Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
greenandblue
kafein_ N Nyks01 @serp07 @toz-pembe
@curlygirl @CHRKSSNGHNTikkabilla @Fairy Tale
Kızlaar,
Hadi bakalım çekiliş fikrine ne diyosunuz yanıtlayın göreyim sizii.
Etiektleyemediğim çok isim var görünce yazın. Hatta gören görmeyeni etiketlesin
Belli bir bütçeyle birbirimize minik çeyizler gönderelim hem hatrıa olsun hem heyecan dediik:)
Ne dersiniiz?
greenandblue
kafein_ N Nyks01 @serp07 @toz-pembe
@curlygirl @CHRKSSNGHNTikkabilla @Fairy Tale
Kızlaar,
Hadi bakalım çekiliş fikrine ne diyosunuz yanıtlayın göreyim sizii.
Etiektleyemediğim çok isim var görünce yazın. Hatta gören görmeyeni etiketlesin
Belli bir bütçeyle birbirimize minik çeyizler gönderelim hem hatrıa olsun hem heyecan dediik:)
Ne dersiniiz?
Hadi bakalım yok mu arttıran.
Kız burda düğünden çok makara ya sardık biz artıkEvet canım, yine burdayım da bu konuya yazmıyordum. Bir sorun yok çok şükür sadece benim nişan, düğün olayları yakın olmadığı için hevesimi kaybettim sanırım.
Evveet diyorumöm!greenandblue bende varımmmmmmm
biraz kacırdım müsteri geldi geldim bencede bulusmalıyızŞu an hayal ettim de, bi buluşma ayarlasak bir yerde otursak amma çenemiz düşer mekandan kovarlar bizii öyle hissettim![]()
Ben artık spor bölümünde takılıyorum, nişan düğün ne zaman belli değil en iyisi kendime zaman ayırmak dedim. :)Kız burda düğünden çok makara ya sardık biz artık![]()
Haha o zaman önce çekiliiş. VArmısıın kuzu ?biraz kacırdım müsteri geldi geldim bencede bulusmalıyız
Öpüldüüüünnnben kaçıyorum kızlar![]()
iyi akşamlar canım :)ben kaçıyorum kızlar![]()
Yapma kıyma bize, valla devrelerim yandı sıkıldım ben bu üründen, derdi bitmedi. Neyse satışa çıksın da çeyizinize koyarsınız belki, sevinirim ben de kendi kendimebende kutlayabiliriiiim :) sizi tembeller![]()
patronlarınıza ispiyonlayacammm
![]()
Vardı da kaytardım valla. İçimden gelmiyor hiiçİş vardı da biz mi yapmadık gardaaş derim söyleee![]()
Kızlar ben de çıkıyorum şimdilik.
Çekiliş teklfini gören hatunlar etiketlesinler beni. Pazartesiye bi toparlama yaparız.
hepinizi öperiim çooook! :)
Güle güle kullan minnoslarini kuzumm :)Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii![]()