Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimd belli degil ama bayadir burdaym :) hosgeldinmerhaba kızlar:)bu topiğe takılmayı çok istiyorum artık benimde zamanım geldii ama ne zaman evleneceğim belli değil malesef o nedenlede uzaktan bakıyorum sizlereama çeyizim hazır nerdeyse..
Bu arada doğum kontrol hapını bıraktım benEvet ya, bu var, doğum var. Acılar hep bizim..
Evet canım sıkıntı olmaz:) gelinlikle çıkıp yakın birinin evinde de çıkarabilirsin gelinliğini:) senin sorularını özlemişim ben![]()
Kizlar sevdicegimle aksam tiyatroya gidicezz![]()
Bu arada doğum kontrol hapını bıraktım ben![]()
Evet canım telden giriyorum
Yaa biz de dumana gidicektik vazgectik :)Bizde mustafa ceceli konserine gidicezzzz![]()
bostancı :) bizde ne yapsak bilemedim ya bişide planlamadıkBizde mustafa ceceli konserine gidicezzzz![]()
bostancı :) bizde ne yapsak bilemedim ya bişide planlamadıksinemayamı gitsek diye düşünüyorum
bilet kalmamışki canımSende gel :)
Evet canım zaten nişandan sonra bi an boşlukta oluyosun:)Uzun zaman oldu böyle sorular sormayalı :)
Gördüm canim tekrar hayırlı olsun insaAllahTelefonu yan ceviririrsen imzalari gorebilirsin canim
Reglim düzensizleştiNiye bıraktın ki?
E korunmuyor musunuz canım? Ya bebek olursa? Ben de bırakmıştım ya regl olamıyorum. 2 hafta geçti olmadım hala, karnım şişti artık.. Off..Bu arada doğum kontrol hapını bıraktım ben![]()
Eşim korunacak canım annem dedi yumurtlamayı engeller diye. Bende bıraktım o yüzdenE korunmuyor musunuz canım? Ya bebek olursa? Ben de bırakmıştım ya regl olamıyorum. 2 hafta geçti olmadım hala, karnım şişti artık.. Off..
canım papatya çayı iç hemen geliyo tavsiye ederimE korunmuyor musunuz canım? Ya bebek olursa? Ben de bırakmıştım ya regl olamıyorum. 2 hafta geçti olmadım hala, karnım şişti artık.. Off..