2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:oops::kk77:

Eklentiler

• icli-kofte.webp
    icli-kofte.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 55
Erik çektii canım şimdii :rolleyes:

N Nyks01 sayesinde şuan ciddi ciddi künefe aşeriyorum :KK70:
Bide içli köfte istedi canım yaaa :KK43:

Off keşke demeseydim yaa!
Gözümün önünden gitmedi bee! :KK70:

Koptum hepinizeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Naptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları :KK70::KK70::KK70: Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz :D Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden :KK55:

Koptum hepinizeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Naptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları :KK70::KK70::KK70: Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz :KK70: Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden :KK55:
Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyoz :D akşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm :D

Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyoz :KK70: akşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm :KK70:
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var :D Akşamı da atlatırsak tamamdıır

erim senii ya çokk güzel gözüküyosunnnn :kk77:
Koptum hepinizeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Naptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları :KK70::KK70::KK70: Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz :KK70: Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden :KK55:
Hahaha bende öyleyiim , önümde kebapçının menüsü, yanımda dikkatli olayım diye zeytinyaglı barbunya, gözümün önünde içli köftee! Çıkmazdayım :(
Kızlar bi de şey... Ben ara ara meşhur çekmeceyi açıp bişiler tırtıklamışım galiba. Nasıl oldu anlamadıııım :D

Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyoz :KK70: akşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm :KK70:
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var :KK70: Akşamı da atlatırsak tamamdıır
Ayrıca ulaşamadığınız için şanslısınız. Ben şimdi plan yapıyrum aslında çıksam 10-15 dk yürüsem de şu dışarda içliköfte satan amcayı bulsam diye. :(

Hahaha bende öyleyiim , önümde kebapçının menüsü, yanımda dikkatli olayım diye zeytinyaglı barbunya, gözümün önünde içli köftee! Çıkmazdayım :KK43:
Kızlar bi de şey... Ben ara ara meşhur çekmeceyi açıp bişiler tırtıklamışım galiba. Nasıl oldu anlamadıııım :KK70:
Çekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasın o_O

Back
X