Canım benim eşimde öyleydi. Bi gün ben tartıştım sen sıkıntı etme dedi. Zamanı gelince hepsi olacak dedi ve oldu. Biz çok ayrıntı düşünüyoruz. Onlar sadece sonuca odaklanıyolar. Sadece seninki değil hepsi böyle. O yüzden sen kendin bak beğen al hiç sorma bile ona. Onla yapacağın şeylerde de sen hiç sorma o zamnı gelince sorar zaten. Tecrübelerimle söylüyorum bak bunlarıKizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm
tamam canim vla gelin hepinize yaparim ben:))))Bende istiyorummm mantiii :) nasil yapiyosun kuzum mantiyi bana ozel mesj atabilirmisin? Tarifini
inşallah beğenir kuzu. bi de cüzdanın içine minik notlar yerleştiricem fakat ne yazacağımı düşünmedim dahaAyy çok iyi valla yaa
Çok güzelmiş canıım, güle güle kullansın sevgiliciğiiin :)
Beğenir beğeniir ben beğendim vallaa :)inşallah beğenir kuzu. bi de cüzdanın içine minik notlar yerleştiricem fakat ne yazacağımı düşünmedim daha
ben hep hem maddi hem manevi olsun diye uğraşıyorum kuzu şimdiye kdr çoğunlukla böyle yaptım bi de beklentisini yükseltmişim artk sadece bunu versem tatmin olmazBeğenir beğeniir ben beğendim vallaa :)
Ayy hem maddi hem manevi sürpriz olacak yanii o daha da iyimiş bak! :)
Aç romantik bi müzik hemen düşer notlar kağıda o kısım kolayy
Bende öyle düşündüm canım zaten. Tarla almıcaklarmış eşime sordum. Eşime güveniyorum canım benCanım zaten şu tarla işinden o altınların gideceği belli oluyor yani. ama dediğin gibi boşver giden altın olsun. bahanen olur huzurun olur en azından. Siz iyi olunda.
canım sen hiç moralini bozma gerçekten hepsi aynı. Bende birşey alıcam 2 şey arasında kalıyorum ona gösteriyorum bakıyorum o çok hevessiz bir şekilde şu olsun diyor ama bakıp demiyor yani sırf birni seçip benden kurtulmak için yapıyor bende inadına onun dediğini değil diğerini alıyorumheves yokmuş gibi ama aslında öyle değil. malesef onlar başka şeylerin stresini yaşıyorlar ve bu tarz şeylere önem vermiyorlar. Bazende morali okadar iyi oluyroki gezerken bir yerden bişi görüyor gel evimize şunu alalım diyor zorla aldırıyor bana boşver takılma sen. seni stiyor bu noktaya gelmiş ya sen onu düşün. Hem herşeye karışan erkek emin ol çok daha kötü
tamam canim vla gelin hepinize yaparim ben:))))
Çok da alıştırmamak lazım, bünye alışınca bırakmak çok zorrben hep hem maddi hem manevi olsun diye uğraşıyorum kuzu şimdiye kdr çoğunlukla böyle yaptım bi de beklentisini yükseltmişim artk sadece bunu versem tatmin olmaz
doğum gününde süper bi süpriz hazırlamıştım ondan sonra beklenti tavan oldu tabii
İşte rwsimler:)iyiym kuzum bugün biraz yoğunum :)
kuzucumm bu hafta sonu gidicek misin hediye işini ne yaptın merak ettim :)
yok kuzu klasik işte diyet telaşı hakim topikte
siz naptınız tatlım naısl giidyor evlililk isimlerimize baktın mı silinmiş mi
canımm canını çok sıkma ve böyle şeylerden tartışmayın.. nişanlılık dönemi zor bi süreç çünkü düşünsene adamın kendine aldığı en pahalı şey telefonu filan bi anda 30 40 binlik ihtiyaç çıkıyor strese giriyor biz sürekli bişeyler istiyoruz filan korkuyrlar haliyle.. heyecansız olduğunu sanmıyorum ama zor bi durum onlar için de
iyi ynamısın galba isimler kalmamışİşte rwsimler:)
ayy az kalmış kuzu dur baştan anlatayımÇok da alıştırmamak lazım, bünye alışınca bırakmak çok zorr
Ayy bidahaki ay doğum günü benim nişanlının :9
Ne yaptın yaa azcık ondan da çıtlat. 7 senedir ürete ürete üretkenliğimi kaybettim. Sevaba giriceksin valla
fisun özlem burcu ilk gidiyor baksana nasıl silinmişler. benimkinin daha yarısı duruyorİşte rwsimler:)
Kız antepte oynayamadım oynasam daha çok silerdim:) şimdi az silinmiş:)iyi ynamısın galba isimler kalmamış
Özleminki çok yakın ilk o gidecek:)fisun özlem burcu ilk gidiyor baksana nasıl silinmişler. benimkinin daha yarısı duruyor
Benim ki silinmis ay çok mutlu oldu:)İşte rwsimler:)
İnşallah hepimiz için çabuk geçer zaman. Hasret hepimiz için bitsin bir an önce. İnşallah giderim ne deyimÖzleminki çok yakın ilk o gidecek:)
nagehanda siliniş onun zaten az kaldı karıştırmıyorsamÖzleminki çok yakın ilk o gidecek:)
Kiz benim de var 2016 ta bir sene var. Kaçıp gitmem inşallah:))nagehanda siliniş onun zaten az kaldı karıştırmıyorsamkim kim tam bilmediğim için yorumda yapamıyorum :) ama bana baya var daha o belli
Vuuu baua uğrtaştırıcı olmuş gerçekten , o kadar emeğe kim beğenmezz yanii :)ayy az kalmış kuzu dur baştan anlatayım
ben baya uğraştım 1 ay öncesinden falan başlaıdm hazırlıklara.
ilk başta şöyle bir şey yaptım bi tasarım yaptım iyiki varsın yazdım ama harf harf sonra onları a4 e bastırıdm ve annesi babası arkadaşları vs herkese 1 harf verdim onunla foto istedim. hatta köpeğini bile harfle çektik sonra onları ben birleştirdim. bastırıp çerçeveledim. neyse doğum gününde esas gününde süpriz yapamayacaktım ben de 1 gün öncesini ayarladım işten filan izin aldım sabahtan onlara gittim benm sevgilim evdeym sanıyordu. kardeşi ve komşusuyla oturduk kurabiye pasta börek vs yaptık. sonra onların ev bahçeli işte bahçeyi süsledik balonlar vs. ve tüm arkadaşlarımızı çağırdım. akşam tosbam bi eve geldi tabi şok oldu işte. sonra bu çerçeveyi yatagının üzerine koydum hediyesi o sandı. ve bi de yatagının içine not bıraktım. saat 12 yi geçtiğine göre bugun senin doğum günün o zaman hediyeni beklemek zorunda değilsin balkona bak banyoya bak vs her yere notlar koydum evden cıkmadn. benimki gece 12 den sonra tam yatıcakken notu gördü ve hediyesini aramaya başladı. zippo almıştım onu da öyle vermiş oldum :) hala bakıp bakıp söyler. belki klasik bi biçimde versen anlamı olmazdı ama çok çok anlamlı der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?