Hehh canımsın arkadaşıım. Öyle olmuş kesinnn . Yoksa bu eller hiç yeltenmedi böyle pis işlereÇekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehh canımsın arkadaşıım. Öyle olmuş kesinnn . Yoksa bu eller hiç yeltenmedi böyle pis işlereÇekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasın![]()
şüşş çaktırmaHaha kalori kontrolü de yapılmış alttan alttan yaaaa![]()
![]()
Hem hava da çok soğuk dimi değer mi bi içliköfte için yemesi 5 dk alıp gelmesi 30 . Yok yok ben zeytinyağlımı yerim işim olmaz öyle etli etli azcıkda acılı şeylerle benim350 kalori diyorum, açlık diyorum bak iyi düşün![]()
Zeytinyağlı ooohh mis afiyetle ye şekerimHem hava da çok soğuk dimi değer mi bi içliköfte için yemesi 5 dk alıp gelmesi 30 . Yok yok ben zeytinyağlımı yerim işim olmaz öyle etli etli azcıkda acılı şeylerle benim![]()
Zeytinyağlı barbunya kıııız amaanZeytinyağlı ooohh mis afiyetle ye şekerim![]()
Imm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaanBenim de karnım acıktı ya sizin yüzünüzdenMantı istiyor canım, hazır mantı yapayım bari eve gidince..
Spor yapıyorum ama yeme olayını kesmedenImm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaan![]()
Spor yapıyorum ama yeme olayını kesmedenHer gün makarna mantı, en sevdiğim
![]()
Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse![]()
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııızızlarr sizde kapayın yemek mevzusunuuuBen daha yemek yemedim ne yesem ki içli köfte mi
![]()
Hoşgeldiin:)Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse![]()
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııız![]()
kızz sen de masabaşı çalışıyorsun nasıl kilo almıyosun yaaBenim fazlam yokk yiyebilirim :) :)
Hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?
Kızlarr sizde kapayın yemek mevzusunuuuBen daha yemek yemedim ne yesem ki içli köfte mi
![]()
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııız
Hoşgeldiin:)
Aynı ay içinde gelin oluyoruz demekk :)
Oh valla ben de karnımı doyurunca hepsini unuttum gitti . İyi ki yiyip de geldinayyyy kızlar yaaa neyseki yeni yemek yedm![]()
iyi kiOh valla ben de karnımı doyurunca hepsini unuttum gitti . İyi ki yiyip de geldin![]()
kızz sen de masabaşı çalışıyorsun nasıl kilo almıyosun yaa![]()
Hoşbullduk.. 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum, mayısta aile arasında nişan eylülün 16sında da düğünümüz var inşallah. :))