2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben mekan bulsam gerisini hallederim ya süslemedir falan sorun olmaz ama mekan da yok beğenmediğim öggghh dediğim küçük salonlar 2bin diyo :KK12: Ayy biz yemekli falan düşünemedik valla deli gibi fiyatlar çıktı:KK69:

Şu an 2 bine razıyım ben..En küçük düğün salonları bile abartısız 3 binden başlıyor ve çoğu yer tutulmuş:KK57:

Kızlar kendinizi tutun sizin düğünler yakın :)

:KK23: Bence de ama spor yapıp yediklerimi eritirim daha iyi ben yine de yicem banane .p

Kızlar kendinize gelinn !! Bir kere çikolata hepsini döver, yani çikolata kaplı bisküvi de hepsini döver

:D çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p

Sanmıyorum yaa, ben kendimi bildim bileli hep tombalaktım mesela :) Ablam benden fazla yemek yer, çocuk doğurdu üstelik şimdi yine benden zayıf..:)

Benim kız kardeşimin cümlesine benzettim :) ama daha doğurmadımm :KK70:

:KK23: Bence de ama spor yapıp yediklerimi eritirim daha iyi ben yine de yicem banane .p

:KK70: çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p

Demek sende o şanslı gruptansın :)

:KK70: çikolata ya hayatta dayanamam ya ben en iyisi ikisine yiyeyim. önce içli köfte sonra çay yapar yanında da bisküviyi yerimm mmmm oohh .p

Ye kuzu ye sana bişey olmuyo. Ben o bisküviyi kaçamaktan saymıştım oysaki :D

2 çocuk doğurunca işte ben de önceden tığ gibiydim rüzgarda uçucan diyolardı :KK69:

Kız allah iyiliğini vermesin :KK70:

Aha biri daha kaçırmış. Kızlar dağılmayalım lütfen boğazımıza sahip çıkıyoruzzEn Büyük KK (1 porsiyon iskender yedi)

haha benim yanında kısır ve kek de var :( çok kötü oldu çok

Demek sende o şanslı gruptansın :)

Bence değilim ama çevremde ki herkes öyle diyor :) gece 2 de makarna yediğimi bilirim :) buradan anlaşılabilir sanırım .p

Ye kuzu ye sana bişey olmuyo. Ben o bisküviyi kaçamaktan saymıştım oysaki :KK70:

hahahaha senin yerine de yerim kız :D

Ahanda en kafama yatan fikir bu.
Onu da yerim bunu da yerim. :KK70:

Dur sen yapma bana uyma yavrum :)

Back
X