Ben kurye sandımm. Olsun şikayet et yani direk. Kullanıyorlar insanları. Doğru diyorsun navigasyon diye bir şey var artık akıllı telefonu olmayan mı var.bayan canım.sakin bi yapım var anlayışlı olurum ama sinirlenince iyi sinirlenirim.saçını başını yolasım geldi o derece sinirlendim.gerizekalı demekle az bile yaptım ama hakaret etti bana diyomuş bi se utanmadan.acemi olduğunu da düşünmüyorum işine öyle geliyo.belediyenin önüne gidiyolar herkesi arayıp çağırıyolar bilmiyoruz diye.google haritayı açıp baksa yine bulur.şimdi getirmeyip süründürcek beni.
Benim bile karıştıbunlarda güzelmiş kafamı karıştırdınız iyice
bende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorumBende aldıktan sonra gördümzaten aldığım yerde böyle bi takım yoktu hangisini seçicem diye üç saat düşündüm ben bu paket olanlardan almıştım da içinde tencere kahvaltı takımı yemek takımı falan olan set o yüzden çok seçenek yoktu ayy
Bende emsan diyorum canım :) Ama @serp07 e de katılıyorum. Ben de kendim aldıktan sonra görmüştüm karacanın o takımını ve çok beğenmiştiim. Ona da bi bak derim eğer fiyat olarak farklı değilse çok
Ne terbiyesizler ya! E her seferinde milleti çağırarak nasıl öğrencek bölgeyi acaba
Ayrıca o kısım bizi ilgilendirmiyo. Biz de çalışıyoruz zor gelen bişey olunca gel kendin yap demiyoruz karşı tarafa. Ne ala memleket valla kolayını bulmuş.
İyi yapmışsın kızmakla hak etmiş. Şikayet de et valla
Ben kurye sandımm. Olsun şikayet et yani direk. Kullanıyorlar insanları. Doğru diyorsun navigasyon diye bir şey var artık akıllı telefonu olmayan mı var.
Benim bile karıştıBen bakmıyordum daha bunlara bir de
Pişkin insanın hali başka oluyor canımcanım telwfonu olmasa bile işi bu.bilmiyoda da öğrenmek zorunda bu bölgeyi.oturduğu yerden olmuyo tabi.sorarak da öğrenebilir küçük bi yer zor değil bulmak.
Bence iyi yaptın baksanaaa bi sürü şey var ayyy nasıl alasım geldi yabende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum
kartları düşün ödeme gününü düşünBence iyi yaptın baksanaaa bi sürü şey var ayyy nasıl alasım geldi ya
canım şubeyi değil müşteri hizmetlerini ara. benim kargo iki gün üst üste zzmaan yetmedi diye yazılar aradım şubeyi aradım aradım açmadılar müşteri hizmetlerini aradım bir saat geçmedi kapıdaydı. getiren adam dedi çok yoğunduk falan. dedim şubeden açsınlar madem cvp versinler bişi söylesinler. haklısınız ama gene fırçayı yiyen ben oldum dedi. müşteri hizmetlerini aradığım için ulaşılmış. adama fırça atılmış. Şube yansıtmıyor malese bazı şeyleri müşteri hizmetlerini ara canım.
Öğrensin o zaman mahalleyi! Böyle ayağuna çağıra çağıra hep acemi kalcak haberi yok!
Direk merkezini ara sen şikayet et kesin çözüm merkezden oluyor.
Bazıları gerçekten çileden çıkarıyo insanları yaa bidaha aynı firmayla çalışmassın sende canım.. ama paşa paşa getirmek zorunda
Yokk alamam zaten söz verdim kendime bu ay bişey almadımkartları düşün ödeme gününü düşünalasım geldi diye alma he ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması
senin takım hangisi canım göndersene bakim :)Yokk alamam zaten söz verdim kendime bu ay bişey almadımalmamak için kendi takımımın resmini buldum olsun tamam dedim ay
ende aldıktan sonra gördümzaten aldığım yerde böyle bi takım yoktu hangisini seçicem diye üç saat düşündüm ben bu paket olanlardan almıştım da içinde tencere kahvaltı takımı yemek takımı falan olan set o yüzden çok seçenek yoktu ayy
Ben de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibibende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum
Haha kanayan yaram o benim "ödeme günü"kartları düşün ödeme gününü düşünalasım geldi diye alma he ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması
Bunları görünce değişesim geldi benimde ayBen de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum
ay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhiBen de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum
Haha kanayan yaram o benim "ödeme günü"
Bu ay kart ekstresi bana nasıl kahkaha atacak onu düşünüyorum.
Az öncede yemeğe diye çıkıp mağaza gezdim H&M de bir güzel pijamalar gecelikler çamaşırlar varkiiii!
Hayır almicaksın dedim ve çıktım. Ama ruhum hala mağazadaa
Direk resim atayım cekmiştim bir sene olmuş valla alalısenin takım hangisi canım göndersene bakim :)
tatlım sen hiç değiştirmeyi düşünmeDirek resim atayım cekmiştim bir sene olmuş valla alalı
Bunları görünce değişesim geldi benimde ay
Haha biz de az sorunlu değiliz haniii :d ÇAktırmayıııınay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhi
Yaa ben de şuan bakmakla yetiniyorum zaten. İçimdeki canavar bakmadan geçemiyo. Ama ne tatlılardı yaa neden alamadım kiiiiben daha onlara başlayamadım bile
Hadi yaa sana gösterdiğim daha cıvıl cıvıldı ya bu sönük geliyo gözüme schafer değil biriz diye bi markaydı bu canım :)tatlım sen hiç değiştirmeyi düşünmeben çok beğendim bunu çünkü diğerlerinden vazgeçip bu diyebilirim yani schaferın hangi modeli bu
Bu çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11Haha biz de az sorunlu değiliz haniii :d ÇAktırmayıııın
Yaa ben de şuan bakmakla yetiniyorum zaten. İçimdeki canavar bakmadan geçemiyo. Ama ne tatlılardı yaa neden alamadım kiiii
Şu ayı atlatayım da bidahakina Allah kerim yine coştururuz
Oyy al benden de o kadarr!u çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?