2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah hepimiz için çabuk geçer zaman. Hasret hepimiz için bitsin bir an önce. İnşallah giderim ne deyim
İnşallah canım benim:)
nagehanda siliniş onun zaten az kaldı karıştırmıyorsam kim kim tam bilmediğim için yorumda yapamıyorum :) ama bana baya var daha o belli
Evet canım onunda az kaldı:) yok ya sanada az kalmış yarısı gitmiş:)

o harf olayı süperdi kuzu saana bitmiş halini de atayım daha iyi anlarsnn :)

çokkk fenasıınn hee

Ayyy atkı örüyodum ip eksik geldi bende alayım dedim şaka gibi yok hiç biyerde ne bahtsız bi insanım ben yaaa

Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))

o harf olayı süperdi kuzu saana bitmiş halini de atayım daha iyi anlarsnn :)
Gördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiii

Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))
ayy ilk sevgililer gününüz ya evde olcaksanz böyle mumlar güller filann uu :))
Gördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiii
hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız
Gri simli sahne ayakkabısı aldım deseydin, değişiklik olsun diye hahaha
Beğenirsin İnşallah falan
şuan cidden ayakkabı sanıyor yarın çok merak ediyorum napıcak

Güzel bişe hazırlıcam kuzum:)

hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız
Ayy valla ben geçen doğum gününde bi pasta yapmıştım şeker hamurlu kalpli canım çıkmıştııı! Allahım pastanenin suyumu çıktı demiştim
Başbaşa olalım oturalım bi mekanda dedim ama bi ton insan toplamıştım
Ablası da yolda sürekli mesaj atıyo nerdesiniz nerdesiniz diye görür falan diye Garanti diye kaydetmiştim kızı bankadan sansın diye haha İyiki de öyle yapmıştım mesaj sesi duyunca şöyle kafayı uzatmıştı

Kızlar yanlış anlamayın da bana saçma geliyor sevgiler günü falan. Benim adam da duyunca şaşırdı. Benim için hiç bir özellik arz etmiyor. Şaşırdı ama çok da memnun kaldı zaten süpriz falan uğratmayacak ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…