Kıskançlığından diyordur onuevet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskançlığından diyordur onuevet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)
düğünden bir hafta önce gelinlikten damatlığa alyanslarınıza herseyi teminat altına alıyor düğün sırasında düğün salonundan pastanızı misafirlerinizi herseyi sigortalıyor kaza durumunda ya da allah korusun düğünden önce gelinliğine birsey olsun karsılıyorO neymiş canım, neye yarıyor :)
O zaman sorun yok işte takıl böyle en rahatıııAllahtan benimki baskı yapmıyor. çünkü o da diyemedi halaa![]()
aynen ondanda nişanda biz bize olalım istiyorum öyle olursa giyerimKıskançlığından diyordur onuBenimki de sevmezdi, nişanda beni görünce dibi düştü
![]()
Bunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyoevet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)
aha bendede aynısı var o deriye takık olmayacakmıs ne varsaBunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyo
Onunda deri takıntısı var resmen taktı o 5 cm kalınlığındaki deriye![]()
aha bendede aynısı var o deriye takık olmayacakmıs ne varsa
Çok komikler yaaBunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyo
Onunda deri takıntısı var resmen taktı o 5 cm kalınlığındaki deriye![]()
Aaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acabaÇok komikler yaaBenimkini de elbiseye topukluya zor alıştırdım. Gerçi hala topukluya laf ediyor. Yahu ne giyeyim işe gelirken parmak arası terlik mi? Öyle platformlu falan da giymiyorum ama ona göre 10 metre topukluymuş. Huff kızıyorum şu giyimime karışmasına ama napalım mecbur katlanıyoruz
şikayet et şubeyi de ara de ki ben bütün gün burdaydım derhal getiriinKızlar yaa sinirleniyoruum!
Bu kargocular çektiğimiz ne acaba bizim.
Dün kargo gelecekti şubeyi aradım gün içinde teslim edielcek dağıtımda dediler.
Bütün gün yemeğe bile çıkmadan ofiste bekledim.
Şimdi mesaj geldi . Adreste bulunmadığımdan ulaşamamışlar da ben şubeden alacakmışım. Deli olucam valla!
Benimki fazla bozuk atıyor ya. Kopma noktasına geliyor yani. Gören de ölçüsünü bilmeyen biri sanır beni. Öyle dekoltelerim minilerim yoktur ama yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar ne yazık kiAaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acaba
Ben de zor alıştırdım senin gibi. Önceden olsa herşeye tamam desem şuan asla giyemezdim. Neyse biraz o biraz ben orta yolu bulur gibiyiz. Arada takışıyoruz o da tuzu biberi olsun![]()
aynen topuklu ayakkabı giydirmiyor öğretmenlik yapıyorum aynı zmanda eğitimlere gidiyorum yok bas bas bagrıyor sigortacılık desen aynı meslek bunu gerektiyor bana der ki işi bırak o zmaan evde giy:)Aaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acaba
Ben de zor alıştırdım senin gibi. Önceden olsa herşeye tamam desem şuan asla giyemezdim. Neyse biraz o biraz ben orta yolu bulur gibiyiz. Arada takışıyoruz o da tuzu biberi olsun![]()
Zamanında biz de öyleydik. Her çıkışımız kavga. Hep de giyim mevzusu. Ve bende öyle giyinmem ama yine de bana normal gelip ona ters gelen çok şey vardo. Ama işte zamanla törpülendi. O biraz alıştı ben biraz daha dikkat ettim onun istediklerine. Şimdi nadirdir bu konudan tartıştığımız çok şükür.Benimki fazla bozuk atıyor ya. Kopma noktasına geliyor yani. Gören de ölçüsünü bilmeyen biri sanır beni. Öyle dekoltelerim minilerim yoktur ama yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar ne yazık ki
Hemen aradım şubeyi kızdım. Ben bütün gün kargo gelicekti diye ofisten bile çıkmıyorum siz nası bulamadınız beni diye.şikayet et şubeyi de ara de ki ben bütün gün burdaydım derhal getiriin
benim ömrümü törpüledi o kargo firmalara yılbaşında çikolta yolladık ya firmaya yollamısız işte sen yönetici yok diye geri gönder cinnettZamanında biz de öyleydik. Her çıkışımız kavga. Hep de giyim mevzusu. Ve bende öyle giyinmem ama yine de bana normal gelip ona ters gelen çok şey vardo. Ama işte zamanla törpülendi. O biraz alıştı ben biraz daha dikkat ettim onun istediklerine. Şimdi nadirdir bu konudan tartıştığımız çok şükür.
Hemen aradım şubeyi kızdım. Ben bütün gün kargo gelicekti diye ofisten bile çıkmıyorum siz nası bulamadınız beni diye.
Bekletti döndü tamam gün içinde kargolarınız gelicek çıkarıyoruz dedi.
2 tane gelecek hem de gelemzse çekecekleri var
Çok ciddieytsizler ve sallıyolar işlerini sonuç da buu haliylebenim ömrümü törpüledi o kargo firmalara yılbaşında çikolta yolladık ya firmaya yollamısız işte sen yönetici yok diye geri gönder cinnett![]()
Aaa bakmak istiyoruuuumkızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
bakmak isteyenler baksın sonra sileyim
![]()
Zamanla biraz daha aşıyoruz evet. Bir de şu var biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydımZamanında biz de öyleydik. Her çıkışımız kavga. Hep de giyim mevzusu. Ve bende öyle giyinmem ama yine de bana normal gelip ona ters gelen çok şey vardo. Ama işte zamanla törpülendi. O biraz alıştı ben biraz daha dikkat ettim onun istediklerine. Şimdi nadirdir bu konudan tartıştığımız çok şükür.
Hemen aradım şubeyi kızdım. Ben bütün gün kargo gelicekti diye ofisten bile çıkmıyorum siz nası bulamadınız beni diye.
Bekletti döndü tamam gün içinde kargolarınız gelicek çıkarıyoruz dedi.
2 tane gelecek hem de gelemzse çekecekleri var
albümde foto görünmüyorki canımkızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
bakmak isteyenler baksın sonra sileyim
![]()