2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben kurye sandımm. Olsun şikayet et yani direk. Kullanıyorlar insanları. Doğru diyorsun navigasyon diye bir şey var artık akıllı telefonu olmayan mı var.
bunlarda güzelmiş kafamı karıştırdınız iyice
Benim bile karıştı Ben bakmıyordum daha bunlara bir de

bende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum

bende aynen öyle dedim.beni hiç ilgilendirmiyo.iki kişiler zaten yanına bilen birini versinler öğrensin o zaman.şikayet de edicem akşam.getirmek zorundasın para veriyorum ben diyorum bana şubeye geliyo ben buraya kadar getiriyorum diyo.babasını hayrına yapıyo sanki.çok sinirlendim.

canım telwfonu olmasa bile işi bu.bilmiyoda da öğrenmek zorunda bu bölgeyi.oturduğu yerden olmuyo tabi.sorarak da öğrenebilir küçük bi yer zor değil bulmak.

Öğrensin o zaman mahalleyi! Böyle ayağuna çağıra çağıra hep acemi kalcak haberi yok!
Direk merkezini ara sen şikayet et kesin çözüm merkezden oluyor.

Bazıları gerçekten çileden çıkarıyo insanları yaa bidaha aynı firmayla çalışmassın sende canım.. ama paşa paşa getirmek zorunda

bilmediğin bulamıycağından falan değil.işine gelmediğinden zaten.genel merkezi arıycam bende.şubedekiler bişey yapmıycak gibi çünkü.inada bindirdi ben getirceksin diyince.

kartları düşün ödeme gününü düşün alasım geldi diye alma he ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması
Yokk alamam zaten söz verdim kendime bu ay bişey almadım almamak için kendi takımımın resmini buldum olsun tamam dedim ay

bende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum
Ben de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum

kartları düşün ödeme gününü düşün alasım geldi diye alma he ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması
Haha kanayan yaram o benim "ödeme günü"
Bu ay kart ekstresi bana nasıl kahkaha atacak onu düşünüyorum.
Az öncede yemeğe diye çıkıp mağaza gezdim H&M de bir güzel pijamalar gecelikler çamaşırlar varkiiii!
Hayır almicaksın dedim ve çıktım. Ama ruhum hala mağazadaa

Bunları görünce değişesim geldi benimde ay

ay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhi

ben daha onlara başlayamadım bile

Bunları görünce değişesim geldi benimde ay
ay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhi
Haha biz de az sorunlu değiliz haniii :d ÇAktırmayıııın
ben daha onlara başlayamadım bile
Yaa ben de şuan bakmakla yetiniyorum zaten. İçimdeki canavar bakmadan geçemiyo. Ama ne tatlılardı yaa neden alamadım kiiii
Şu ayı atlatayım da bidahakina Allah kerim yine coştururuz

tatlım sen hiç değiştirmeyi düşünme ben çok beğendim bunu çünkü diğerlerinden vazgeçip bu diyebilirim yani schaferın hangi modeli bu
Hadi yaa sana gösterdiğim daha cıvıl cıvıldı ya bu sönük geliyo gözüme schafer değil biriz diye bi markaydı bu canım :)

Bu çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11

u çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11
Oyy al benden de o kadarr!
Yazık bizee. Balayından önce kendim için yapacağım alışverişi düşünerek dayanıyorum
Ama bu gaz beni 6 ay idare edermi bilemediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…