2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahahaha, dua etcem yaramaz bi çocuğu olsun diye ama bu sefer yine beni bulacak derdi :KK70:

İçim de kırık zaten, bu konuyu tekrar açmayacağımdan eminim zaten. Neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ..

Canım çok doğru bi noktaya değinmişsin. Şimdi sevgililerimiz iyi hoş, her konuda paylaşım var vs. diyoruz. İyi ama nasıl alışırsa öyle gider gözüyle mi bakmalıyız bu konuya. Yani evlenince ben mutfakta bulaşık toplarken o tv karşısında göbeğini kaşırsa bi hayal etsene. Diğer sorumluluklarda da böyle.
Ya ben çok mu karamsar

bi çoğu öyle oluyo ev işi yapmak istemiyo.çalışmıyosanız tamam ama çalışıyosanız üstüne ev işi üstüne çocuk çok zor.bunların hepsini sadece biz üstlenemeyiz.çalışmıyo olsak bile çocukların sorumluluğu paylaşılmalı..o yüzden evliliğin ilk başları heves edip her işi yapmayın bence kızlar.birazda olsa o da bişeyler yapsın.yoksa alışır nası gelmişse öyle gider dediğin gibi.

kuzum onada çözümü bulmus ne kazanıyosan vereyim ben anlasırız diyor ama mümkün değil ben iki işte calısıyorum ordan oraya:) ben parasında değilim üniversiteden bu yana calıstım yoğunlugu seviyorum arkadas
Ya hiç sevmiyorum bu tavrı da. Valla tutamıyorum kendimi. Susayım ben
Kızlar bu konuda oldukça şanslıyım *.*
Bir şasnlı gelin adayı daha :) Umarım evlenince ben de derim şanslıymışım diye

Pabucumun sorumluluğu :KK69: İçimdeki çirkef çıktı azcık sakinleşeyim ben :KK14:

Nasıııl:KK57: Çok saçma yani niye çıkıp kar duası mı yaptın kız yoksa ortalık yerde, ondan mı yani suçlusu sen miymişsin. De de bilelimo_O

Vallahi şok oldum.İnsan kaynakları söyledi şimdi, 2 gün izinden düşecekmiş, Emir büyük yerden !! Böyle de düşünceliler, zaten ben anlamalıydım..Ben hasta olunca bile nasıl izin alsam diye totoşu yırtıyorum duruma bak ya..Hem yasal değil ki

aynı duyguları paylaşıyoruz canım :KK70: bi arkadaşım her hafta cumartesi günü evine temizlikçi geliyor pırıl pırıl evi ütüde yapıyor. Kız sadece giyiniyor süsleniyor geziyor arkadaş :KK70: eşide bu durumdan gayet memnun :KK70: çok özeniom valla hepimize bunu nasıl etsin :KK70:

Benim nişanlı beyefendi hamarat kendi çapında ama temizlik için yardımcı alacakmış , hadi bakalım diyorum bende ..:KK45:

Vallahi şok oldum.İnsan kaynakları söyledi şimdi, 2 gün izinden düşecekmiş, Emir büyük yerden !! Böyle de düşünceliler, zaten ben anlamalıydım..Ben hasta olunca bile nasıl izin alsam diye totoşu yırtıyorum duruma bak ya..Hem yasal değil ki
özel sektör de misin öyleysen bunların hepsi aynı :mad:

oh ne güzel Allah bozmasın

Amiiiinn canım :D

Ya hiç sevmiyorum bu tavrı da. Valla tutamıyorum kendimi. Susayım ben

Bir şasnlı gelin adayı daha :) Umarım evlenince ben de derim şanslıymışım diye

Şuanda bile yanıma geldiğinde ben onlara gittiğimde hep yardım ediyor bana oturup da bana şunu getir bunu getir dese fıttırırım heralde su istese tuzlu getiriririm ahahah :D
Bendensiiin :KK70:

Evet bu konuda Allah bana güldü galibaaa :KK70:
Ya da benden fazla beklentisi yok ondan sevdiceğimi gönderdi bana .

Benim nişanlı beyefendi hamarat kendi çapında ama temizlik için yardımcı alacakmış , hadi bakalım diyorum bende ..:KK45:

Maşallaaah diyelim kız :D

tatlım bizde de izin vermediler ama kendiliğinden gelmeyenlere aynı şekilde senelik izinden düşmüşler.

resimdeki ütü canım

Canım biz geldik şantiyeye, gelmeyenlerde oldu tabi..Ama sonra yönetim karar verdi, kar tatili oldu.Hatta proje müdürü benim yanımda dedi, sizde gelmeyin zaten beton dökülmez diye..Sorun olursa maazeret yazarız dedi..Ama şimdi üst makamlardan yine karar çıkmış, senelik izinlerden düşecek diye!

Bi ayaklanma konusu daha çıkarsa pankartımı alıp sokaklara döküleceğim haberiniz olsun En Büyük KK Özel sektör işte. Anlamsız iş dolu..
hissediyorum ve 3 diyorum:)
Blöfünü gördüm ve 4 yapıyorum. Yok mu artıran :D

Back
X