- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
sanırım nişanlımın ailesine yakın olacak bize zaten olmaz biz uzağız ikimizin iş yerine gecende anlatmıstım hayır diyemedim bakalım işte
Kesinlikle öyle..herşey istediğimiz gibi geçer inşallah..
Bence de kapadokya kaçamağı yapabilirsin, benimde gideceğim yerler arasında :)
Çok pahalı yaa yonga levha suntalam bildiğinn, maskoya kesin git üretici firmlarda hem kaliteli hem uygun bulursun.. O fiyata mdf üzeri lake satılıyo ayDün kelebek mobilyadan baktım, 6400 tl fiyatı ve yonga levhadan yapılmış..Ortalama fiyatlar bu şekilde sanırım..Masko ya gitmedim canım sanırım haftaya oraya gidicem..
Bene gezme taraftarıyım da, düğünde çok yorulucaz.
Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr güzellikler naslsınız?
Bizde bakıyoruz hala ama kapadokya da karar kıldık, otel araştıyoruz şuan :)
bkalım kuzu kırıcıda olmadan halletmek gerek bu işiEvet hatılırlıyorum o mesajını, çok yakıın oturma taraftarı değilim ben yaa
Aynenn ya bunlara hiç hayır lazım değil heralde , yap bi hayır dimine var sanki verirer sewrp on bin lira dedidğin nedir
Eee yatak odanı görmedikk bizz :)
Güzelmiş güle güle kullanın canım :))Eki Görüntüle 1438094
Ben ekstra çamaşırlıkta aldım:)Işıkların sarılığına bakmayın Benimki led olucak beyaz yani:)
Çok pahalı yaa yonga levha suntalam bildiğinn, maskoya kesin git üretici firmlarda hem kaliteli hem uygun bulursun.. O fiyata mdf üzeri lake satılıyo ay
yok sinekten yağ cıkrarırlar gerekirseAynenn ya bunlara hiç hayır lazım değil heralde , yap bi hayır dimi
bkalım kuzu kırıcıda olmadan halletmek gerek bu işi
oh ohhh hayırlı olsun bakalımm:)
Biz nişan olmadan ayarlamıştık balayınıDaha doğrusu sevgili nişanlım ayarladı
Eki Görüntüle 1438094
Ben ekstra çamaşırlıkta aldım:)Işıkların sarılığına bakmayın Benimki led olucak beyaz yani:)
Heytttt be artisttttZaten sen dedin ya yonga levha iyi değil diye, ben ona güvenerek artistlik yaptım tabiNişanlımda şaşırdı, ben mağazadan çıkınca. .Çünkü o baktığımız modeli ben beğenmiştim önceden ama malzemeyi sormamıştım Nişanlımda diyor yonga levha ne oluyor diye, pek bilgilidir sağolsun
Ayy 1,5 ay düşündükten sonra Fethiye de ayarladık biz de balayımızı. Merak ediyordum gitmemiştim hiç. Hem de doğal güzellikleri olan gezebileceğimiz bir yer istemiştim. Bakalım neler varmışşş :)Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..
Bu arada hatunlar balayı ne durumda?
Ayy nasıl yanii. Kuzu kaderine teslim olma . Kargoya deseydin ya kırık geldi diyee, onların hatası. Al hakkını yani. Hata satın aldığın yerle de görüş öncesindeekacırdım biraz yoğunum bügün ama arada göz atıyorum fincan almıstım iki kişilik kırılmıs kargoda ne cektik bu kargoculardan cokta güzeldi
güle güle kullan inşallah canımmmm hayırlı olsunnEki Görüntüle 1438094
güle güle kullan güzelmiş kuzuEki Görüntüle 1438094
tabi ki olmadım geri iade ama aynısı yok stoktaAyy 1,5 ay düşündükten sonra Fethiye de ayarladık biz de balayımızı. Merak ediyordum gitmemiştim hiç. Hem de doğal güzellikleri olan gezebileceğimiz bir yer istemiştim. Bakalım neler varmışşş :)
Ayy nasıl yanii. Kuzu kaderine teslim olma . Kargoya deseydin ya kırık geldi diyee, onların hatası. Al hakkını yani. Hata satın aldığın yerle de görüş öncesindee
2 ay 8 güüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİyiyim kuzu gün sayıyorum işte sen nasılsın napıyorsun?
Canım günaydın, satılacak olan eve siz geçseniz olmaz mı? Bu arada belediyeye gidecekmişsin ya bizide bilgilendir olur mu? Çünkü bende başka şehirde yapıcam nikahı nasıl yol izlenir bilmiyorum..
Bizde değişik bir durum yok canım, ufak ufak hazırlıklara devam ediyoruz işte..
Yokk malesef alırsak o zaman çekerim :) country bi yemek odasıydı beyaz üst tablası ceviz kaplama :) Yatak odasında da beğendiğim 3-4 model vardı
Biz fakirler, kiralık tuttuk napalım
Siz burjuvalar , biz fakirlerin halinden anlmazsınız ki
Aslında param olsa kiralık tuttuğumuz evi almak isterim..Ama ev 300 bin tl yaa
Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..
Bu arada hatunlar balayı ne durumda?
oh ohhh hayırlı olsun bakalımm:)
Biz nişan olmadan ayarlamıştık balayınıDaha doğrusu sevgili nişanlım ayarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?