Cok tesekkür ederim canim benim sagol :)Hayırlı olsun canım:)
doğru söylüyosun canım teyzeler çok hızlı.
Tatlim cococumdan pudra bir battaniye kapa bildim :) murdumde istiyorum ama yoktu artik başka şubede bulursam :)
Slm kızlar ben geldim.sevdicegm süpriz yapmış bana. Cumartesi gelecekti izin almış bir gün önce geldi. Aradı kapıyı aç dedi ve karşımda. İki gün geçti çok çabuk. Ay çok mutlu oldum yaa. Gelemedim buraya naptinz nasılsınız?
Canım ben çeyizlermi getirmedim ki. 5 6 ay sonra kullancam bende inşallah:)Cok tesekkür ederim canim benim sagol :)
Sende simdi yeni evinde ceyizlerini hevesli hevesli kullaniyormusun kuzum nasil bi duygu :)
Gozunaydin kuzum ne guzel. Bizde ayni iste ne olsun degisik bisey yok ceyiz alisverisleri yapiyoruz :))
Gule gule kullan kuzum bende alsammi die dusunmuyor degilim . Bugun bakmistim bende :))
Ben 3tane almıştım 1 tanede hediye gelmiş :) 1tanede benim el emeğim var öyle tv karşısında üzerimize almak için:)battaniyen yoksa ihtiyacın varsa al canım.battaniye çok kullanılır.dizlik de hoşuma gitti misafir geldiğinde üşüyen olursa verebilirim.özellikle babanneme :)))
sitesinden aldım ben canım gitmeye kalksam bi sürü uğraş.hangisini aldın ki sitesinden göstersene.aldım ama hala kafamda düşünüp duruyorum :)
İhtiyacım var aslında ama polyester olusları beni biraz isteksiz yaptı bide bu desnleri beni dusunduruyo biraz. Acaba icinde farklı manaya gelen seyler varmı hani biraz tuhaf desnlerbattaniyen yoksa ihtiyacın varsa al canım.battaniye çok kullanılır.dizlik de hoşuma gitti misafir geldiğinde üşüyen olursa verebilirim.özellikle babanneme :)))
Kuzum nie 5-6 ay sora senin ev dizilmedimiCanım ben çeyizlermi getirmedim ki. 5 6 ay sonra kullancam bende inşallah:)
Kuzum biz 5ay sonra tayin isticez o yüzden gittiğimiz yere ev kuralım diye düşündük.Kuzum nie 5-6 ay sora senin ev dizilmedimi
Ben 3tane almıştım 1 tanede hediye gelmiş :) 1tanede benim el emeğim var öyle tv karşısında üzerimize almak için:)
Himm hayirli olsun insaAllah canimm. Ben tayin isteyemiyorum bakalim ne olacakKuzum biz 5ay sonra tayin isticez o yüzden gittiğimiz yere ev kuralım diye düşündük.
ben battaniye yerine ince yorgan kullanmayı tercih ediyorum canım.çok iyi olmuş canım sıcacık oturun içinde :) bende 3 tane düşünüyodum aslında ama çok kararsızım seçemiyorum bi türlü.bi de fransız dantelli istiyorum.bakalım belki sonradan bi tane daha alırım.çünkü battaniye çok kullanılıyo ve kolayda yıkanmıyo.o yüzden fazla almak lazım bence.
Nişanlın gelebiliyo mu yanına peki?Himm hayirli olsun insaAllah canimm. Ben tayin isteyemiyorum bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?