2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr güzellikler naslsınız?

Kesinlikle öyle..herşey istediğimiz gibi geçer inşallah..

Bence de kapadokya kaçamağı yapabilirsin, benimde gideceğim yerler arasında :)

Bizde bakıyoruz hala ama kapadokya da karar kıldık, otel araştıyoruz şuan :)

Çok pahalı yaa yonga levha suntalam bildiğinn, maskoya kesin git üretici firmlarda hem kaliteli hem uygun bulursun.. O fiyata mdf üzeri lake satılıyo ay

Çok pahalı yaa yonga levha suntalam bildiğinn, maskoya kesin git üretici firmlarda hem kaliteli hem uygun bulursun.. O fiyata mdf üzeri lake satılıyo ay

Zaten sen dedin ya yonga levha iyi değil diye, ben ona güvenerek artistlik yaptım tabi Nişanlımda şaşırdı, ben mağazadan çıkınca..Çünkü o baktığımız modeli ben beğenmiştim önceden ama malzemeyi sormamıştım Nişanlımda diyor yonga levha ne oluyor diye, pek bilgilidir sağolsun

oh ohhh hayırlı olsun bakalımm:)

Biz nişan olmadan ayarlamıştık balayını Daha doğrusu sevgili nişanlım ayarladı

Ooooooooooo ne güzel ya biz daha ayarlayamadık
İnşallah ayarlarız daha o kadar çok yapacak şey var ki hazırlık sıfır :)

Eki Görüntüle 1438094
Ben ekstra çamaşırlıkta aldım:)Işıkların sarılığına bakmayın Benimki led olucak beyaz yani:)

Çok güzel canım güle güle kullan :)

Heytttt be artistttt

Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..

Bu arada hatunlar balayı ne durumda?
Ayy 1,5 ay düşündükten sonra Fethiye de ayarladık biz de balayımızı. Merak ediyordum gitmemiştim hiç. Hem de doğal güzellikleri olan gezebileceğimiz bir yer istemiştim. Bakalım neler varmışşş :)
kacırdım biraz yoğunum bügün ama arada göz atıyorum fincan almıstım iki kişilik kırılmıs kargoda ne cektik bu kargoculardan cokta güzeldi
Ayy nasıl yanii. Kuzu kaderine teslim olma . Kargoya deseydin ya kırık geldi diyee, onların hatası. Al hakkını yani. Hata satın aldığın yerle de görüş öncesindee

YEKTA61 Kuzuuu merabaa,
Konu sahibesisin sen topla bizi hadiii.
Geçen cuma kızlarla çekiliş yapalım dediik.
Hani şöyle belli bi limiti olan kimseyi aşmayacak şekilde..
Katılamayacak arkdaşlarda var sanırım amaa sen de bi ucundan tutsan mı acaba

tabi ki olmadım geri iade ama aynısı yok stokta

2 ay 8 güüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn İyiyim kuzu gün sayıyorum işte sen nasılsın napıyorsun?

Bende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricam nikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim

Canim soz konusu ev bahcesehirde. Biz anadolu yakasi kadikoy bostanci tarafindayiz. Orda kimsemiz yok ve yol da uzak. Gelenimiz gidenimiz bile olmaz yani. Alici varmis galiba bu hafta bakicaklarmis insallah satilir da onumuze bakariz.

Nikah dairesine gittim 610tl salon parasi verecegimi ogrendim. hangi evrak lazim onu sormadim. Internette yaziyor cunku. Bir de 6ay kala en erken alinabilirmis tarih. Ekim ayi icin bir ay daha var yani

Yokk malesef alırsak o zaman çekerim :) country bi yemek odasıydı beyaz üst tablası ceviz kaplama :) Yatak odasında da beğendiğim 3-4 model vardı

Fiyati ne kadardi canim? Nerde bu fuar?

Biz fakirler, kiralık tuttuk napalım

Siz burjuvalar , biz fakirlerin halinden anlmazsınız ki

Aslında param olsa kiralık tuttuğumuz evi almak isterim..Ama ev 300 bin tl yaa

Hayirli olsun canim eviniz nerde?

Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..

Bu arada hatunlar balayı ne durumda?

oh ohhh hayırlı olsun bakalımm:)

Biz nişan olmadan ayarlamıştık balayını Daha doğrusu sevgili nişanlım ayarladı

Balayiniz nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…