcimiz olsun guzellik

Kızlar selam. Eşimle tartışıp duruyoz. Altınları banka kasasına koysak kirayı çok alıyolar. Annesine ben bırakmak istemiyorum çünkü o altınları bana bırakmaz. Benim evim yok daha ortada. Oda bırakalım diyo başka bişe demiyo. Ne yapcaz bilmiyorum...

YEKTA61 mutluluklar prenses

INŞALLAH bu topikteki guzeller hatta tum seven kalpler artik sevdicekleriyle hic bi zman kavga etmesinler kiirllmasnlar uzulmesinler hepimiz dunyanin en mutlu insani olalim her seven gibi INSALLAH

canım alsınlar tabi ya evlenen cocukları. ve durum yoksa anlarım ama durumu varda almıyorlarsa çok kötü...

Çok şükür canım pek iyi değilim aklım nişanlımda

Amin canımcım ya Rabbim yardım eder inşallah
geçmiş olsun canımm nasıl oldu nişanlın?

kzucum asla ve aslaa annesine bırakmayn o zaman senin annene bırakın ?
bankada ne kadar istiyolarki canım birsürü banka var bi araştırsanız...

Evde altın tutmak istemem bende bencede kendi eviniz olunca duvara monte olanlar var sağlam onlardan alıp koyarsınız şimdi bankaya koyun eşine söyle daha geçenlerde müşterilerden birinin evine hırsız girmiş adamlar büyük bi metrelik kasayı yüklenmişler annesindeki altınlar daha kolay

Anladım canım bende belirli bir diyete programına uyamıyorum sevmiyorumda ama yediklerime dikkat ediyorum bir de sporu hayatıma soksam tamamdır işte.. Pilavı 6 ayda 4 kere yediysem ancadır bıraktım yani, makarna sıfır zaten sevmemde, akşamları beni doyuracak hafif şeylerle geçiştirsem olacak bu iş inşallah
Kız sen nerdesin?
Kız sen de nerdesin?
Kizlaar hepinize cooook tesekkür ederimm sizleri seviyorummm iyiki varsınız. Nişanlimla barıştık gibi bisey. InşaAllah buyuk kavgalar yasamayiz bidaha
Canım benim Allah pişman etmesin inşallah bütün sıkıntıların biter ve çok mutlu olursun
Hahahahaah yerim seniiiiii kuzu bırakabilir miyim sizi ben şaka yapıyorum ama şu var evliliğin ilk zamanları giremem foruma büyük ihtimalle hatta bikaç hafta bilgisayarı bile açmam gibi geliyor
Katiliyorum kalp yol gostericidir

kardesiminin boks torbasi var tatlim bende antraman yapiyorum bi terliyorum sana anlatamam valla sanki dustan cikmis giib oluyorum super bi spor
Vay beee hiç aklıma gelmezdi peki ne zamandıor yapıyorsun ve vücuduna etkisini farkettin mi? Bi de çok fazla kol kası oluşturmaz mı o canım?
Ne güzel yazmışsınn :)
Sağol kuzucum bi konuda kararsız kalındığında o kadar işe yarıyor ki
O kadar güzel anlatmışsın ki çok doğru gerçekten canım
Evet kuzucum insan ayırt edince düşüncelerini doğru olanı bulabiliyor

Bence bırakmayın canım

Hayırdır canım ?

Nişanlım ameliyatta şuan da

Hala çıkmadı canım bi haberim (((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…