Ben bayılıyorum siyah klozetlerebanyo fayanslarına da ikna ettim gibi.klozeti siyah istiyomuş ama kızlar.bende siyah düşünmeye başladım.nası olur bilemiyorum.katalogdan da bakıcam yine tabi.
Ben bayılıyorum siyah klozetlere
Kızlaar ben bu cicilerden almak istiyorummm :)
Eki Görüntüle 1417443
Eki Görüntüle 1417444
Eki Görüntüle 1417445 Eki Görüntüle 1417433
Amin kuzu bak haftada görüşüyoruz yetmiyor yani bizim sürekli birlikız lazım Allahım hayırlısıyla evlenelim tez vakitte
Hahahahah ya her duygu var sonuçta kolay mı seviyorsun birini ciddisiniz ve evlenmeyi bekliyorsunuzama sevgi ve özlem çooookkkk ağır basıyor Allah hepimize en güzel evlilikleri nasip etsin ve çok çabuukkkkk
Tesekkur ederim kuzum simdi iyiyim cok sukur. Yok canim ozgecan kardesimizde bi oyun meselesi vardi nisanlimla ama onuda halletik oyle uzuldum dun bide regl donemim yakin oyuzden duygularim yogun buara
Ahh canim size haftada 1 gun yetmiyo e biz napalimm( gorusmemize daha 1,5 ay var (
Sagol kuzum benimmm Iyim simdi cok sukur. Bizde en son nisanda gorustuknisanin ertesi gunu vedalastik bidaha 1.5 ay sora gorusecegiz ( maalesef
Kızlar ben başlattım ama toparlanalım özlemek güzel şey yine de çok şükür ki sevdiklerimiz var ve gün sayıyoruz. Hala sevdiceğini bulamamış insanlar var yada planlar, biz şanslıyız gerçekten sabrın sonu selamet, bu kadar sabredemeyeceksek zaten kavuşmayada hakkımız olmaz ( saçma gibi oldu biraz ama anlamışsınızdır demek istediğimi)
Kızlaar ben bu cicilerden almak istiyorummm :)
Eki Görüntüle 1417443
Eki Görüntüle 1417444
Eki Görüntüle 1417445 Eki Görüntüle 1417433
Normalde pembe duskunu biri degilimdim hani boyle ucuk renkleri pek sevmezdim ama bu vountry vintage retro dizaynlar bana pembeyi sevdirdi diyimm :)Bence cok guzeller kuzum hepimiz pembe asigiz kizlar farkettimde
Normalde pembe duskunu biri degilimdim hani boyle ucuk renkleri pek sevmezdim ama bu vountry vintage retro dizaynlar bana pembeyi sevdirdi diyimm :)
Bunları almak istiyorum canim ama durumum sıkısik bakalım ama cokta istiyorummmPembe ic acici ben bayılıyorummm
Sende simdiden gule gule kullan kuzum
Bunları almak istiyorum canim ama durumum sıkısik bakalım ama cokta istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?