- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Canım sen kesinlikle kendine göre haklısın ama okulu yeni bitiyo diyosun sanırım sonrada askere gider gelince işe girip önünü görmek ister yani sadece o değil bir çok erkek böyle düşünür ama bence söz nişan yapılabilir şu aşamada yaniO 22.5 ben 25.5, okulu bu yıl bitiyor. O çok rahat davranıyor bu konuda, ben çok aceleciyim ona göre.. 2 yıl olacak nerdeyse beraberliğimiz, dedim sen baba olsan kızının elin oğluyla 2-3 yıl resmi bişi olmadan gezip tozmasını, konuşmasını ister miydin? Ama bunaldım deyip çekiliyor.
Öyle olsa da olur tabi ama onun meselesi nişan falan yapıp ailesine düğünün yanında bi de nişan masrafı yaptırmamak..Söz nişan bir olsa olmaz mı?
Dedim zaten, hep bunaldım, başım ağrıdıya varıyor bu konular.. Onun da istediğini biliyorum ama tek neden henüz mezun olup işe başlamaması, ailesine masraf yaptırmamak, ben böyle düşünüyorum.Ne de çabuk bunalıyolar konu hoşlarına gitmediğinde.
Kalsın ne olacak ki değil ben böyle düşünmüyorum. Senin için sıkıntı olmayabilir ama benim için durum öyle değil de.
Hazır mı hissetmiyo acaba kendini? Daha önceleri de böyle belirsizmiydi durumlar canım?
Zorla olmaz tabi ki konu hazır hissetmemesi ise..
Öyle olsa da olur tabi ama onun meselesi nişan falan yapıp ailesine düğünün yanında bi de nişan masrafı yaptırmamak..
Dedim zaten, hep bunaldım, başım ağrıdıya varıyor bu konular.. Onun da istediğini biliyorum ama tek neden henüz mezun olup işe başlamaması, ailesine masraf yaptırmamak, ben böyle düşünüyorum.
Canım ben de hemen evlenelim demiyorum ona, sadece adı konsun artık istiyorum, söz-nişan da mı yapamayacağız yani..Canım sen kesinlikle kendine göre haklısın ama okulu yeni bitiyo diyosun sanırım sonrada askere gider gelince işe girip önünü görmek ister yani sadece o değil bir çok erkek böyle düşünür ama bence söz nişan yapılabilir şu aşamada yani
Canım ben mesafe olarak çok uzağım, nasıl halledicez yarıyıl tatilinde falan olursa? Gel-git yapamam.Tikkabilla , Benim abim de bu yaz evlendi, nişanlımın kardeşi de bu yaz evlendi ..Hatta düğünlerinin arasında 1 hafta var..Geçtiğimiz eylül de oldu düğünler, 3 ay sonra da ben nişanlandım..Sende böyle bir teklif sun, bakalım ne diyecek?
Olsa bile bizde kız tarafı yapıyor nişanı.. Sorun değil o yani..Tamam o da haklı olabilir, ama aile arasında nişan için pek masraf olmuyor ki
Onlar da çok önemli tabii ki maelse çalışmadan hiçbişey olmuyo.. Çok zor..Dedim zaten, hep bunaldım, başım ağrıdıya varıyor bu konular.. Onun da istediğini biliyorum ama tek neden henüz mezun olup işe başlamaması, ailesine masraf yaptırmamak, ben böyle düşünüyorum.
Dediğim gibi söz nişan yapılabilir bence de bu onun yapmak istediklerine engel değilCanım ben de hemen evlenelim demiyorum ona, sadece adı konsun artık istiyorum, söz-nişan da mı yapamayacağız yani..
Canım ben mesafe olarak çok uzağım, nasıl halledicez yarıyıl tatilinde falan olursa? Gel-git yapamam.
Olsa bile bizde kız tarafı yapıyor nişanı.. Sorun değil o yani..
Daha çok var benim o kısımaMobilya almaya baslayan var mi
hihihi :) ben gidene kadar o a101 ci teyzeler bunlarıda almaz bırakırlarsa bende sana bırakırım şekerim
Daha çok var benim o kısıma
Onlar da çok önemli tabii ki maelse çalışmadan hiçbişey olmuyo.. Çok zor..
O açıdan haklı sen de farkındasın zaten. Ama nişan ona masraf olmayacak ona bunu da söyleyebilirsin. Ama bunu da kabul edemeyecekse sana sabretmek düşecek canım.
İkinizden biri bi konuda fedakarlık yapmak durumundasınız bu halde.
Dediğim gibi söz nişan yapılabilir bence de bu onun yapmak istediklerine engel değil
Üzülmeyin sitesinde hepsi var halaa :)doğru söylüyosun canım teyzeler çok hızlı.
Evin belliyse alabilirsin canım benim ev belli değil daha besbucuk ayım var bi deOyle mi:) benim dugune insallah iki bucuk ay var halletmem lazim aslinda artik mobilya isini
Aynenn canım hiç sıkma canını kaçırma keyfini hayırlısıyla olsun hemen inşallahKızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama sanırım yine bana sabretmek düşüyor. Yapacak pek bir şey yok..
Hoşgeldin yeni gelin nasıl gidiyooo :)Ayy ne çok yoruldum yine bugün. sizde bi sürü konuşmuşunuzben 6kişilik yemek takımı aldım. Burda da kullanıyorum banada yetiyo. Ama ilerde yetmezse ben 12kişilk bi takım alırım. Zaten çok çabuk kırdığım için tabak ve bardakları:)
ayy çok zor ya:) ütü çamaşır bulaşık gündemim benim :)Hoşgeldin yeni gelin nasıl gidiyooo :)
Hayırlı olsun canım:)Kızlaar dun resmini yukledigim cicilerin o kavanozlar haric hepsini aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?