- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
On bin lirayı 10 dakikada kazanıyoruz yaa..Tabi aman nolcak:)Yakında kitap çıkarıcam bu dialoglardan" serp'in ev sahipleriyle imtihanı"
Geçen de biri de amann nolcak on bin daha verip buna bak diyo sanırsın on lira
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On bin lirayı 10 dakikada kazanıyoruz yaa..Tabi aman nolcak:)Yakında kitap çıkarıcam bu dialoglardan" serp'in ev sahipleriyle imtihanı"
![]()
Aynenn elimin kiri zaten benim tonlarca evim varOn bin lirayı 10 dakikada kazanıyoruz yaa..Tabi aman nolcak:)
Kapak olmuşAynenn elimin kiri zaten benim tonlarca evim varvalla 10 bin o kadar azsa siz 10bin eksiğe verin dedim
![]()
Eşya demişken dün fuara gittim güzel yatak odaları vardı 5bin civarıydı genel olarak fiyatı da iyi genel olarak o yüzden arastır sende masko falan var dimi istanbulda oraya gittn mi hiç :)) balayı da yok hala yaa biz bi yerde kalmayıp gezme niyetindeyiz de bakalım
ekledim cnmkızlar listeye beni de ekleyin lütfen
22 yaşındayım
tanışma tarihimiz 04.03.2014
nişan tarihimiz 19.10.2014
nikah tarihim 31.05.2015![]()
bz kışın evlenirsek erguvan evlerni düşünüyorum harika :)
yaz olursa da ölüdeniz maldivler olabilir![]()
Ben aldım yatak odamı bu haftasonu:)
Gelinlik kınalık da tamam..
Salon takımlarımızı yaptırtıyoruz biz,kumaşıda seçtim:)
Balayı yok ay mı kalmış sanki bu devirde bi haftamız var onuda yollarda geçirmeye niyetim yok benim![]()
ne var sanki verirer sewrp on bin lira dedidğin nedirYakında kitap çıkarıcam bu dialoglardan" serp'in ev sahipleriyle imtihanı"
![]()
Mecbur hızlıyım ben:)))oooo hayırlı olsun bakalımmmm, Senin hızına yetişene aşk olsun![]()
bizinkilerin 4 tane var birine kardesime vermişlerdi kız kardeşim bu yaz evlndi ne oldu dersiniz kocasının ailei zorla kenndi yanlarına tasıdı cektiriyorlar kıza valla bende anneme kızdım sakın agzını bile acma ev konusunda ben evlenirken bak iyilik yaramıyor bırak ne yaparsak yapalım dedim iyi halt ettim şimdide müstakbel nişanlımın ailesinin yakınından ev bakılıyor aslında ikisinide istemiyorum amannBenim babamında 2 tane var da, bana hayrı yok :)
Mecbur hızlıyım ben:)))
Darısı başınızaaa
Aynen öyle..Her şeyin hayırlısı olsun hızlı yavaş önemli değil.Amin canım ya, kazasız , belasız olsunda
aynen benim içinde inşaaallahbizimki de aile apartmanı.babannemler alt katta üstte halamlar.2 altta ablamlar.her kafadan bi ses çıkıyo her konuda.bende kulak asmamaya çalışıyorum ama çok doluyorum.evlenince daha iyi olcak benim için o yüzden.
teşekkür ederimekledim cnm
bizinkilerin 4 tane var birine kardesime vermişlerdi kız kardeşim bu yaz evlndi ne oldu dersiniz kocasının ailei zorla kenndi yanlarına tasıdı cektiriyorlar kıza valla bende anneme kızdım sakın agzını bile acma ev konusunda ben evlenirken bak iyilik yaramıyor bırak ne yaparsak yapalım dedim iyi halt ettim şimdide müstakbel nişanlımın ailesinin yakınından ev bakılıyor aslında ikisinide istemiyorum amann
sanırım nişanlımın ailesine yakın olacak bize zaten olmaz biz uzağız ikimizin iş yerine gecende anlatmıstım hayır diyemedim bakalım iştesende iki tarafa uzak bir yerden tutsan evi?
Aynen öyle..Her şeyin hayırlısı olsun hızlı yavaş önemli değil.
Balayı için bir iki günlüğüne Kapadokyaya kaçabiliriz belki..BEN hiç gitmedim çok merak ediyorum.
Eee yatak odanı görmedikk bizz :)Ben aldım yatak odamı bu haftasonu:)
Gelinlik kınalık da tamam..
Salon takımlarımızı yaptırtıyoruz biz,kumaşıda seçtim:)
Balayı yok ay mı kalmış sanki bu devirde bi haftamız var onuda yollarda geçirmeye niyetim yok benim![]()