2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar herkese :) bugün alıncaklar listesi yaptım fiyatlarını da yazdım kenarına.aman Allahım

Listeyi görünce yüreğine iner insanın baktım da bi ütü masam yok heraldee :)

canım senin herşeyin tamam o zaman.benim çeyiz adına bi tane tabağım bile yoktu.alıyorum alıyorum bitmiyoooo.keşke daha önceden en azından tupperları falan alsaydım.bugün hesaplayıp aya böldüm.7 ay var düğüne ama bunları 6 ayda halledicem.son ay da ev için aksesuar ve balayına bikaç bişey alırım.nişanda elime geçen parayı da onlara harcarım.ev boş kalmasın.

Biraz kabarik görünüyor ama hepsi oluyor çok şükür. Kabalama şeyler sorun değil de ayrintiya girenler yoruyor insanı.

beni de büyükler yoruyo canım.tabakları seçicem diye kendimi paralıyorum.yemek takımını seçtim gibi yanında çatal bıçak da hediye olur heralde.ama günlüklerle kahvaltı takımını seçmekte zorlanıyorum.gidip bakmaya almaya pek vaktim de olmuyo.

Ben bi senedir azar azar aldım öyle canım olur daha varr zatenn senin de düğüne

Moralim cok boUk kizlar sinava girdim bugun 72-76 arasi bir puan alicam tercih hakkim olucak ama atanirmiyim bilmiyirum aorularda zor degildi ama karisikti biraz cok uzuldum. Calismistim bildigim sorulari yanlis yaptim

Moralim cok boUk kizlar sinava girdim bugun 72-76 arasi bir puan alicam tercih hakkim olucak ama atanirmiyim bilmiyirum aorularda zor degildi ama karisikti biraz cok uzuldum. Calismistim bildigim sorulari yanlis yaptim

ne sınavıydı canım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…