kesinlikleİşte bu derim
Yatak odamı modern sayılabielcek bişey aldım diye huzursum zaten ama klasiklere bakınca annem ne rüküşsün diyo
Napim o da öyle olsun dedim..
Mobilya seçmek de ayrı zor yaa
Canım bu mobilya evgörde de var birde oraya bak fiyatlarını karşılaştır bakalım hangisi daha uygun ama ünitesi sade çok güzel lake galiba mobilya temizliği de kolay olur
şimdilerde ceviz ürünü moda eskiye dönüyorlar:)
nişanlım zaten bunu beğenmezgözü çok yoruyor rengii. Modelide birebir aynı değil
Dedemi kaybettim canım.Neyin var canım sorun yok INŞALLAH
Mobilyada çalışmanın faydaları canımben malzemelerinden hiç anlamam canım böyle bilgilendirmene sevindim.
Güzelmiş gerçekten yanlız bu koltuklar için büyük salon lazım gerçekten o zaman güzel oluyolar :)bende bunu beğendim gösterdiğin mobilyacıdan :)
Aldınmı yatak odasını canım bakalım hemenn bi görelimm :)İşte bu derim
Yatak odamı modern sayılabielcek bişey aldım diye huzursum zaten ama klasiklere bakınca annem ne rüküşsün diyo
Napim o da öyle olsun dedim..
Mobilya seçmek de ayrı zor yaa
Aldım aldım kuzum. Koltuk takımını bile aldımAldınmı yatak odasını canım bakalım hemenn bi görelimm :)
Heyy maşallah :) mobilya adına tek birşeyim yok daha benim ayAldım aldım kuzum. Koltuk takımını bile aldım
Ödeniyo şuan gerçi henüz benim sayılmaz
Dur bi akrıştırym bulursam gönderiym hemen.
Yatak odasından çok emin olamamıştım zaten görmüş olursunuz
Yemek odasında yonga levha kullanılmış bak dayanıklı olmaz suntalamın adını değiştirip yonga levha yazıyolar dikkatt
O konuda hızlıyım demek . Yemek masası ve sandalyeler de tamam hattaHeyy maşallah :) mobilya adına tek birşeyim yok daha benim ay
başın sağolsun canım Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşaAllahDedemi kaybettim canım.
:)) İstanbulda olsam gelirdim kiSen benimle mobilya almaya gelseneeeeeeeeeee
:)) İstanbulda olsam gelirdim kiAma yine de alınca malzemeleri sorarsın konusuruz mesela koltuklara gürgen ağacı yazmışlar gürgen yada kayın koltukta olacak şeyler zaten :)
canım ozman bu gösteridğimiz koltuklara iyi diyorsun dimi:)) İstanbulda olsam gelirdim kiAma yine de alınca malzemeleri sorarsın konusuruz mesela koltuklara gürgen ağacı yazmışlar gürgen yada kayın koltukta olacak şeyler zaten :)
Olur canımm :)Bu hafta sonu bakıcaz yine mobilyalara , seni soru yağmuruna tutabilirim o zaman :)
Evet gürgen iskelet iyidir genelde kullanılan o durcanım ozman bu gösteridğimiz koltuklara iyi diyorsun dimi
Hepsinde bakmanız gereken şeyler gövde dir , gövdesi mdf olmalı en sağlamı o dur, kapak olar mdf üzeri lake cila veya akrilik yada highgloss kapaklar var.. mdf üzeri lake cila en iyi yöntem tabi ama diğerleride kötü değildir kullanılabilir sadece yıllar sonra solma yapabilir bunlar.Kumaşlar dediğin gibi tay tüyü kolay silinir :)@serp07 Canımşöyle yapalım mobilyalarda olması gereken şeyler nelerdier?
Yemek odası ,yatak odası koltuklar hangi şeyler olmalıdır şağlam olması için ?
onca para veriyoruz bari sağlam olsun
brde koltuklarda kumaşın tay tüyü olması gerekiyor diyorlar silinmesi kolaymış leke yapmazmış doğru mudur.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?