2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar hepinize..
Napıyorsunuz nasılsınız bakalım görüşmeyeli.
Ben kendi kendime sevgililer günü hediyesi aldım bakın bakalım begenecek misiniz:KK22::21:
KL4027-00-6634.webp

Aaaaa ben onu görmemişim :KK57: ne zaman verdi canım bi bakayım ben. Tebrik ederim seni de darısı başıma :110:
canım uygulamanın adı fat secret.
Kendi anatomik özelliklerini gireceksin ona göre günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor.
O hesaptaki kaloriyi aşmazsan kilo veriyorsun:)
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten:KK28::KK66:

canım uygulamanın adı fat secret.
Kendi anatomik özelliklerini gireceksin ona göre günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor.
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten:KK28::KK66:
ayy ben de hemen bakıormm :KK49::KK49:

anım uygulamanın adı fat secret.
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten
Ben de hemen konuya dahil olayım mademm :)
İndireyim de 2 kilo daha vereyim inşallah! :D

bak canım bak:)
ben birde her sabah 1.5 litre su alıyorum işe gelirken tüm gün masamda bitiriyorum onu mecbur..Suyunda etkisi vardır.
ben 2 litre en az zaten içiyorum günlük ama 4 5 senedir böyle.. ben 3 sene önce diyet yaptım o zaman 63 ile başladım 52 ye kdr düştüm şimdi 55 oldum o da beni çok rahatsız ediyor. diyetten kalan alışkanlıklarım var tabi bol su içmek gibi..
kuzu bu program ing dimi türkçe dil desteği yok yani? yoksa benim telefon ingilizce o yüzden mi acaba ??
çünkü besinlerin hepsini eklerken sıkıntı olabilir mi?
bi de bana 2000 kal verdi günlük senin kaç?

Back
X