2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım sen kesinlikle kendine göre haklısın ama okulu yeni bitiyo diyosun sanırım sonrada askere gider gelince işe girip önünü görmek ister yani sadece o değil bir çok erkek böyle düşünür ama bence söz nişan yapılabilir şu aşamada yani

Tikkabilla , Benim abim de bu yaz evlendi, nişanlımın kardeşi de bu yaz evlendi ..Hatta düğünlerinin arasında 1 hafta var..Geçtiğimiz eylül de oldu düğünler, 3 ay sonra da ben nişanlandım..Sende böyle bir teklif sun, bakalım ne diyecek?

Söz nişan bir olsa olmaz mı?
Öyle olsa da olur tabi ama onun meselesi nişan falan yapıp ailesine düğünün yanında bi de nişan masrafı yaptırmamak..

Dedim zaten, hep bunaldım, başım ağrıdıya varıyor bu konular.. Onun da istediğini biliyorum ama tek neden henüz mezun olup işe başlamaması, ailesine masraf yaptırmamak, ben böyle düşünüyorum.

Tamam o da haklı olabilir, ama aile arasında nişan için pek masraf olmuyor ki

Canım ben de hemen evlenelim demiyorum ona, sadece adı konsun artık istiyorum, söz-nişan da mı yapamayacağız yani..

Canım ben mesafe olarak çok uzağım, nasıl halledicez yarıyıl tatilinde falan olursa? Gel-git yapamam.
Tamam o da haklı olabilir, ama aile arasında nişan için pek masraf olmuyor ki
Olsa bile bizde kız tarafı yapıyor nişanı.. Sorun değil o yani..

Dedim zaten, hep bunaldım, başım ağrıdıya varıyor bu konular.. Onun da istediğini biliyorum ama tek neden henüz mezun olup işe başlamaması, ailesine masraf yaptırmamak, ben böyle düşünüyorum.
Onlar da çok önemli tabii ki maelse çalışmadan hiçbişey olmuyo.. Çok zor..
O açıdan haklı sen de farkındasın zaten. Ama nişan ona masraf olmayacak ona bunu da söyleyebilirsin. Ama bunu da kabul edemeyecekse sana sabretmek düşecek canım.
İkinizden biri bi konuda fedakarlık yapmak durumundasınız bu halde.

Dediğim gibi söz nişan yapılabilir bence de bu onun yapmak istediklerine engel değil

Dediğim gibi söz nişan yapılabilir bence de bu onun yapmak istediklerine engel değil

Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama sanırım yine bana sabretmek düşüyor. Yapacak pek bir şey yok..

Ayy ne çok yoruldum yine bugün. sizde bi sürü konuşmuşunuz ben 6kişilik yemek takımı aldım. Burda da kullanıyorum banada yetiyo. Ama ilerde yetmezse ben 12kişilk bi takım alırım. Zaten çok çabuk kırdığım için tabak ve bardakları:)

Hoşgeldin yeni gelin nasıl gidiyooo :)

Kızlaar dun resmini yukledigim cicilerin o kavanozlar haric hepsini aldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…