- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Al da ikram et bizedeeee gelin kız çikolatası yiyelimm![]()
Ay vallahi öyle birşey olsa keşke, burdan sunabilsem size :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al da ikram et bizedeeee gelin kız çikolatası yiyelimm![]()
onu sen lamaya git o zman canım ben çikolatamı almaya geldim diye![]()
EVLİLİK VE AŞK
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.
Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.
Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.
Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.
Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin
Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim![]()
![]()
Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)
Nişanlım zaten tek yaşıyor, şu an oturduğu evde sözleşmesi bu ay doldu..O yüzden erken tuttuk evi, ben aldığım eşyaları o eve şutlucam :)
Ben de Avrupa yakasında bakıyorum vallahi
Ama ben kararsızım sıradan bir mekan bulup organizasyon şirleti mi tutsam, yoksa paraya mekan için kıyıp onu boşmu versem ?
Senin var mı öyle bi düşünceen
Cok samimi olan iki arkdsm evlendi valla.ozeniyorum yaw ALLAH herkesi yuvasnda mutlu etsn INŞALLAH bizde kavussak bide uzaktayiz ayda bi görüyoruz birbirmizi cok zor oluyorALLAHIM INŞALLAH BUTUN ASIKLAR SEVDGNIN SOYADINI TASIR
![]()
Benimkinin de soyadı uzun gel benim soyadımı sen al dedim ama istemedi![]()
Teyzeler çoktan gitmiştironlar napcak cupcakeli tabakları bize bıraksınlarr
Günaydın güzellikler, Mutlu sabahlarrr
Ay çok güzel ya Canım nişanlımı özledim bide hasta zaten yanında olsaydım yaaa
Hayırlı olsun canım :)
Hayırlı olsun yeni adın canımcım![]()
ay bizde tutunca bende öyle yapcaaamm
Bende avrupa yakasında ev tutacam :)
Amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Eveet çok zor senin de işin. Sana iki kat kolaylık diliyorum. Ben iki yerde yapacak olsam şuan keçiler kaçmıştı muhtemelenEvet öyle olucak kısmetse, burdaki düğünü çok teferruatlı yapmasam mı diye düşünüyorum, bu seferde herkes diğer düğüne gelemicek![]()
Aaa hadi ya :) Taa memleketimden kalk gel yanımaa işe bak :)Bende avrupa yakasında ev tutacam :)
Aaa şimdi sen söyleyince dikkat ettim ona mum önemli romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi oHeeeheh bende az önce öyleydim ama birden daldım konuya![]()
Bilmem miii![]()
@serp07 Ayyy mum falanda var çok güüzel (ben mumlara bayılırım)![]()
Halbuki gayet mantıklıydı yani ama işte kıymet bilmiyo bunlarO teklifi bende yaptım ama yemedi![]()
Aaa şimdi sen söyleyince dikkat ettim ona mum önemli romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi o![]()
Akşama kadar bitirmezlerse ne ala![]()
amin kuzummm :)Canım benim çok çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun inşallahh..Amin inşallah herşeyin hayırlısı olur :) Hepimiz çok mutlu oluruz :)
Teyzeler çoktan gitmiştironlar napcak cupcakeli tabakları bize bıraksınlarr
Eveet çok zor senin de işin. Sana iki kat kolaylık diliyorum. Ben iki yerde yapacak olsam şuan keçiler kaçmıştı muhtemelen
Aaa hadi ya :) Taa memleketimden kalk gel yanımaa işe bak :)
Gel de komşu olalım o zaman :)
Aynen öyle canım amiin. Önemli olan o herşey çözülür bi şekilde :)Sağol canım , Allah sağlık versinde hayırlısıyla kalkarız altından artık![]()
Teyzeler ablalar açılmadan kapısında bekliyolarmış Bim ve a101 in resmen. Halbuki 6yı falan bekleseler de adaletli olsalar yakızlar sabahta bi sıra oluyor uuuf. varsa işyerinize yakın çıkıp alın![]()
Günaydın kızçelerim![]()
Günaydın canııım :)Günaydın kızçelerim![]()