2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu durumda içimdeki feminist fırlayıveriyor vallaha :KK11: Ya ben çok denedim, inadına temizlik yapmadım, bana ne biçim söylendi sen nasıl kadınsın insan rahatsız olur bu durumdan diye. Olay böyle çok yanlış anlaşılacak şimdi :KK70: Deme sebebi de o pisliği tek başıma çıkardığımı düşündüğünden. Ona kalsa o çok düzenli. Mesela kahve içip lavaboya koyduğunda o fincan kendiliğinden yıkanıveriyor. Etrafa bırakılan her eşya kendiliğinden eski yerine yürüyor. Bir sürü örnek işte.. Neyse çözebiliriz gibi bu sorunu. Bu tarz işlerin kadınların üzerine vazife olmasını sindiremiyorum sadece. Ama ses çıkarmak da bir işe yaramıyor. Amaan çok konuşmayayım benim bu konuda kafam çok karışık ve içten içe beni yiyen bir şey. Tartışmaktan bıktım kimseden medet ummuyorum. Ama yardımcı olduğunu görürsem daha bi aşık olabilirm o ayrı :KK70:
aynı duyguları paylaşıyoruz canım :D bi arkadaşım her hafta cumartesi günü evine temizlikçi geliyor pırıl pırıl evi ütüde yapıyor. Kız sadece giyiniyor süsleniyor geziyor arkadaş :D eşide bu durumdan gayet memnun :D çok özeniom valla hepimize bunu nasıl etsin :D

ayyy benimkinde de aynı sıkıntıı ahh su tek erkek çocukları özellikle sülalede olunca:KK47:
ne oluyosa sanki neymiş babaannesi su verince bile ayakta beklermiş gece 12 bile olsa meyvesini soyarmıs hay Allah dedim neyse geçenlerde dısarı cıktık semavrde cay istedik oturdum cayı getirdiler dediler bes dakika sonra doldurabilirsiniz aradan bes dakika gecti canım cayım dedim pasa pasa doldurdu doldururkende bizimkiler beni böyle görse demez mi cinlerim tepeme fırladı incileri döküldü beyfendinin

benimkide der ki sakın mutfakta falan saatlerce kalıp beni yalnız bırakma sevmem öyle seyi sende yardım edersin diyorum yok ben yapamam evin tek erkek cocoğu hatta kosovada sülalesi sülalenin tek erkek çocoğu :KK70::KK70::KK70:
Demeye gelince güzel. Paşam kendimi klonlayayım mı deseydin bi de :D Her dediğim olsun ohh ne güzel. Ben de mesela bütün gün çalışınca o bulaşıklar çıkmasın istiyorum, elimi şıklatayım yok olsun istiyorum, kılların yerlere dökülmesin istiyorum, klozetin etrafına sıçramış pislikler görmek istemiyorum, bunları temizlemek yerine sarılmak isterdim deseydin En Büyük KK
aynı duyguları paylaşıyoruz canım :KK70: bi arkadaşım her hafta cumartesi günü evine temizlikçi geliyor pırıl pırıl evi ütüde yapıyor. Kız sadece giyiniyor süsleniyor geziyor arkadaş :KK70: eşide bu durumdan gayet memnun :KK70: çok özeniom valla hepimize bunu nasıl etsin :KK70:
Ohh ne güzel. 2 haftaya bile razıyım :D

taşın altına hiç elimi koymayım diyor sülalesi rahat bunların:KK70::KK70::KK70:
abucumun sorumluluğu :KK69: İçimdeki çirkef çıktı azcık sakinleşeyim ben :KK14:
vet benim de kabullenemediğim şey o. Neymiş kadının göreviymiş. Yok ya o zaman çalışıp evi geçindirmek de erkeğin görevi. Ben dışarda çalışırken kimse evi geçindirmek erkeğin işi demiyor ama. Maaş gelince de gayet yeniyor ortada. Yok öyle düzen. Hayat ortak bence, ama bunu nasıl kabul ettircez işte o mesele.
Anaam kaçırdım konuyu hücum başlamış yinee. Geç kaldım iki laf da ben sayamadım yaa! :D
Kızlar fazla düşünmeyin bunu. Şuan için benimki ahkam kesiyo yardım edeceği konusunda. Tabii ki ederim. Senden önce geldiğim zamanlarda sana yemek de yaparım diyo. Temizliik diyorum? Orda bi ıkınma :D Yani sonçta cam silemem yer silemem toplarım ama yardımcı olurum her zaman diyo. Yok ben çalışıyorsam o da bunu yapmalıymış Farkında yanii.
Ama oldu ki yapmadı hiiç düşünmem. Yapmam bırakırım öyle. O çok rahatsoz olur zaten otomatkmen kalkıp yapıcaktır. :D En düşünmediğim şey bu. Tavsiyem bu yönde " aman kayınvalideler duymasııın!" :D

Çok sinirliyim yaaaa:KK62::KK62: Verdikleri kar tatilini, senelik izinden düşeceklermiş.
tatlım bizde de izin vermediler ama kendiliğinden gelmeyenlere aynı şekilde senelik izinden düşmüşler.

işlere bi dalıyorum gelince bakıyorum uhuuuuuuu uçmuş bizim gelincikleeerr .p

Güle güle kullan canımm

Seninki neydi canım markası modeli

Eeee yuuhhh yani ya :KK62:

resimdeki ütü canım

Eklentiler

• images (5).webp
    images (5).webp
    1 KB · Görüntüleme: 39
ne oluyosa sanki neymiş babaannesi su verince bile ayakta beklermiş gece 12 bile olsa meyvesini soyarmıs hay Allah dedim neyse geçenlerde dısarı cıktık semavrde cay istedik oturdum cayı getirdiler dediler bes dakika sonra doldurabilirsiniz aradan bes dakika gecti canım cayım dedim pasa pasa doldurdu doldururkende bizimkiler beni böyle görse demez mi cinlerim tepeme fırladı incileri döküldü beyfendinin
Ohh iyi yapmışsın valla

Anaam kaçırdım konuyu hücum başlamış yinee. Geç kaldım iki laf da ben sayamadım yaa! :KK70:
Kızlar fazla düşünmeyin bunu. Şuan için benimki ahkam kesiyo yardım edeceği konusunda. Tabii ki ederim. Senden önce geldiğim zamanlarda sana yemek de yaparım diyo. Temizliik diyorum? Orda bi ıkınma :KK70: Yani sonçta cam silemem yer silemem toplarım ama yardımcı olurum her zaman diyo. Yok ben çalışıyorsam o da bunu yapmalıymış Farkında yanii.
Ama oldu ki yapmadı hiiç düşünmem. Yapmam bırakırım öyle. O çok rahatsoz olur zaten otomatkmen kalkıp yapıcaktır. :KK70: En düşünmediğim şey bu. Tavsiyem bu yönde " aman kayınvalideler duymasııın!" :KK70:
İttifak kurduk yine :KK70: Geç kalmadın konu bitmedi çok doluyuz valla :KK70:
Ya en azından seninki yapar işte. Benimki yapmaz .

Anaam kaçırdım konuyu hücum başlamış yinee. Geç kaldım iki laf da ben sayamadım yaa! :KK70:
Kızlar fazla düşünmeyin bunu. Şuan için benimki ahkam kesiyo yardım edeceği konusunda. Tabii ki ederim. Senden önce geldiğim zamanlarda sana yemek de yaparım diyo. Temizliik diyorum? Orda bi ıkınma :KK70: Yani sonçta cam silemem yer silemem toplarım ama yardımcı olurum her zaman diyo. Yok ben çalışıyorsam o da bunu yapmalıymış Farkında yanii.
Ama oldu ki yapmadı hiiç düşünmem. Yapmam bırakırım öyle. O çok rahatsoz olur zaten otomatkmen kalkıp yapıcaktır. :KK70: En düşünmediğim şey bu. Tavsiyem bu yönde " aman kayınvalideler duymasııın!" :KK70:
valla benimkide der ki sakın benden sonra eve gelme konusacağız iş yeriyle dörtte cık bak bak 8 de ancak cıkıyorum amac beni işten attırmak sözde o cık demeyecek bak sen bak

Canım niye taşlayalım :KK70:
E ona bakarsan benden de zorlasan bi tane çıkar gibi geliyo. O da nasıl bişimiş bi bakiiim diye :anneadayı:
Vallahi şimdi o da inanamıyor nasıl böyle bi konuda inatlaştım diye. Galiba biz çok nazara geliyoruz diye başlıyor felak nas okumaya :nazar::KK70::KK70::KK70:

Kahkaha attım ya, 'zorlarsan bi tane çıkar" ne çıkarıyorsun hatun sen :KK70::KK70::KK70:

5 çocuuk yahu dile kolay, anammmm tövbe bir tuhaf oldum :KK53::KK53:

Nazara bende inanırım, dua okumaya devam :KK19:

İttifak kurduk yine :KK70: Geç kalmadın konu bitmedi çok doluyuz valla :KK70:
Ya en azından seninki yapar işte. Benimki yapmaz .
la benimkide der ki sakın benden sonra eve gelme konusacağız iş yeriyle dörtte cık bak bak 8 de ancak cıkıyorum amac beni işten attırmak sözde o cık demeyecek bak sen bak
Anam yaa şunlara bak helee :D Az çakal değiller
Ama ben şimdi azcık kendikimi kayırsam bana kızarmısınız. Bu konuda haksızlık edemem çünkü. Evde de annesi çalışığı dönemlerde hep yardım eder. Tabi ki benden bekleyecek çoğunu ona eminim de yapar da yani biliyorum. :D

valla benimkide der ki sakın benden sonra eve gelme konusacağız iş yeriyle dörtte cık bak bak 8 de ancak cıkıyorum amac beni işten attırmak sözde o cık demeyecek bak sen bak
Hizmetçi alıyolar eve sanki. Mesai saati koyuyor bir de. Maaştan haber ver canım demek lazım En Büyük KK

Not : Biri beni durdursun. Tam damar bi konu bu, o damarın tepesinde tepiniyoruz hızımı alamıyorum çok pis sinir yaptım:KK69:

Hizmetçi alıyolar eve sanki. Mesai saati koyuyor bir de. Maaştan haber ver canım demek lazım En Büyük KK

Not : Biri beni durdursun. Tam damar bi konu bu, o damarın tepesinde tepiniyoruz hızımı alamıyorum çok pis sinir yaptım:KK69:
kuzum onada çözümü bulmus ne kazanıyosan vereyim ben anlasırız diyor ama mümkün değil ben iki işte calısıyorum ordan oraya:) ben parasında değilim üniversiteden bu yana calıstım yoğunlugu seviyorum arkadas

Anam yaa şunlara bak helee :KK70: Az çakal değiller
Ama ben şimdi azcık kendikimi kayırsam bana kızarmısınız. Bu konuda haksızlık edemem çünkü. Evde de annesi çalışığı dönemlerde hep yardım eder. Tabi ki benden bekleyecek çoğunu ona eminim de yapar da yani biliyorum. :KK70:

Kızlar bu konuda oldukça şanslıyım *.*

Anam yaa şunlara bak helee :KK70: Az çakal değiller
Ama ben şimdi azcık kendikimi kayırsam bana kızarmısınız. Bu konuda haksızlık edemem çünkü. Evde de annesi çalışığı dönemlerde hep yardım eder. Tabi ki benden bekleyecek çoğunu ona eminim de yapar da yani biliyorum. :KK70:
Ne kızıcam , seviniyorum böyle erkekler de olduğunu görünce. Şanslısın :KK14:

Back
X