2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun

canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısın :KK43: Boşver takma kafana. Böyle düşüncelerle kendine ve ilişkine zarar verirsin.

ay sorma canım burda geldi gitti çiçekler yolasım geliyor :KK43: benim odun eve geldikleri dışında sadece bir kere çiçek aldı oda çingene teyze sayesinde çok sinir oluyorum buyüzden :KK43:
Takintiliyim cunku nefis denen bisey var bian nefsi kayar her sey olabilir

Simdiye kadr nie bana demedi bak soyle bi oyun var oynayalim die

Takintiliyim cunku nefis denen bisey var bian nefsi kayar her sey olabilir
canım benim. Bu şekilde düşünerek sevdiğinin senin aldatmasını engelleyemezsinki. Bak ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Nefis hepimizde var. İnsanoğluna bukonuda kesinlikle güvenmeyeceksin.Erkek kadın bir ayrımı yok bence. Ama sen önce bir kendine güven. böyle bir şey yaparsa yanlış yapanın o olacağını ve seni kaybedeceğini sende oda bilmelisin. Ve eğer yapacaksa o nefsi kayacaksa her yerde böyle bi tehlike vardırki. Bunu oyunlardan netten uzak durmasını sağlayarak engelleyemezsinki. Tam tersi onu rahat bırakarak görebilirsin sen varken hayatında nefsine sahip çıkıyormu çıkamıyormu. Böyle sürekli kıskançlık yaparak kendine zarar verirsin diyorum ya ilişkine zarar verirsin.

canım benim. Bu şekilde düşünerek sevdiğinin senin aldatmasını engelleyemezsinki. Bak ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Nefis hepimizde var. İnsanoğluna bukonuda kesinlikle güvenmeyeceksin.Erkek kadın bir ayrımı yok bence. Ama sen önce bir kendine güven. böyle bir şey yaparsa yanlış yapanın o olacağını ve seni kaybedeceğini sende oda bilmelisin. Ve eğer yapacaksa o nefsi kayacaksa her yerde böyle bi tehlike vardırki. Bunu oyunlardan netten uzak durmasını sağlayarak engelleyemezsinki. Tam tersi onu rahat bırakarak görebilirsin sen varken hayatında nefsine sahip çıkıyormu çıkamıyormu. Böyle sürekli kıskançlık yaparak kendine zarar verirsin diyorum ya ilişkine zarar verirsin.
Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsin

Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsin
Canm bu şekilde düşünme yapacak olan insan her şekilde yapar. Sen nişanlına güveniyosan bu kadar sinirlenme. nefis oyunda değilde gerçek hayatta daha çok kayar.bende çok oyun oynarım ve oyunlarımın bi çoğunu eşim bilmez.

hoşgeldin canım hayırlı olsun

canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısın :KK43: Boşver takma kafana. Böyle düşüncelerle kendine ve ilişkine zarar verirsin.

ay sorma canım burda geldi gitti çiçekler yolasım geliyor :KK43: benim odun eve geldikleri dışında sadece bir kere çiçek aldı oda çingene teyze sayesinde çok sinir oluyorum buyüzden :KK43:

Ayyy aynı benim nişanlı gibi hee, sayılıdır çiçek aldığı o_O Benim zaten nişan çiçeğim bile yok :KK43:

Fevri davranma lütfen, belki sadece oyun oynuyordur
Oyunda oynuyosa oynamasin ben oynamiyorum oda oynamasi bazilari icin basit olabilir ben kabul etmiyirum boyle biseyi bana gore yanlis yabanci kiz erkeklerle ayni ortama girip her turlu pisligin yapildigi ortmda masumca oyun oynamak b3nim icin kabul edilebilir degil

iyi akşamlar kızlar.sözlümle buluştuk bugün.yemeğe gittik çok sevdiğim bi yere.garson 1 tane kırmızı gül getirdi sipariş ettiğiniz gül geldi byrun diye.sözlümde bana uzattı.hediyelerini verdi.kolye ve küpe set almış.bi de kredi kartını çıkarttırmış.çok fazla vakit geçiremedik ama ben çoook huzurluydum.:KK36:

QUOTE="serp07, post: 39434408, member: 601442"]Selammm herkesee mutlu aşk dolu akşamlarr :)[/QUOTE]
INŞALLAH kuzum;)

https://www.markafoni.com/ceyizim-f...ucts&utm_medium=retarget_products_lowerFunnel

http://www.esse.com.tr/mutfak-makineleri/essenso-professeur-mutfak-makinesi-kirmizi_439_63095

kızlar bu ikisinden birini tercih etmek zorundayım diğerini bi dahaki aya bırakıcam.sizce hangisini alıyım.indirimi biterse bi dahaki ay bulabilirmiyim hangisini daha rahat bulurum.karar veremedim.:KK43:
Esse de ki çok pahalı değilmi canımm ben olsam onun yerine bi sürü şey alırdım

Back
X