2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O neymiş canım, neye yarıyor :)
düğünden bir hafta önce gelinlikten damatlığa alyanslarınıza herseyi teminat altına alıyor düğün sırasında düğün salonundan pastanızı misafirlerinizi herseyi sigortalıyor kaza durumunda ya da allah korusun düğünden önce gelinliğine birsey olsun karsılıyor

evet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)
Bunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyo:D
Onunda deri takıntısı var resmen taktı o 5 cm kalınlığındaki deriye :D

Bunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyo:KK70:
Onunda deri takıntısı var resmen taktı o 5 cm kalınlığındaki deriye :KK70:
aha bendede aynısı var o deriye takık olmayacakmıs ne varsa

Kızlar yaa sinirleniyoruum!
Bu kargocular çektiğimiz ne acaba bizim.
Dün kargo gelecekti şubeyi aradım gün içinde teslim edielcek dağıtımda dediler.
Bütün gün yemeğe bile çıkmadan ofiste bekledim.
Şimdi mesaj geldi . Adreste bulunmadığımdan ulaşamamışlar da ben şubeden alacakmışım. Deli olucam valla!

Bunlar beni öldürecek. Dün giydiğim eteğin altında deri bi şerit vardı. Benimki de ona takık. Tamam boyu iyi de sevmiyorum ben o eteği diyo. Niye diyorum o deri parçasını istemiyorum giyme şunu diyo:KK70:
Onunda deri takıntısı var resmen taktı o 5 cm kalınlığındaki deriye :KK70:
Çok komikler yaa :D Benimkini de elbiseye topukluya zor alıştırdım. Gerçi hala topukluya laf ediyor. Yahu ne giyeyim işe gelirken parmak arası terlik mi? Öyle platformlu falan da giymiyorum ama ona göre 10 metre topukluymuş. Huff kızıyorum şu giyimime karışmasına ama napalım mecbur katlanıyoruz

Çok komikler yaa :KK70: Benimkini de elbiseye topukluya zor alıştırdım. Gerçi hala topukluya laf ediyor. Yahu ne giyeyim işe gelirken parmak arası terlik mi? Öyle platformlu falan da giymiyorum ama ona göre 10 metre topukluymuş. Huff kızıyorum şu giyimime karışmasına ama napalım mecbur katlanıyoruz
Aaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acaba :D
Ben de zor alıştırdım senin gibi. Önceden olsa herşeye tamam desem şuan asla giyemezdim. Neyse biraz o biraz ben orta yolu bulur gibiyiz. Arada takışıyoruz o da tuzu biberi olsun :D

Kızlar yaa sinirleniyoruum!
Bu kargocular çektiğimiz ne acaba bizim.
Dün kargo gelecekti şubeyi aradım gün içinde teslim edielcek dağıtımda dediler.
Bütün gün yemeğe bile çıkmadan ofiste bekledim.
Şimdi mesaj geldi . Adreste bulunmadığımdan ulaşamamışlar da ben şubeden alacakmışım. Deli olucam valla!
şikayet et şubeyi de ara de ki ben bütün gün burdaydım derhal getiriin

Aaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acaba :KK70:
Ben de zor alıştırdım senin gibi. Önceden olsa herşeye tamam desem şuan asla giyemezdim. Neyse biraz o biraz ben orta yolu bulur gibiyiz. Arada takışıyoruz o da tuzu biberi olsun :KK70:
Benimki fazla bozuk atıyor ya. Kopma noktasına geliyor yani. Gören de ölçüsünü bilmeyen biri sanır beni. Öyle dekoltelerim minilerim yoktur ama yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar ne yazık ki

Aaa topuklu ayakkabı alerjisi olmayan erkek var mı acaba :KK70:
Ben de zor alıştırdım senin gibi. Önceden olsa herşeye tamam desem şuan asla giyemezdim. Neyse biraz o biraz ben orta yolu bulur gibiyiz. Arada takışıyoruz o da tuzu biberi olsun :KK70:
aynen topuklu ayakkabı giydirmiyor öğretmenlik yapıyorum aynı zmanda eğitimlere gidiyorum yok bas bas bagrıyor sigortacılık desen aynı meslek bunu gerektiyor bana der ki işi bırak o zmaan evde giy:)

Benimki fazla bozuk atıyor ya. Kopma noktasına geliyor yani. Gören de ölçüsünü bilmeyen biri sanır beni. Öyle dekoltelerim minilerim yoktur ama yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar ne yazık ki
Zamanında biz de öyleydik. Her çıkışımız kavga. Hep de giyim mevzusu. Ve bende öyle giyinmem ama yine de bana normal gelip ona ters gelen çok şey vardo. Ama işte zamanla törpülendi. O biraz alıştı ben biraz daha dikkat ettim onun istediklerine. Şimdi nadirdir bu konudan tartıştığımız çok şükür.
şikayet et şubeyi de ara de ki ben bütün gün burdaydım derhal getiriin
Hemen aradım şubeyi kızdım. Ben bütün gün kargo gelicekti diye ofisten bile çıkmıyorum siz nası bulamadınız beni diye.
Bekletti döndü tamam gün içinde kargolarınız gelicek çıkarıyoruz dedi.
2 tane gelecek hem de gelemzse çekecekleri var

Zamanında biz de öyleydik. Her çıkışımız kavga. Hep de giyim mevzusu. Ve bende öyle giyinmem ama yine de bana normal gelip ona ters gelen çok şey vardo. Ama işte zamanla törpülendi. O biraz alıştı ben biraz daha dikkat ettim onun istediklerine. Şimdi nadirdir bu konudan tartıştığımız çok şükür.

Hemen aradım şubeyi kızdım. Ben bütün gün kargo gelicekti diye ofisten bile çıkmıyorum siz nası bulamadınız beni diye.
benim ömrümü törpüledi o kargo firmalara yılbaşında çikolta yolladık ya firmaya yollamısız işte sen yönetici yok diye geri gönder cinnett:KK62:

kızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktım :D siizn içinde albüme yükledim :D bakmak isteyenler baksın sonra sileyim :D

benim ömrümü törpüledi o kargo firmalara yılbaşında çikolta yolladık ya firmaya yollamısız işte sen yönetici yok diye geri gönder cinnett:KK62:
Çok ciddieytsizler ve sallıyolar işlerini sonuç da buu haliyle

Zamanla biraz daha aşıyoruz evet. Bir de şu var biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydım :KK48: Benim deli çağlarım, onun da yavaş yavaş birey olduğu yaşlar. Zıtlık çoktu anlayacağın. Artık duruluyoruz yavaştan

Back
X