• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bayan canım.sakin bi yapım var anlayışlı olurum ama sinirlenince iyi sinirlenirim.saçını başını yolasım geldi o derece sinirlendim.gerizekalı demekle az bile yaptım ama hakaret etti bana diyomuş bi se utanmadan.acemi olduğunu da düşünmüyorum işine öyle geliyo.belediyenin önüne gidiyolar herkesi arayıp çağırıyolar bilmiyoruz diye.google haritayı açıp baksa yine bulur.şimdi getirmeyip süründürcek beni.
Ben kurye sandımm. Olsun şikayet et yani direk. Kullanıyorlar insanları. Doğru diyorsun navigasyon diye bir şey var artık akıllı telefonu olmayan mı var.
bunlarda güzelmiş kafamı karıştırdınız iyice :KK70:
Benim bile karıştı :KK53: Ben bakmıyordum daha bunlara bir de

Bende aldıktan sonra gördüm :KK43: zaten aldığım yerde böyle bi takım yoktu hangisini seçicem diye üç saat düşündüm ben bu paket olanlardan almıştım da içinde tencere kahvaltı takımı yemek takımı falan olan set o yüzden çok seçenek yoktu ayy :KK43:
bende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum :D

Bende emsan diyorum canım :) Ama @serp07 e de katılıyorum. Ben de kendim aldıktan sonra görmüştüm karacanın o takımını ve çok beğenmiştiim. Ona da bi bak derim eğer fiyat olarak farklı değilse çok

Ne terbiyesizler ya! E her seferinde milleti çağırarak nasıl öğrencek bölgeyi acaba
Ayrıca o kısım bizi ilgilendirmiyo. Biz de çalışıyoruz zor gelen bişey olunca gel kendin yap demiyoruz karşı tarafa. Ne ala memleket valla kolayını bulmuş.
İyi yapmışsın kızmakla hak etmiş. Şikayet de et valla

bende aynen öyle dedim.beni hiç ilgilendirmiyo.iki kişiler zaten yanına bilen birini versinler öğrensin o zaman.şikayet de edicem akşam.getirmek zorundasın para veriyorum ben diyorum bana şubeye geliyo ben buraya kadar getiriyorum diyo.babasını hayrına yapıyo sanki.çok sinirlendim.

Ben kurye sandımm. Olsun şikayet et yani direk. Kullanıyorlar insanları. Doğru diyorsun navigasyon diye bir şey var artık akıllı telefonu olmayan mı var.

Benim bile karıştı :KK53: Ben bakmıyordum daha bunlara bir de

canım telwfonu olmasa bile işi bu.bilmiyoda da öğrenmek zorunda bu bölgeyi.oturduğu yerden olmuyo tabi.sorarak da öğrenebilir küçük bi yer zor değil bulmak.

canım şubeyi değil müşteri hizmetlerini ara. benim kargo iki gün üst üste zzmaan yetmedi diye yazılar aradım şubeyi aradım aradım açmadılar müşteri hizmetlerini aradım bir saat geçmedi kapıdaydı. getiren adam dedi çok yoğunduk falan. dedim şubeden açsınlar madem cvp versinler bişi söylesinler. haklısınız ama gene fırçayı yiyen ben oldum dedi. müşteri hizmetlerini aradığım için ulaşılmış. adama fırça atılmış. Şube yansıtmıyor malese bazı şeyleri müşteri hizmetlerini ara canım.

Öğrensin o zaman mahalleyi! Böyle ayağuna çağıra çağıra hep acemi kalcak haberi yok!
Direk merkezini ara sen şikayet et kesin çözüm merkezden oluyor.

Bazıları gerçekten çileden çıkarıyo insanları yaa bidaha aynı firmayla çalışmassın sende canım.. ama paşa paşa getirmek zorunda

bilmediğin bulamıycağından falan değil.işine gelmediğinden zaten.genel merkezi arıycam bende.şubedekiler bişey yapmıycak gibi çünkü.inada bindirdi ben getirceksin diyince.

kartları düşün ödeme gününü düşün :KK70: alasım geldi diye alma he :KK70: ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması :KK70:
Yokk alamam zaten söz verdim kendime bu ay bişey almadım :D almamak için kendi takımımın resmini buldum olsun tamam dedim ay :D

ende aldıktan sonra gördüm :KK43: zaten aldığım yerde böyle bi takım yoktu hangisini seçicem diye üç saat düşündüm ben bu paket olanlardan almıştım da içinde tencere kahvaltı takımı yemek takımı falan olan set o yüzden çok seçenek yoktu ayy :KK43:
bende öyle seçenek sıkıntısı olmasın die set almadım herşeyi ayrı ayrı aldım. iyi mi yaptım bilmiyorum :KK70:
Ben de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi :D
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum :D

kartları düşün ödeme gününü düşün :KK70: alasım geldi diye alma he :KK70: ben bu ay baya bişi aldım ama şansım bazılarını arkadaşlarımın alması :KK70:
Haha kanayan yaram o benim "ödeme günü" :D
Bu ay kart ekstresi bana nasıl kahkaha atacak onu düşünüyorum.
Az öncede yemeğe diye çıkıp mağaza gezdim H&M de bir güzel pijamalar gecelikler çamaşırlar varkiiii!
Hayır almicaksın dedim ve çıktım. Ama ruhum hala mağazadaa :D

Ben de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi :KK70:
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum :KK70:
Bunları görünce değişesim geldi benimde ay :D

Ben de ayrı ayrı aldım aklımda kalmasın kendim seçeyim diye D: Baya zor oldu seçmek ama oldu gibi :KK70:
Hala aldığım şeyleri bazen değiştiresim geliyo. Değişim lafını duyan sevgili nişanlıcığımda deliryo. Ben hep böyleyim çünkü bi iğne alsam acaba bilmem nerdeki daha mı güzeldi değiştiriym mi diyorum :KK70:
ay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhi :D
Haha kanayan yaram o benim "ödeme günü" :KK70:
Bu ay kart ekstresi bana nasıl kahkaha atacak onu düşünüyorum.
Az öncede yemeğe diye çıkıp mağaza gezdim H&M de bir güzel pijamalar gecelikler çamaşırlar varkiiii!
Hayır almicaksın dedim ve çıktım. Ama ruhum hala mağazadaa :KK70:

ben daha onlara başlayamadım bile :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
Bunları görünce değişesim geldi benimde ay :KK70:
ay bende öyleyim ya gezmediğim yer kalmıo sonra aralarından seçiyorum. ama genede acaba daha güzeli çıkarmı diyorum hiihhi :KK70:
Haha biz de az sorunlu değiliz haniii :d ÇAktırmayıııın :D
ben daha onlara başlayamadım bile :KK70:
Yaa ben de şuan bakmakla yetiniyorum zaten. İçimdeki canavar bakmadan geçemiyo. Ama ne tatlılardı yaa neden alamadım kiiii :(
Şu ayı atlatayım da bidahakina Allah kerim yine coştururuz :D

tatlım sen hiç değiştirmeyi düşünme :KK70: ben çok beğendim bunu çünkü diğerlerinden vazgeçip bu diyebilirim yani :KK70: schaferın hangi modeli bu
Hadi yaa sana gösterdiğim daha cıvıl cıvıldı ya bu sönük geliyo gözüme schafer değil biriz diye bi markaydı bu canım :)

Haha biz de az sorunlu değiliz haniii :d ÇAktırmayıııın :KK70:

Yaa ben de şuan bakmakla yetiniyorum zaten. İçimdeki canavar bakmadan geçemiyo. Ama ne tatlılardı yaa neden alamadım kiiii :KK43:
Şu ayı atlatayım da bidahakina Allah kerim yine coştururuz :KK70:
Bu çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11 :D

u çeyizleri almaktan kendime hiç bişey alamadım bu yıl yaa ekstre bi geliyo hep züccaciye yada n11 :KK70:
Oyy al benden de o kadarr! :KK70:
Yazık bizee. Balayından önce kendim için yapacağım alışverişi düşünerek dayanıyorum :KK70:
Ama bu gaz beni 6 ay idare edermi bilemediim :KK70:

Back
X