2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum haklısın ama üzülme yani gercekten anlamıyorum böyle insanları

saol canım. senin ev konuusna gelince tatlım. bazen aileden uzak olmaı diyoruz ama bazende öyle bir şey oluyorki yanında birinin varlığına ihtiyacın oluyor. Bence yakın tutun yani mesela yürüme mesafesinde olabilir dip dibe değil yani. Yakın olsun ama çok labali bi ilişkin olmasınki huzursuz olmayasın. Zaten çalışıyorsun. haftada bir gün git uğra evine gel. Ev çok yakın olursa her akşam gidersin oda sorun olur. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.

sabah sabah kv cinnet geçirtecek bana. Mahvetti haftasonumuzu. aradı baş salığı diledi bugün 4.gün düşünün yani. bana diyo ki içerde tel Çekmiyodu hastaydım yeni kendime geldim de aradım diyo. halbuki eşimle konuştular niye yalan söylüyosun. Bende geçmiş olsun dedim. Sonra tutmuş bana diyo ki sen arayıp sormuyosun nasılsın demiyosun diyo. Bende dedim içerde tel. çekmiyo ya sen rahatsuz olma diye aramadım dedim. sonra da düğün lafını açtı yine. Çok masraf etmişlerde çok yorulmuşlarda bi sürü konuştu. Bende dedim anne acım var bunları sonra konuşuruz dedim. Böyle dedim diye eşimle tartıştık dinleseymişim ne olurdu diyo. Bende benim durumumu biliyosun neyi dinlicektim dedim. Sonrada gelmiş özür diliyo. Annem için seni kırdım diyo.

Allah yardımcın olsun bitti gitti herşey ama hala neyin derdindeler

Allahım ya ne düşüncesiz bir insandır bu

Allah yardımcın olsun bitti gitti herşey ama hala neyin derdindeler
Canım eşya alınacak ya onu siz almayın dememi bekliyo sanırım. Bide sırası mı yani bu konunun. Daha bide tekrar cenazeye de gitmişler onu söylüyo. Bizim yol kaldırcak halimiz mi vardı diyo. Dedim sizden kimse bişe istemedi. böyle konuşcağınıza gitmeseydiniz dedim bende.

Ayyy valla beni çileden çıkarıyo burda artık hiç takma valla duyma geç

ay allahım ya .iyi demişsin. sanki zorla götürdün oraya gitmesin madem.böyle konuştuktan sonra gitmesinin ne kıymeti kaldı zaten. Canım sen eşya alırkenden kendiniz yavaş yavaş alın valla. bu kadın mahveder seni.Altınlarıda ona emanet bıraktın hala daha nein derdinde. bazen gerçekten kıymet bilmiyorlar böyyle kouşturuyorlar sonra gene sen suçlu oluyorsun.

Canım aileme verilmiş bi söz var yapmaları gerek. biz eşya dışında bişe istemedik çünkü. üstelik var onu da biliyorum. Varken ne gerekiyosa yapılsın diye düşünüyorum ben.

Canım aileme verilmiş bi söz var yapmaları gerek. biz eşya dışında bişe istemedik çünkü. üstelik var onu da biliyorum. Varken ne gerekiyosa yapılsın diye düşünüyorum ben.

yüz verdikçe astarını istiyolar valla.ama güzel cevap vermişsin canım.böylelerine sessiz kalmıycaksın lafını verceksin.

bende hayır demedim zaten canım muhtemelen yürüme mesafesi olur onun ailesine yakın olacak benim aileme değil

Öncelikle başın sağolsun ne bu böyle kabus gibi takma böyle insanları

Böyle bide laf sokma cabaları olan insanları anlamıyorum adam gibi başsağlığı dile kapat ama yok illa arada lafı sokcak
sıkma canını sen bak eşin anlamış özür dilemiş kv de söylediklerinide düşünme düşündükçe dahada sinirin bozulur amacına ulaşmış olur oda

Öncelikle başın sağolsun ne bu böyle kabus gibi takma böyle insanları
sağol canım. ya takmamak elde mi ki. Ya eşim bigün annesinin oyununa gelirse ne olacak...
Zaten amacı laf sokmak için aramak. halamlar demiş ki buna mathle konuşuyon mu demiş. Oda aramıyo ki konuşayım demiş. bunu niye anlatıyosa. Salaak ya.

off işin gücün yok onumu arican hergün trip atcak laf edecek başka bişeyini bulamamış aramıyon diye bahane bulmuş canım merak eden kendi arar valla benim kayınvalidem daha çok arıyo benden.. özledim seni nasılsın kızım diyo..
sizi himayesi altına almak istiyo hiç fırsat verme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…