2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar tekrardan yazıyorum ilk sayfada bilgi güncellemek isteyen Veya eklemek isteyen bama mesj atsin. Sayfa aralarında takip edemiyorjm

Nişanlım zaten tek yaşıyor, şu an oturduğu evde sözleşmesi bu ay doldu..O yüzden erken tuttuk evi, ben aldığım eşyaları o eve şutlucam :)
kesinlikle çok iyi yapmışınız. en büyük dert benim için alınan eşyalara koyacak yer bulamamam bide onları taşımak o kadar dert oldu ki bana simdiden

Bende normalde istanbuldayken magazasına gidip kokularina hep bakmistim cogu parfumunun ve cok guzellerdi. Ama tabi hafizamda kalmadi hangisi hangisidir die :) okadr kokuya bakmistimki ama cogusu guzeldi :)
Hepsi süper yaa insan kafayı yiyor :) Bir de mağazadayken değil de çıktıktan sonra tenimde kalan koku çok hoşuma gidiyor sonra hangisi olduğunu unutup kafayı yiyorum :D
Kuzu ya pembe daha guzel yaaaa ici aciliyor insanin oraya gidince fkrm degistiii su yesili soluk geldi cok sagolun kuzum hepimize INŞALLAH :KK66:
Güle güle oturun inşallah :)
Kizlar siz nisanlilarinizda tlfndan saatlercs konusuyomusun her arasmanizdao_O
Canım valla fırsat buldukça konuşuyoruz. Genelde iş çıkışları ve akşamları daha uzun oluyor konuşmalar. Ama gün içinde yazışıyoruz arada da kısa kısa konuşuyoruz. Farklı olaylar oldupunda arıyoruz falan.
Onlar sizin hakkınız aslında. Keşke vermeseydinz. Ama huzursuz olmaktan iyidir. Ama geri gelmez giden canım. Benim kuzen.e de öyle deyip aldılar geri vereceklerdg ama beş yıl oldu gelmedi.
Valla şu düğün yapanları sömürmek diye bir şey var galiba. Yeterince masraf edilmiyor gibi herkes sürekli yok makas kesmiyor yok gelin çıkmıyor aman sandık açılmıyor, ne biçim adetlerimiz var arkadaş :D Üstüne bir de altınları da alsınlar tam olsun.

Herkese merhaba hatunlar :)

Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
Çok geçmiş olsuuun. Özlettin kendinii. Nasıl oldun canım daha iyi misin şimdi?
EVLİLİK VE AŞK

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin

Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim :KK70: :KK68:
Ay çok güzel yazmışş aşkım depreşti :KK68::KK68:
Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)
Hayırlısı olsunn hepinizi teker teker evericem vallahi burada:KK69: Artık sizin çocuklar olur büyür de biz de evleniriz
kızlar buarada ben adımı değiştiityorum bilginiz olsun :) curlygirl :KK66: @endless love saolsun :)
Herkes adını değiştiriyo kızlar ya hatırlayamıyorum balık hafızalı insanım ben ya:KK12::confused:

Aaa! Ben mi yazdım bunuu :KK70:
Bizde 5 Eylül de evleniyoruz salonu tuttuk. Kına için 3 Eylül düşünüyorum ama henüz yer bakmadık :KK70:
Ayrıcaa "nişanlım" diye hitap etmek bana da hala bi değişik gelse dee bu ortamda kullanıyorum iştee :KK70:

Aaaa öylemi? Baya oldu girmeyeli topiğe, Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..Siz yenimi katıldınız?

Aaaa öylemi? Baya oldu girmeyeli topiğe, Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..Siz yenimi katıldınız?
Amiiin hepimiz için inşallah!
Evet evet taze sayılırım ben :D
Kına mekanı için fikir alışverişi yaparız dicektim ama aynı gün olunca biraz zor tabi :D :D

Anladım canım o zaman iyi olmuş :) ayy çok heycanlı değilmi yaa

Boz daha cok heyecanlyz erkeklere gore sanki kuzum.dimi biz esylari nisanlmla almstik.ben koltuk takimi dun attgmla deistrdm bu yeni model die dun nisanlima esyayi deistrdm dedim hmm icine sinmesine sevdnim ii yapmissin dedi okadar :(

kesinlikle çok iyi yapmışınız. en büyük dert benim için alınan eşyalara koyacak yer bulamamam bide onları taşımak o kadar dert oldu ki bana simdiden

Bende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.

Bende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.

Bazi adetlerde cok sacma zaten one ya rahatt olmak.lzm biraz dimi kuzum:KK67:

Boz daha cok heyecanlyz erkeklere gore sanki kuzum.dimi biz esylari nisanlmla almstik.ben koltuk takimi dun attgmla deistrdm bu yeni model die dun nisanlima esyayi deistrdm dedim hmm icine sinmesine sevdnim ii yapmissin dedi okadar :KK43:

Amaan boşver canım benim onlar işin bu kısmıyla tabi ki de bizim kadar çok ilgilenmiyolar . Çok doğal bu.
Biz bakarken ben de hiç oralı olmaz sanıyodum ama renkleri hakkında bile bazen bi iki cümle kuruyo sonra ben tam muhabbetin içine dalıyorum tamam sen hangisini beğenirsen o olsun içine sinsin tabi ki diyo bitti gitti :D
Boşver sen seç beğen gönlüne göre olsun, aman karışmasından iyidir hem bencee

Hepsi süper yaa insan kafayı yiyor :) Bir de mağazadayken değil de çıktıktan sonra tenimde kalan koku çok hoşuma gidiyor sonra hangisi olduğunu unutup kafayı yiyorum :KK70:

Güle güle oturun inşallah :)

Canım valla fırsat buldukça konuşuyoruz. Genelde iş çıkışları ve akşamları daha uzun oluyor konuşmalar. Ama gün içinde yazışıyoruz arada da kısa kısa konuşuyoruz. Farklı olaylar oldupunda arıyoruz falan.

Valla şu düğün yapanları sömürmek diye bir şey var galiba. Yeterince masraf edilmiyor gibi herkes sürekli yok makas kesmiyor yok gelin çıkmıyor aman sandık açılmıyor, ne biçim adetlerimiz var arkadaş :KK70: Üstüne bir de altınları da alsınlar tam olsun.

Çok geçmiş olsuuun. Özlettin kendinii. Nasıl oldun canım daha iyi misin şimdi?

Ay çok güzel yazmışş aşkım depreşti :KK68::KK68:

Hayırlısı olsunn hepinizi teker teker evericem vallahi burada:KK69: Artık sizin çocuklar olur büyür de biz de evleniriz

Herkes adını değiştiriyo kızlar ya hatırlayamıyorum balık hafızalı insanım ben ya:KK12::confused:

Bende özledim burayı, biraz toparlanıp geleyim dedim ama bu seferde hasta oldum :) Amin canım çok sağol, bu arada eski sayfalar bir göz gezdirdim de 2017 demişsin tarih olarak?

Amaan boşver canım benim onlar işin bu kısmıyla tabi ki de bizim kadar çok ilgilenmiyolar . Çok doğal bu.
Biz bakarken ben de hiç oralı olmaz sanıyodum ama renkleri hakkında bile bazen bi iki cümle kuruyo sonra ben tam muhabbetin içine dalıyorum tamam sen hangisini beğenirsen o olsun içine sinsin tabi ki diyo bitti gitti :KK70:
Boşver sen seç beğen gönlüne göre olsun, aman karışmasından iyidir hem bencee

Aynen rengine iki kelam etti ilk alrken en azndan agzndan bisi cikti ;) aynen kuzum valla icime cok sindi cok sukur
aslında herseyede erkek kismi karsmamali haklsn:KK76:

Back
X