İyi aksamlar canım. Neler vah listede?iyi akşamlar herkese :) bugün alıncaklar listesi yaptım fiyatlarını da yazdım kenarına.aman Allahım
İyi aksamlar canım. Neler vah listede?[/QUOTE
sözlüme atmıştım buraya da atıyım canım.aklıma gelenler bunlar.
Listeyi görünce yüreğine iner insanınpardon canım çevirmeyi unutmuşum.şimdi daha iyi okuyabilirsin :)
Benim günlükler ve ev tekstili var daha ama başladım ufak tefek ona da ay para acayip gidiyor üç parça aliyorsun tabi zevkle kasaya gelince kal geliyor:)Listeyi görünce yüreğine iner insanınbaktım da bi ütü masam yok heraldee :)
Biraz kabarik görünüyor ama hepsi oluyor çok şükür. Kabalama şeyler sorun değil de ayrintiya girenler yoruyor insanı.pardon canım çevirmeyi unutmuşum.şimdi daha iyi okuyabilirsin :)
Vala tersten okudum ben:)))pardon canım çevirmeyi unutmuşum.şimdi daha iyi okuyabilirsin :)
Listeyi görünce yüreğine iner insanınbaktım da bi ütü masam yok heraldee :)
Biraz kabarik görünüyor ama hepsi oluyor çok şükür. Kabalama şeyler sorun değil de ayrintiya girenler yoruyor insanı.
Ben bi senedir azar azar aldım öyle canım olur daha varr zatenn senin de düğünecanım senin herşeyin tamam o zaman.benim çeyiz adına bi tane tabağım bile yoktu.alıyorum alıyorum bitmiyoooo.keşke daha önceden en azından tupperları falan alsaydım.bugün hesaplayıp aya böldüm.7 ay var düğüne ama bunları 6 ayda halledicem.son ay da ev için aksesuar ve balayına bikaç bişey alırım.nişanda elime geçen parayı da onlara harcarım.ev boş kalmasın.
Ayyy bnde ekstreyi görünce şok oluyomBenim günlükler ve ev tekstili var daha ama başladım ufak tefek ona da ay para acayip gidiyor üç parça aliyorsun tabi zevkle kasaya gelince kal geliyor:)
Ben bi senedir azar azar aldım öyle canım olur daha varr zatenn senin de düğüne
Moralim cok boUk kizlar sinava girdim bugun72-76 arasi bir puan alicam tercih hakkim olucak ama atanirmiyim bilmiyirum aorularda zor degildi ama karisikti biraz cok uzuldum. Calismistim bildigim sorulari yanlis yaptim
Unvan degisikligi sinaviydi tayin alabilmem icin tek secwnektine sınavıydı canım bu
Unvan degisikligi sinaviydi tayin alabilmem icin tek secwnekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?