2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yakında kitap çıkarıcam bu dialoglardan :KK70: " serp'in ev sahipleriyle imtihanı" :KK70: Geçen de biri de amann nolcak on bin daha verip buna bak diyo sanırsın on lira :KK70:
On bin lirayı 10 dakikada kazanıyoruz yaa..Tabi aman nolcak:)

kacırdım biraz yoğunum bügün ama arada göz atıyorum fincan almıstım iki kişilik kırılmıs kargoda ne cektik bu kargoculardan cokta güzeldi:(

Eşya demişken dün fuara gittim güzel yatak odaları vardı 5bin civarıydı genel olarak fiyatı da iyi genel olarak o yüzden arastır sende masko falan var dimi istanbulda oraya gittn mi hiç :)) balayı da yok hala yaa biz bi yerde kalmayıp gezme niyetindeyiz de bakalım

Dün kelebek mobilyadan baktım, 6400 tl fiyatı ve yonga levhadan yapılmış..Ortalama fiyatlar bu şekilde sanırım..Masko ya gitmedim canım sanırım haftaya oraya gidicem..

Bene gezme taraftarıyım da, düğünde çok yorulucaz.

Ben aldım yatak odamı bu haftasonu:)
Gelinlik kınalık da tamam..
Salon takımlarımızı yaptırtıyoruz biz,kumaşıda seçtim:)
Balayı yok ay mı kalmış sanki bu devirde bi haftamız var onuda yollarda geçirmeye niyetim yok benim:KK70:

oooo hayırlı olsun bakalımmmm, Senin hızına yetişene aşk olsun :nazar:

Yakında kitap çıkarıcam bu dialoglardan :KK70: " serp'in ev sahipleriyle imtihanı" :KK70: Geçen de biri de amann nolcak on bin daha verip buna bak diyo sanırsın on lira :KK70:
ne var sanki verirer sewrp on bin lira dedidğin nedir:KK69:

Benim babamında 2 tane var da, bana hayrı yok :)
bizinkilerin 4 tane var birine kardesime vermişlerdi kız kardeşim bu yaz evlndi ne oldu dersiniz kocasının ailei zorla kenndi yanlarına tasıdı cektiriyorlar kıza valla bende anneme kızdım sakın agzını bile acma ev konusunda ben evlenirken bak iyilik yaramıyor bırak ne yaparsak yapalım dedim iyi halt ettim şimdide müstakbel nişanlımın ailesinin yakınından ev bakılıyor aslında ikisinide istemiyorum amann

bizimki de aile apartmanı.babannemler alt katta üstte halamlar.2 altta ablamlar.her kafadan bi ses çıkıyo her konuda.bende kulak asmamaya çalışıyorum ama çok doluyorum.evlenince daha iyi olcak benim için o yüzden.
aynen benim içinde inşaaallah :KK37:.ailemin şimdiki hallerini özlermiyim merak ediyorum doğrusu..

bizinkilerin 4 tane var birine kardesime vermişlerdi kız kardeşim bu yaz evlndi ne oldu dersiniz kocasının ailei zorla kenndi yanlarına tasıdı cektiriyorlar kıza valla bende anneme kızdım sakın agzını bile acma ev konusunda ben evlenirken bak iyilik yaramıyor bırak ne yaparsak yapalım dedim iyi halt ettim şimdide müstakbel nişanlımın ailesinin yakınından ev bakılıyor aslında ikisinide istemiyorum amann

sende iki tarafa uzak bir yerden tutsan evi?

Aynen öyle..Her şeyin hayırlısı olsun hızlı yavaş önemli değil.
Balayı için bir iki günlüğüne Kapadokyaya kaçabiliriz belki..BEN hiç gitmedim çok merak ediyorum.

Kesinlikle öyle..herşey istediğimiz gibi geçer inşallah..

Bence de kapadokya kaçamağı yapabilirsin, benimde gideceğim yerler arasında :)

Ben aldım yatak odamı bu haftasonu:)
Gelinlik kınalık da tamam..
Salon takımlarımızı yaptırtıyoruz biz,kumaşıda seçtim:)
Balayı yok ay mı kalmış sanki bu devirde bi haftamız var onuda yollarda geçirmeye niyetim yok benim:KK70:
Eee yatak odanı görmedikk bizz :)

Back
X