2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yapma kıyma bize, valla devrelerim yandı sıkıldım ben bu üründen, derdi bitmedi. Neyse satışa çıksın da çeyizinize koyarsınız belki, sevinirim ben de kendi kendime :p

Vardı da kaytardım valla. İçimden gelmiyor hiiç
:) hahahah tamam çeyiz dedin diye affettim :D

Kızlar ben de çıkıyorum şimdilik.
Çekiliş teklfini gören hatunlar etiketlesinler beni. Pazartesiye bi toparlama yaparız.
hepinizi öperiim çooook! :)

İyi akşamlar canım öpüldün :)

Yasak aşk yaşıyoruz biz Orya Orya ile :KK49::KK49:

Ben buraya ilk katıldığım zaman, daha evilik teklifi falan almamıştım..Birçok şey burada oldu yani..O zamanlar çok salak saçma sorular soruyordum burada:KK23::KK23: Her defasında Orya Orya sabırla cevap veriyordu, öyle başladı muhabbettimiz..Sonra özelden devam etti :KK19:

Heh tamda böyle bir aşktı bizimkisi N Nyks01 :KK36::KK36:
Oy nazar değmesin sizee
Yaa acaba çekiliş mi yapsak hatun kişileer?
Böyle pahalısından değilde belli bi bütçe koyup yapsaak?
Minnak çeyizler göndeririz birbirimize hem heyecan olur hem hatıraa? Ne dersiniiiz?
Kızçeler şimdi şöyle bir durum var ki sevgilime burayı söylemeden böyle bir işe kalkışamam ne yazık ki :( Bakayım bi konuşsam mı ki ne der de bilmiyorum ama, aramız bozulsun istemiyorum :( Ama çok da katılmak istiyorumm ne yapiciiz bilemedim şimdi

:) hahahah tamam çeyiz dedin diye affettim :KK70:

İyi akşamlar canım öpüldün :)
Ay hadi bakalım kurtardım :P Hem bak zaten çalışmaya başladım az önce, kaçırdım muhabbetleri. Daha da 1 saat mesai var ohooo

Kızçeler şimdi şöyle bir durum var ki sevgilime burayı söylemeden böyle bir işe kalkışamam ne yazık ki :KK43: Bakayım bi konuşsam mı ki ne der de bilmiyorum ama, aramız bozulsun istemiyorum :KK43: Ama çok da katılmak istiyorumm ne yapiciiz bilemedim şimdi

Eee yine bilmez ki sen söylemezsen ;)

Oy nazar değmesin sizee

Amin canıım :)

Eee yine bilmez ki sen söylemezsen :KK66:

Amin canıım :)
Evett bilmez ama ben böyle sır saklayamıyorum açık veriyorum, sır birken ikiye çıkar falan işte. Aslında kasıtlı gizlemiyorum burayı da ama gereksiz tartışma çıkar diye de konusunu açmadım, bilmiyorum.

Evett bilmez ama ben böyle sır saklayamıyorum açık veriyorum, sır birken ikiye çıkar falan işte. Aslında kasıtlı gizlemiyorum burayı da ama gereksiz tartışma çıkar diye de konusunu açmadım, bilmiyorum.

Bende saklamıyorum da söylemedim yani hiç :)

Aynen bende söylemek istiyorum ama fırsat olmadı kızadabilir diye cekiniyorum napsak

Bende saklamıyorum da söylemedim yani hiç :)
Bizim başımızdan şöyle bir olay geçmişti, bir dönem bizim aramız çok kötüydü, bi geçiş dönemi yaşadık. Ben o zamanlar sıkıntımı atmak için blog açmıştım. Telefonumda açık unutmuşum, gördü ve aşırı tepki verdi. Ayrıldık hatta. Kötü bişey değildi aslında ama gizlediğim için çok sinirlendi, gizlemesem de okumasını istemezdim çünkü çok iç karartıcıydı. Aldatmakla aynı kefeye koydu ama. Şimdi aynı tepkiyi vereceğini düşünmüyorum ama emin de değilim. Kötü bişey atlatınca insan korkuyor. Madem o kadar korkuyorsun niye bu hesabı açtın dersen de, şu evlilik durumlarında destek istedim açıkçası. O umursamıyordu, benim yardıma fikirlere ihtiyacım vardı. Çok da iyi geldi. Mesela bazı olaylarda gereksiz yere onunla kavga edebilirmişiz. Ben burada okuduklarımdan sonra biraz daha ağır başlı olduğumu hissettim. Sonra sizlere de alıştım. Bunu da onunla paylaşmak istiyorum ama gider hesabı arar deşer, kötü bir şey bulmaya çalışır, kendince bulur.

Bizim başımızdan şöyle bir olay geçmişti, bir dönem bizim aramız çok kötüydü, bi geçiş dönemi yaşadık. Ben o zamanlar sıkıntımı atmak için blog açmıştım. Telefonumda açık unutmuşum, gördü ve aşırı tepki verdi. Ayrıldık hatta. Kötü bişey değildi aslında ama gizlediğim için çok sinirlendi, gizlemesem de okumasını istemezdim çünkü çok iç karartıcıydı. Aldatmakla aynı kefeye koydu ama. Şimdi aynı tepkiyi vereceğini düşünmüyorum ama emin de değilim. Kötü bişey atlatınca insan korkuyor. Madem o kadar korkuyorsun niye bu hesabı açtın dersen de, şu evlilik durumlarında destek istedim açıkçası. O umursamıyordu, benim yardıma fikirlere ihtiyacım vardı. Çok da iyi geldi. Mesela bazı olaylarda gereksiz yere onunla kavga edebilirmişiz. Ben burada okuduklarımdan sonra biraz daha ağır başlı olduğumu hissettim. Sonra sizlere de alıştım. Bunu da onunla paylaşmak istiyorum ama gider hesabı arar deşer, kötü bir şey bulmaya çalışır, kendince bulur.

Anladım canım , istemiyorsan söyleme söylersende okursada gizli saklı bişey yapmıyosun sonuçta. Ama en iyisi boşver söyleme :) :) gerek yok yanii ;)

Anladım canım , istemiyorsan söyleme söylersende okursada gizli saklı bişey yapmıyosun sonuçta. Ama en iyisi boşver söyleme :) :) gerek yok yanii :KK66:
Gizli saklım yok ama gereksiz alınganlık yapacak şeyler bulabilir :) Kendimi düşündüm çünkü, kesin alınacak bir şey bulurdum

Gizli saklım yok ama gereksiz alınganlık yapacak şeyler bulabilir :) Kendimi düşündüm çünkü, kesin alınacak bir şey bulurdum

Evet canım bencede :) Bende mesela duysam kızarım çık , üyeliğini kapat diyebilirdim :D

Back
X