Super haber
Ne renk dusunuyorsun
açık renkler düşünüyorum ben genelde canım.beyaz olur büyük ihtimalle.o gidip beğensin bi kaç tane banada gösterir,arasından seçerim artık en güzelini.beklemedeyim. bi de banyonun fayanslarını beğenmiyorum ama söylemeye korkuyorum şimdi.
Caktirmadan söylesen mi
çook geçmişolsun canım dikkat et kendineSelam hatunlar ben geldim bugun pek giremedim biraz rahatsizdim. Malum uzuntu verici olaylar var dun sadece kahvalti yapmistim auzulunce istahip kesiliyo. Bu sabahta kalktim guzelce kahvalti hazirladim krep felan yaptim sora canim portakal suyuda cekti narenciyede sıkarken fazla enerji tukkettim sanırım var tansiyonum bianda dustu sora bayilmisim bilincim kapandi tamamen kardesim hemsire annem kardesimi cagirmis odasindan beni odama yatagima goturmusler sora yavas yavas kendime geldim zeytin felan verdiler kendime gemince iyice kahvalti yaptim sorada dinlendim
Aminnnn kuzum hepimiz olalımmmm aynenn yaa bişeyler için uğrasmaası hosuna gidiyo insanınOoo cok güzel heo mutlu olun İNŞALLAH tatlimmmen guzel hediye emek bence yemek yaomasi kahbalti bide kek pasta yapmasi ben evlenym pasta yap dicem bana
Kıyamamm ya neden kendine bunu yapıosun dikkat et canımmSelam hatunlar ben geldim bugun pek giremedim biraz rahatsizdim. Malum uzuntu verici olaylar var dun sadece kahvalti yapmistim auzulunce istahip kesiliyo. Bu sabahta kalktim guzelce kahvalti hazirladim krep felan yaptim sora canim portakal suyuda cekti narenciyede sıkarken fazla enerji tukkettim sanırım var tansiyonum bianda dustu sora bayilmisim bilincim kapandi tamamen kardesim hemsire annem kardesimi cagirmis odasindan beni odama yatagima goturmusler sora yavas yavas kendime geldim zeytin felan verdiler kendime gemince iyice kahvalti yaptim sorada dinlendim
Usta işin kolayına kaçıyo biz yapıyoruz herkese oluyo gayette canım dinlemeyinkızlar sözlüm şimdi banyo dolaplarına bakmaya gidiyo.ben duvardan monteli istiyodum usta olmaz falan demişti.daha önce bunun kavgasını yapmıştık beni sinir etmişti.sonra tekrar konuştu heralde az önce istediğin gibi olucak dedi.
Usta işin kolayına kaçıyo biz yapıyoruz herkese oluyo gayette canım dinlemeyin
ah canım ya neden dikkat etmedin kendine.geçmiş olsun.
Cok gecmis olsunn canimmm diklat et kendinebayilmissin kuzum yemeğini ye ihmal etme kiymam sanaaa
Cok gecmiş olsun tatlım ama kendine eziyet ediyosn resmensaglığından kıymetli birşey yok kendine dikkat etsene
çook geçmişolsun canım dikkat et kendine
Kıyamamm ya neden kendine bunu yapıosun dikkat et canımm
hayııırrr benim nişanlımda benden habersiz klozet kapağğını siyah almış uzerınde denz kabukları falan var ben beğenmedim ama herşey senin istediğin gibi oluyo buda benım begendiğim gibi olsun dedibende öyle söylemiştim canım kavga çıktı işte.ben laftan anlamıyomuşum bilmem ne.gider yerdeymiş dvara nası alıncakmış...usta abi sen bi tane bina yaptır istediğin gibi diyomuş.sanki çok zor yerden duvara çekmek.sonradan nolduysa bilemiyorum istediğin gibi olucak dedi.fiyatı biraz daha fazla olucakmış ama canın sağolsun önemli değil falan dedi.bende tartışma çıkmasın diye bişey demedim artık cnım.
az önce fayansları da söyledim korka korka en azından desenli yerlerini değiştirsen diye.bakalım dedi.galiba onları da halledicek.klozet siyah mı olcak diye soruyo kızlar sizce?
Bence beyaz asma klozetler güzel canımbende öyle söylemiştim canım kavga çıktı işte.ben laftan anlamıyomuşum bilmem ne.gider yerdeymiş dvara nası alıncakmış...usta abi sen bi tane bina yaptır istediğin gibi diyomuş.sanki çok zor yerden duvara çekmek.sonradan nolduysa bilemiyorum istediğin gibi olucak dedi.fiyatı biraz daha fazla olucakmış ama canın sağolsun önemli değil falan dedi.bende tartışma çıkmasın diye bişey demedim artık cnım.
az önce fayansları da söyledim korka korka en azından desenli yerlerini değiştirsen diye.bakalım dedi.galiba onları da halledicek.klozet siyah mı olcak diye soruyo kızlar sizce?
hayııırrr benim nişanlımda benden habersiz klozet kapağğını siyah almış uzerınde denz kabukları falan var ben beğenmedim ama herşey senin istediğin gibi oluyo buda benım begendiğim gibi olsun dediama kızdım tabi en başta bence beyaz olmalıı
Bence beyaz asma klozetler güzel canım
geçenlerde bi söylemiştim yumuşak yumuşak ama belki de düşünüyo.en azından desenli fayanslar var arada onları değiştirse o bile yeter.şimdi söylersem kesin kızar.yarın güzelce söyleyim tekrar.
bende beyazdan yanayım ama görünüş olarak fena durmuyo fotoğraflardan da monte edilince nası olur bi de kullanışlı olur mu sizinde bi fikrinizi almak istedim.
bende öyle söylemiştim canım kavga çıktı işte.ben laftan anlamıyomuşum bilmem ne.gider yerdeymiş dvara nası alıncakmış...usta abi sen bi tane bina yaptır istediğin gibi diyomuş.sanki çok zor yerden duvara çekmek.sonradan nolduysa bilemiyorum istediğin gibi olucak dedi.fiyatı biraz daha fazla olucakmış ama canın sağolsun önemli değil falan dedi.bende tartışma çıkmasın diye bişey demedim artık cnım.
valla canım kullanış olarak hiçbi fikrim yok ama benim banyom şeker pembesi fayanslarım falan o yuzden çok alakasız olucakbende beyazdan yanayım ama görünüş olarak fena durmuyo fotoğraflardan da monte edilince nası olur bi de kullanışlı olur mu sizinde bi fikrinizi almak istedim.
valla canım kullanış olarak hiçbi fikrim yok ama benim banyom şeker pembesi fayanslarım falan o yuzden çok alakasız olucakama bide onun için tartişmak istemediğim için tamam dedim nasıl olsa banyo paspas takımım klozet kapagıda olucak :)
Merhaba gelin adaylarının en güzelleri (ve gelinlerin)
valla canım kullanış olarak hiçbi fikrim yok ama benim banyom şeker pembesi fayanslarım falan o yuzden çok alakasız olucakama bide onun için tartişmak istemediğim için tamam dedim nasıl olsa banyo paspas takımım klozet kapagıda olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?