- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Normalde baya pahalıydı onlarda n11 de indirim çekim varken almıştım canım 100 liraya yakın para verdim ama yinede@serp07 canıım sen ne kadara almıştın bıçak setini . Şimdi bakınıyorum da standı aynı olan başka bir model buldum kıyaslama yapayım
Bıçak setleri bile pahalı olacak iş değil yaNormalde baya pahalıydı onlarda n11 de indirim çekim varken almıştım canım 100 liraya yakın para verdim ama yinede
çok şükür bende iyiyimmm kahvaltı yapıcam şimdi ofisteŞükür iyidir canım sen nasılsın
iyim canım çok oldu geleli agstosta gelmişti ama nişanlı değildik ozmn ocak 31 de nişanlandık.canım nasılsınnnnişanlın geldi mi askerden
hee evet gelmesine az kalmıştı hatırlıyorum , düğün ne zamaniyim canım çok oldu geleli agstosta gelmişti ama nişanlı değildik ozmn ocak 31 de nişanlandık.
Yanlız ben tanıyamadım kuzum seni
Bi tane aldım işte yeter oBıçak setleri bile pahalı olacak iş değil yaBenim baktığım 170 liraydı çok geldi valla. Bıçağa verilirmi o kadar para
heh şimdi hatırladım :)) canımmm düğün belli değil tayin işlerimden dolayı ama en geç ekim gibi olur daha erken de olabilrhee evet gelmesine az kalmıştı hatırlıyorum , düğün ne zaman
ben 8 mart çekiliş topiğinden o zamanlar nickim eylul05 ti
çekilişten bu yana 1 yıl olacak neredeyse vay beheh şimdi hatırladım :)) canımmm düğün belli değil tayin işlerimden dolayı ama en geç ekim gibi olur daha erken de olabilr
Kendine topik aç canım.Şartları satıcı koyuyor genelde..Havale ile ücreti alırsın önce sonrada kargoyu karşıdan ödemeli gönderirisin sorun olmaz.
Bi tane aldım işte yeter oayy öbür ucuz olanlarda paslanıyo falan diye aldım bunu üçe böldürdüm bide
evet zaman geçti gittiii hey gidiiii :)çekilişten bu yana 1 yıl olacak neredeyse vay be
anladım canım hayırlısı olsun
canım hiç kullanışlı bişeye benzemiyor :sAy bunu mu alsam aksesuar gibi durur tezgahüstünde
sorma zaman çabuk geçiyorevet zaman geçti gittiii hey gidiiii :)
Al al bi set olsun
İyi yapmışsın valla. Ben de set almasam ne olur ki diye düşünüyorum ama almak lazım heraldeee.
Bence de kuzum, ilginç geldi sadece tipianım hiç kullanışlı bişeye benzemiyor :s
Kız bi sürü şey var bunu nasıl buldunAy bunu mu alsam aksesuar gibi durur tezgahüstünde
Haha e peki madem. Aybaşından sonraa beklesin beni setlerrAl al bi set olsun
HahaHA şaka yaa üstüme gelmeyinKız bi sürü şey var bunu nasıl buldunbak azıcık daha istersen
Aaaa bak bu çok güzel :) makası da var hemmHahaHA şaka yaa üstüme gelmeyin
Senin adlığını çok beğendim sadece pembe olmasın dedim çaycıyı falan kırmızı almak istiyorum o yüzden uygun fiyata bulrusam şu olabilir dedim. Bu ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?