2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Üstümdeki baskı sebebiyle diyip kurtuldum. Nişanlım hemen ertesi gün demeye başlayınca benden de aynı performansı bekledi herhall :KK70:

Ah aileler ah :KK70: Ne gerekse artık. Ay o zaman sana elbise önericem. Benim arkadaş da söz yapacak bi kaç aya onun için bakmıştık. Ben çok beğenmiştim. Konsepte çok uygun yanii. Dur bulayımda göndereyim :)
gönder lütfen bakayım elbisede bulmak zor bi yerini beğensen b yerinde sorun sonuçta konsept tehlikeli hem güzel hem usturuplu olmalıyız:)

Ben de hatırladıkça gülüyorum valla ne gündü ya :KK70:

Valla zorr. HAyır şimdi diyorum da kendi annemin babamın yanında diyemem ki. Gelin olmak benim fıtratımda mı yok yoksaa? :KK70:
Evet sanki annem babam da garip bakarlarmış gibii, utanıyorum. Nişanda diyip kurtulucaktım yaa hoff koca kafam

Ben de hatırladıkça gülüyorum valla ne gündü ya :KK70:

Valla zorr. HAyır şimdi diyorum da kendi annemin babamın yanında diyemem ki. Gelin olmak benim fıtratımda mı yok yoksaa? :KK70:
canım bende onu düşünüyorum ya. anneme babama onlardan bahsederken bile ... anne dşyemiyorum. işte nişanlımın adını söyleyerek ... annesi aradı falan diyorum :(

güle güle kullan canım :)

ay bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekilde :KK70: ama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar :KK70: nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı :KK70: çocuk çoktan hazırmış :KK70:

Ayyy yaa senin nişanlın razıymış gerçekten :) Ben demedim, nişanlımda demedi..Diyemem de sanırım :)

Benim kardeşim evli nişandan sonra babaın arkdaşları sormuştu nasıl bir duygu o da demişti ki hiç tanımadığın bir adam geliyor sana baba diyor anlayamadım demişti:)

anım bende onu düşünüyorum ya. anneme babama onlardan bahsederken bile ... anne dşyemiyorum. işte nişanlımın adını söyleyerek ... annesi aradı falan diyorum :KK43:
Heh aynen iştee! X'in annesi de böyle dedi falan diye bahsediyorum hep. Diyemem ki çok zooor
Evet sanki annem babam da garip bakarlarmış gibii, utanıyorum. Nişanda diyip kurtulucaktım yaa hoff koca kafam
Ben de utanıyorum işte. Annem " aha şuna bak elin hatunanuna anne diyo" diyecek diye düşnüüyorum :D
Söyleyip kurtul bi kere söyleyince devamı geliyo. Önce telefonda de daha kolay oluyo valla. Ben ıkındım ıkındım canlı söyleyemedim ilk :D

önder lütfen bakayım elbisede bulmak zor bi yerini beğensen b yerinde sorun sonuçta konsept tehlikeli hem güzel hem usturuplu olmalıyız:)
Canım elbise aha da bu. Ben mi çok beğendim bilmiyorum ama o gün için en uygunu bu gibi geliyo bana. Önden dekolte yok. Boy kıvamında. Duruş çok güzel. Arkadan da bi dekolte var o da ayrı hava katmış.

Eklentiler

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
Canım elbise aha da bu. Ben mi çok beğendim bilmiyorum ama o gün için en uygunu bu gibi geliyo bana. Önden dekolte yok. Boy kıvamında. Duruş çok güzel. Arkadan da bi dekolte var o da ayrı hava katmış.
evet güzelmiş ama dantele alarjisi var beyfendinin sevmez gibi

Haha yaa nişan Aralıktaydı o günden beri demiyorum işte var sen düşün :KK70:

Oyy valla darısı başına, ben de nasıl zorlandım bilemezsin. Ama nişanlımın kaç göz hareketleri ve ısrarları sonucu bu noktaya gelebildim. Üstümden yük kalktı bee :KK70:
ahh ahh ekimden beri diyemiyorum ben:KK48:

kızlar bu arada ben sigortacıyım düğün sigortası diye bişey var içiniz rahat olsun isterseniz araştırın ben yapcam kendime:)

Haha Allah kurtarsın sizi de o zaman kızlarrr :KK70: Deyin kurtulun. Nişanlı baskısı da çekilmiyor yahu. Tuttuturolar anama ana de diyeee :)

Aaa dantel alerjisi mi o ne be :KK70:
Ben baştan evde söz yapmak istiyorum bunu giymek içün :KK70:
evet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)

Heh aynen iştee! X'in annesi de böyle dedi falan diye bahsediyorum hep. Diyemem ki çok zooor

Ben de utanıyorum işte. Annem " aha şuna bak elin hatunanuna anne diyo" diyecek diye düşnüüyorum :KK70:
Söyleyip kurtul bi kere söyleyince devamı geliyo. Önce telefonda de daha kolay oluyo valla. Ben ıkındım ıkındım canlı söyleyemedim ilk :KK70:
Yok yaa diyemem ben daha. Evlenince derim işte
kızlar bu arada ben sigortacıyım düğün sigortası diye bişey var içiniz rahat olsun isterseniz araştırın ben yapcam kendime:)
O nasıl oluyormuş ki

Haha Allah kurtarsın sizi de o zaman kızlarrr :KK70: Deyin kurtulun. Nişanlı baskısı da çekilmiyor yahu. Tuttuturolar anama ana de diyeee :)

Aaa dantel alerjisi mi o ne be :KK70:
Ben baştan evde söz yapmak istiyorum bunu giymek içün :KK70:
Allahtan benimki baskı yapmıyor. çünkü o da diyemedi halaa:KK48:

Back
X