Hıhh kim içli köfte dururken çikolatakaplamlı eti form yemek ister kiiGayet çekiciler hem çikolata kaplıı

Kendimizi kandırmayalım kızlar. İçli köfte form bisküviyi döveeer!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıhh kim içli köfte dururken çikolatakaplamlı eti form yemek ister kiiGayet çekiciler hem çikolata kaplıı
Ben mekan bulsam gerisini hallederim ya süslemedir falan sorun olmaz ama mekan da yok beğenmediğim öggghh dediğim küçük salonlar 2bin diyoAyy biz yemekli falan düşünemedik valla deli gibi fiyatlar çıktı
![]()
Her zaman yasak ve zararlı olan daha çekicidir :) benim bi suçum yok kiii :)
Kızlar kendinize gelinn !! Bir kere çikolata hepsini döver, yani çikolata kaplı bisküvi de hepsini döverHıhh kim içli köfte dururken çikolatakaplamlı eti form yemek ister kii
Kendimizi kandırmayalım kızlar. İçli köfte form bisküviyi döveeer!![]()
![]()
Allahtan mantı yı sevmem öyle pek olsada olur olmasdaama içli köfte öyle değilll
![]()
O da varr evett biz salonu yazın tuttuk ama kına için tutmamıştık daha dolmuş bi çok yer deŞu an 2 bine razıyım ben..En küçük düğün salonları bile abartısız 3 binden başlıyor ve çoğu yer tutulmuş![]()
Birkaç ay sonra ben dobiş bişi oluyormuşum böyle böyle, siz de süzülürsünüz karşımda![]()
Yakın olsaydı bi taneyi ikiye bölerdikBende severim içli köfteyi ama kilo vermem lazım![]()
Yakın olsaydı bi taneyi ikiye bölerdikbişeycikde olmazdı
![]()
![]()
Kızlar kendinizi tutun sizin düğünler yakın :)
Kızlar kendinize gelinn !! Bir kere çikolata hepsini döver, yani çikolata kaplı bisküvi de hepsini döver
Sanmıyorum yaa, ben kendimi bildim bileli hep tombalaktım mesela :) Ablam benden fazla yemek yer, çocuk doğurdu üstelik şimdi yine benden zayıf..:)
Bence de ama spor yapıp yediklerimi eritirim daha iyi ben yine de yicem banane .p
çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p
Benim kız kardeşimin cümlesine benzettim :) ama daha doğurmadımm![]()
Ye kuzu ye sana bişey olmuyo. Ben o bisküviyi kaçamaktan saymıştım oysakiBence de ama spor yapıp yediklerimi eritirim daha iyi ben yine de yicem banane .p
çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p
Benim kız kardeşimin cümlesine benzettim :) ama daha doğurmadımm![]()
Ahanda en kafama yatan fikir bu.çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p
Sanmıyorum yaa, ben kendimi bildim bileli hep tombalaktım mesela :) Ablam benden fazla yemek yer, çocuk doğurdu üstelik şimdi yine benden zayıf..:)
2 çocuk doğurunca işte ben de önceden tığ gibiydim rüzgarda uçucan diyolardı
Kız allah iyiliğini vermesin
Aha biri daha kaçırmış. Kızlar dağılmayalım lütfen boğazımıza sahip çıkıyoruzz(1 porsiyon iskender yedi)
Eve gelir gelmez 2 küçük pizza ısıttım güplettim. Akşama da mantıyı güpletcem.![]()
Demek sende o şanslı gruptansın :)
Ye kuzu ye sana bişey olmuyo. Ben o bisküviyi kaçamaktan saymıştım oysaki![]()
Ahanda en kafama yatan fikir bu.
Onu da yerim bunu da yerim.![]()
Metabolizma etkili biraz da, benimki hızlı çalışıyor. :)
Metabolizma etkili biraz da, benimki hızlı çalışıyor. :)
Dur sen yapma bana uyma yavrum :)
Ayy yarama dokunmayınn!vet bence de ev arkadaşımla aynı yiyoruz o buraya geleli kilo aldu masa başı çalışıyoruz bi de, ben de tık yok :)
Ama benim metabolizma feci çalışır :)