2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
Amaan çeyiz çıkarma mı kaldı. Ne ilginç adetler. Bi de eskiden bütün çeyizi eve yayıp mülleti çağırıp gezidiyolardı yaa :)
Valla çok iyi olmuş cidden . Sırf yer yok diye kendimi frenlemek zorunda kalıyorum bişey alırken.
Sen direkt adrese teslim yapıyosun süper :)

Bende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
bence eziyetten başka bişi değil. sandık geldi bana o bile saçma geliyor içindekileri zaten kullandırmıyorlar aynen geldiği gibi geri gidecek bana niye iş çıkardınız diyorum direk eve koysaydınız diye:KK45:

Aynen rengine iki kelam etti ilk alrken en azndan agzndan bisi cikti :KK66: aynen kuzum valla icime cok sindi cok sukur
aslında herseyede erkek kismi karsmamali haklsn:KK76:
Aynen öyle canım beniim. Zaten gayet güzel bir tercih yapmışsın dün gece görmüştüm de yazamadım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ! :)

bence eziyetten başka bişi değil. sandık geldi bana o bile saçma geliyor içindekileri zaten kullandırmıyorlar aynen geldiği gibi geri gidecek bana niye iş çıkardınız diyorum direk eve koysaydınız diye:KK45:

Bende mayista evi tutup kamyonla gondercem ceyizi naspse valla kim nederse desin gelen gelsn gorsn evi gelmeyende kendi bilir ;)

Amaan çeyiz çıkarma mı kaldı. Ne ilginç adetler. Bi de eskiden bütün çeyizi eve yayıp mülleti çağırıp gezidiyolardı yaa :)
Valla çok iyi olmuş cidden . Sırf yer yok diye kendimi frenlemek zorunda kalıyorum bişey alırken.
Sen direkt adrese teslim yapıyosun süper :)

Hee bide o var ya, hayır yani kime ne ben ne almışım,hangi marka almışım :) Erken tutma gibi bir durum varmı evi?

Ahaaa hoşgeldin o zaman :) Ben avrupa yakasında bakıyorum yeri sen?
Ben de Avrupa yakasında bakıyorum vallahi :D
Ama ben kararsızım sıradan bir mekan bulup organizasyon şirleti mi tutsam, yoksa paraya mekan için kıyıp onu boşmu versem ?
Senin var mı öyle bi düşünceen

ee bide o var ya, hayır yani kime ne ben ne almışım,hangi marka almışım :) Erken tutma gibi bir durum varmı evi?
Yok canım, mümkünse hatta bir ay önce tutalım yani fazladan kira ödememek adına :D
Çünkü ikimizde ailelerle istanbuldayız bu durumda çok erken olursa baya zarara uğrarız..
Evin kıyısına köşesine yığıyorumm herşeyii

Biz de bavul yaptık sandık yerine :) Ama nişan tam olarak nişan gibi olmayınca bavulum ve nişan çikolatam hala nişanlımın evinde :)

Back
X