Hahahaha dellenmezsem dikkat ederim inşallah canım

Teşekkür ediyorum
Ayyy, çok hoşsun canım

İlk mesajı okuyunca ben de bi kalakaldım öyle zaten

Olmadı çekip koyayım madem diye

Henüz bakmadım canım, bakcam şimdi fotoya. Güle güle güzel günlerde giyersin inşallah :)
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun, ben daha bekar halimle düğün derdi filan yokken geçinemiyordum ki (1 tane de kredi ödüyorum), harcamalar başlayınca ne yapcam bilmiyorum. Rabbim verir bi kolaylık dert etmeyin ..
ShiverFly'cım, ben de bu konuda nişanlın gibi düşünüyorum ne yazıkki

Yani sen kardeşinin sorunu olduğunda hep yardıma koşarsan o seni hep kenarda garanti olarak görecektir. Bi dönem babam yaptı bana aynı durumu, her ay X lira para gönder deyip dururdu. Sonra bir gönderdim, iki gönderdim, üç gönderdim derken bi baktım bu benim zorunlu görevim gibi olmuş. (2 yıl boyunca). Hatta nasıl olsa bizim kız gönderir diye emekli maaşını da ona göre harcıyor, benden gelenle de faturaları, taksitleri, kartları filan ödüyormuş
Baktım olmuyor, gönderemem demek de istemiyorum, gittim kredi çektim araç aldım

Belki doğru bişi değildi onlardan para kaçırmak ama, aslında bu para kaçırmak değildi. Maaşları varken bana bel bağlamalarını istemiyordum ki o zaman kadar 2 yıl aralıksız para göndermiştim zaten.
Yani canım zor elbette ama düğün giderlerini gerekçe göstererek kardeşini mecbur bırakmanı tavsiye ediyorum çekinerek. Yoksa ne desen kar etmez, alışmış küçük kardeş olmaya