• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende hep küçük kardeş olmak istemişimdir çünkü ailen dahil herkes kıyamaz daha kıymetli olursun
Keşke küçük kardeş olsaydım. Başıma ağrılar girdi vallahi. Sorumluluktan bıktım çocuk bile istemez oldum :KK35:
Küçük kardeş olarak sesleniyorum bir faydası yoook :)
Ama ablama sorsan öyle değildir tabii :)

Bende hep küçük kardeş olmak istemişimdir çünkü ailen dahil herkes kıyamaz daha kıymetli olursun
Galiba öyle. Bu yüzden tek çocuğum mu olsa dedim şimdi, oysaki tek çocuğa karşıydım.
Malesefki seni çok iyi anlıyorum. Benim babamda böyle sorumsuz. oyüzden iki katı daha zor. ben bir ara evin bütün faturalarını ödüyorum kartımla mutfak alışverişi yapıyorum o derecedeydi. sonra baktım kardeşim keyifte ben onun borcunu öderken o kız arkadaşları ile tatilde. Babam desen serbest çalışıyor. para kazanamadım diyor ama fosur fosur sigara içiyor. öğreniyorumki millete borç veriyor. Sonra kafam bi esti. kursa yazıldım. ve taksit ödüyorum dedim. evin tek faturasını bile ödemedim. 2 ay ödediler sonra gene ödemediler. Şimdi nişanın masrafını kendim yaptım kredi çektim onu ödüyorum zannediyorlar oyüzden evin masrafını babam veriyor faturaları. kardeşmden hala tık yok tabikide. Anladımki bana güvendiklerinden böyle oluyor bende para olmadığını düşündükleri için ödüyorlar. Olduğunu bildikleri andada nasılsa o öder o yapar diyorlar kendi keyiflerine harcıyorlar. acı ama gerçek. ekstra birşey daha düğün tarihi alalım dediğimdede babam bana diyor paramı var bir sene daha bekleyin anca hazırlanırsınız. sanki bir sene daha beklesem boşa harcamaktan elimde para kalacak :) amann aile işte atılıp satılmıyor en güzeli evlenmek gözünün görmemesi.
Kaçış yolu arıyor olmak ne kötü değil mi ? Ben yediremiyorum kardeşimle böyle olmamızı :(
Küçük kardeş olarak sesleniyorum bir faydası yoook :)
Ama ablama sorsan öyle değildir tabii :)
Yaa benimkine sorsan da kesin ablam çok pinti der :) Ona çıkarıp verdiğim paraların ne zorluklarla ona gittiğini ya da hangi ödememi yapmayıp ona verdiğimi bilmez. O hep bende para var zannetsin dursun.

Kızlar annemi çağırdım, maaş günü yanında olsun en azından görsün yaşadığımız olayları. Anlamıyorlar çünkü anlatmakla. Hem belki kardeşime daha rahat söz geçirir.

Kızlar fikirlerinizi ihtiyacim var.kahvalti takimi için ekledigim resimlerden hangisini tercih eedersiniz. Yada başka öneriniz varmi?

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-24-16-32-11.webp
    Screenshot_2015-02-24-16-32-11.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2015-02-24-13-51-42.webp
    Screenshot_2015-02-24-13-51-42.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 68
Çok konuştum canım ya ne yazık ki bir işe yaramıyor. Katı davranmayı sevmiyorum ama mecbur öyle olucam galiba, yoksa hiçbir zaman ayakları üzerinde duramıycak. Bana geldi param kalmadı işe gidecek yol param yok diye, benim cebimde son 20tl ve bozukluklar vardı. 20yi verdim boyle kaldım ve maaşa daha 8 gün var.. Düşünmüyor çoğu şeyi.

çevredekilerde he bi düşüncesizlik oluyo canım.kolay değil düğün işleri.çok masraflı oluyo gerçekten.

Hahahaha dellenmezsem dikkat ederim inşallah canım :KK70:
Teşekkür ediyorum :KK37:

Ayyy, çok hoşsun canım :KK36: İlk mesajı okuyunca ben de bi kalakaldım öyle zaten :KK57: Olmadı çekip koyayım madem diye :KK70:Henüz bakmadım canım, bakcam şimdi fotoya. Güle güle güzel günlerde giyersin inşallah :)

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun, ben daha bekar halimle düğün derdi filan yokken geçinemiyordum ki (1 tane de kredi ödüyorum), harcamalar başlayınca ne yapcam bilmiyorum. Rabbim verir bi kolaylık dert etmeyin ..

ShiverFly'cım, ben de bu konuda nişanlın gibi düşünüyorum ne yazıkki :KK51:
Yani sen kardeşinin sorunu olduğunda hep yardıma koşarsan o seni hep kenarda garanti olarak görecektir. Bi dönem babam yaptı bana aynı durumu, her ay X lira para gönder deyip dururdu. Sonra bir gönderdim, iki gönderdim, üç gönderdim derken bi baktım bu benim zorunlu görevim gibi olmuş. (2 yıl boyunca). Hatta nasıl olsa bizim kız gönderir diye emekli maaşını da ona göre harcıyor, benden gelenle de faturaları, taksitleri, kartları filan ödüyormuş :KK57:

Baktım olmuyor, gönderemem demek de istemiyorum, gittim kredi çektim araç aldım :KK55:
Belki doğru bişi değildi onlardan para kaçırmak ama, aslında bu para kaçırmak değildi. Maaşları varken bana bel bağlamalarını istemiyordum ki o zaman kadar 2 yıl aralıksız para göndermiştim zaten.

Yani canım zor elbette ama düğün giderlerini gerekçe göstererek kardeşini mecbur bırakmanı tavsiye ediyorum çekinerek. Yoksa ne desen kar etmez, alışmış küçük kardeş olmaya :KK51:

bugün biraz dalgınım canım ondan idrak edemiyorum. :))) çok teşekkür ederim :)

Kızlar fikirlerinizi ihtiyacim var.kahvalti takimi için ekledigim resimlerden hangisini tercih eedersiniz. Yada başka öneriniz varmi?
Canım kare takımlar bulaşık makinesinde sıkıntılı oluyormuş diye duydum ben. Kırılıyormuş ve çok yer kaplıyormuş. Bir de her gün kullanılacak şeyler sonuçta, yuvarlak tercih et bence

İkincisi bence :)

Evet canım..Diğer karaca olandan artık her evde var ben görmekten bıktım..

haklısın sanırım. Bende diğerinin rengini beğendim ama üstünde kız kulesi deseni olması düşündürüyordu beni sıkılırım öyle şeylerden ben. değişik olmaısnı istediğimden bu emsanı bulmuştum. bunuda arkadaşım hediye alacak sağolsun. haber bekliyor benden

Canım kare takımlar bulaşık makinesinde sıkıntılı oluyormuş diye duydum ben. Kırılıyormuş ve çok yer kaplıyormuş. Bir de her gün kullanılacak şeyler sonuçta, yuvarlak tercih et bence
canım bu takımı misafir için alacam. günlüğe bunu kullanmıcam. dediğin şeyleri bende duydum ama yuvarlaklarda çok hoş gözükmüyor gözüme bilmiyorum.

çevredekilerde he bi düşüncesizlik oluyo canım.kolay değil düğün işleri.çok masraflı oluyo gerçekten.
Allahtan nişanlım hesabını bilen biri. Gerçekten o konuda güven veriyor bana, sonunda bir şekilde desteğim yanımda olan biri var diyorum. Evlendikten sonra bu konuda daha huzurlu olacağımı hissediyorum. Sorumlu insanlarla sorumluluk almak çok daha kolay. Biz böyle planlı olalım varsın borcumuz olsun. En azından nereye gittiğini biliriz emeklerimizin

Back
X