2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oh ne güzel en iyisi:)

Evet ya süper gerçekten, şuanda da antep deyim :)

E evlilik hazırlığındasın canım verirler o kadar izin de yani bi zahmet.
Ya alman gereken hastane raporu için bi kaç saat izin alırsın. Mesela. Diğeri içinde tam gün. Olur biter.
Düğünü iki şehir de de mi yapıcaktınız siz

canım evleneceğimi iş yyerine söylemedim ki henüz :(
ben antepde çalışıyorum istanbula gideceğim için iş yerinden ayrılmam gerekecek nişanlım askerden gelip işe başlayınca söylemeyi düşünüyorum :(
Bide antepdeyim adanaya gidip işlemleri yapacağım için izni tam gün almak lazım :(

İyidir canm sen nasılsın hiç bilmiyorum başvuruyu

çok şükür bende iyiyim canım, imzanı nasıl yaptın sen canım ya :) Çok hoşş

canım evleneceğimi iş yyerine söylemedim ki henüz :KK43:
ben antepde çalışıyorum istanbula gideceğim için iş yerinden ayrılmam gerekecek nişanlım askerden gelip işe başlayınca söylemeyi düşünüyorum :KK43:
Bide antepdeyim adanaya gidip işlemleri yapacağım için izni tam gün almak lazım :KK43:

bu arada antepte cok bulundum aile dostlarımız var cokta severim orayı:)

canım evleneceğimi iş yyerine söylemedim ki henüz :KK43:
ben antepde çalışıyorum istanbula gideceğim için iş yerinden ayrılmam gerekecek nişanlım askerden gelip işe başlayınca söylemeyi düşünüyorum :KK43:
Bide antepdeyim adanaya gidip işlemleri yapacağım için izni tam gün almak lazım :KK43:

Burda bir arkadaş vardı o nasıl yapılcağını kopyalamıştı buraya canım baya eski bir yazı bulursam atayım :)

:KK70: yok dinlemezler de sen ne biliyosun der kendileri yaparlar ay :KK70: ama bence çıkarmayı herkes yapabilir ya kızlar bi yerden gönülleri olur..

:) :) evet canım yaa gelsinler yapsınlar napalım

anacım birini çağırmasan diğeri trip atar..Hep meraktan yani :KK57:

Hayır birde şöyle bir durum var:

Benim ailem, yazın yanımda kalmıyorlar..hatta dün babam istanbulu terk etti :KK55: 1 ay sonra da annem gidecek..Mayıs, haziran,temmuz, ağustos aylarında yoklar yani..Benimde kısmetse düğünüm eylülün ilk haftası..En erken düğünden 2 hafta önce gelebilirler, daha erken mümkün olmuyor ( fındık bahçeleri v.s var) Şimdi babam, 1 ay sonra gelip annemi alıp öyle dönecek..Bizim yaşayacağımız evde şu an nişanlım oturuyor..Babam geldiğinde evdeki eşyaları arabaya koyup, eve götürsek? Küçük çaplı çeyiz çıkarma olur..:KK53::KK53:

Utanmasam mal varlığımı bile yazıcam maşallah bana:KK23:

T.c bilgilerini alıyım bennn evlatlık olarak bize gel ;) ;)

düğün yapılmazsa tabikide iste de düğün neden yapılmayacak:KK43:

Salonlar inanılmaz pahalı çünkü canım . 8 milyar en düşüğü , ve lüks bile değil yani .içim acıyor o kadar verilecek paraya a

bende tekne istiyorum veya nikahtan sonra eğlence nasl oluyor acaba ya?

Ve bunlar gibi bir sürü...Seçin bakalım hangisi en güzel:21:

Eklentiler

• 025_957_A04030240.webp
    025_957_A04030240.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 005_125_8867867-3SEF.webp
    005_125_8867867-3SEF.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 065_650_3-70-104-0461.webp
    065_650_3-70-104-0461.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 75
Selam gençlik
canım yaa cok az kaldı :KK66::nazar:
Evet yavrum ya inanamıyorum sanki başkasının düğününden bahseder gibi bahsediyorum böyle uyuşturulmuş gibiyim :KK51:
kızlar buaralar benım keyfım yerınde degıl oyuzden pek gelmıyorum sızın tadınızı kacrmak ıstemıyorum INSALLAH hepınız ıyıısınızdır :KK66:
Hayırdır kuzucum?

Bende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricam:KK49: nikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim:KK76:

Canim soz konusu ev bahcesehirde. Biz anadolu yakasi kadikoy bostanci tarafindayiz. Orda kimsemiz yok ve yol da uzak. Gelenimiz gidenimiz bile olmaz yani. Alici varmis galiba bu hafta bakicaklarmis insallah satilir da onumuze bakariz.

Nikah dairesine gittim 610tl salon parasi verecegimi ogrendim. hangi evrak lazim onu sormadim. Internette yaziyor cunku. Bir de 6ay kala en erken alinabilirmis tarih. Ekim ayi icin bir ay daha var yani:KK50:

Fiyati ne kadardi canim? Nerde bu fuar?

Hayirli olsun canim:KK50: eviniz nerde?

Balayiniz nerde:KK53:
Anladım kuzu, evet bizde 6 ay kala almıştık diye hatırlıyorum yada 5 ay.. Neden o kadar çok para istediler sizden? Hafta sonu yada resmi tatilde mi evleneceksiniz?

Back
X